pananaoy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Κορυφαιο Notebook σε ικανοποιητική τιμή. Με μολις 680 ΕΥΡΟ παιρνετε τα εξης: Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T5800 (2.0GHz) Οθόνη: 12.1" WXGA TFT LCD, Μνήμη: 3072MB Σκληρός Δίσκος: 160GB SATA. Κάρτα γραφικών: Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500MHD Εγω το εχω απο εχθες το πρωι και ενω ημουν απογοητευμενος απο την ποιοτητα και την αξιοπιστια για τα acer πλεον αλλαξα γνωμη. Περιμενω τις κριτικες σας.
fasmatikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 μόλις το παρήγγειλα!!!...αυριο θα ενημερώσω...
michalis2610 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δύο παρατηρήσεις Κορυφαιο Notebook σε ικανοποιητική τιμή.Με μολις 680 ΕΥΡΟ παιρνετε τα εξης: Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T5800 (2.0GHz) Οθόνη: 12.1" WXGA TFT LCD, Μνήμη: 3072MB Σκληρός Δίσκος: 160GB SATA. Κάρτα γραφικών: Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500MHD Με σχεδόν τα ίδα χρήματα αγοράζεις το U400 που και καλύτερη ποιότητα κατασακευής έχει και 2ετή εγγύηση. Μάλιστα παρότι είναι 13'' ζυγίζει ακριβώς το ίδιο. Εγω το εχω απο εχθες το πρωι και ενω ημουν απογοητευμενος απο την ποιοτητα και την αξιοπιστια για τα acer πλεον αλλαξα γνωμη.Περιμενω τις κριτικες σας. Αν την ποιότητα μπορείς να την κρίνεις από την πρώτη επαφή με τον φορητό, για την αξιοπιστία σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Δεν λέω ότι ο φορητός μπορεί να μην αποδειχθεί αξιόπιστος αλλά κάτσε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα πρώτα...δεν το βαφτίζεις αξιόπιστο μετά από μία μέρα χρήσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.