Προς το περιεχόμενο

Πιο απο τα δύο routers να προτιμήσω;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά.

Όταν είχα κάνει το καλοκαίρι αναβάθμιση της ταχύτητας μου στη forthnet μου έκαναν δώρο ένα d-link dsl-2640B wireless g adsl2+ modem router(αυτό),αλλά εγώ είχα ήδη ένα belkin adsl modem with wireless g-router(έτσι λέγεται) και είναι αυτό.Ο δικός μου υπολογιστής συνδέεται με ethernet και δε θα έλεγα οτι έχω κάποιο πρόβλημα με τη ταχύτητα.Θέλω να ρωτήσω λοιπόν,θα έχω κάποια διαφορά στη ταχύτητα,ή θα τη κάνω χωρίς λόγω αν την κάνω;Η ταχύτητα μου είναι 2mbps.

Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ.Poulinos...Περιμένω απο εσένα τη πρώτη απάντηση :P

Δημοσ.

Θα σε απογοητευσω αλλα θα απαντησω πρωτος...

Γενικα καθε γραμμη ειναι ξεχωριστη και το ιδιο καθε ISP οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τα δοκιμασεις και τα δυο.

Απο την αλλη μονο με 2MB δεν νομιζω να δεις διαφορες.

Δημοσ.
Θα σε απογοητευσω αλλα θα απαντησω πρωτος...

Θα αναφερθώ σε κάποιον διαχειριστή να σβήσει την δημοσίευση σου για να καταφέρει να απαντήσει πρώτος ο poulinos :P

Απο την αλλη μονο με 2MB δεν νομιζω να δεις διαφορες.

Αφού δε θα δω διαφορές,γιατί να χάνω τον χρόνο μου;Καλά είμαι και έτσι.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου.

Δημοσ.
Θα αναφερθώ σε κάποιον διαχειριστή να σβήσει την δημοσίευση σου για να καταφέρει να απαντήσει πρώτος ο poulinos :P

ηταν μαζεμενα τα θεματα και αργησα.συν οτι επρεπενα κοιμηθω και λιγο.πολυ γελιο αυτο που ειπες παντως.διαχειριστης ειμαι να τα σβησω ?:P

Αφού δε θα δω διαφορές,γιατί να χάνω τον χρόνο μου;Καλά είμαι και έτσι.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου.

και τα 2 ρουτερακια τα βαζω στην ιδια κατηγορια.τωρα σε 2mbps οπως ειπε και ο φιλος δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα.στην πραξη παντως απο περιεργεια και μονο επειδη οι ρυθμισεις στο dlink οπως και ενα firmware για την τελευτεα εκδοση που υπαρχει στο site της forthnet ειναι 10 λεπτα υποθεση εγω θα σεταρα το dlink kai θα τα δοκιμαζα και τα 2 να δω πιο παει πιο καλα οταν το ζοριζω με p2p.αν χανω με καποιο σε θεματα wireless.αν υποστηριζουν και τα 2 wpa2.αναλογως την χρηση.και απο την αλλη μπορεις να το εχεις και ετοιμο ωστε αμα παθει κατι το ενα να εχεις το αλλο ready.

Δημοσ.

Κοίτα,προστασία δε χρησιμοποιώ μιας που στη περιοχή που κατοικώ είμαστε όλο μονοκατοικίες και δε βλέπω να με "κλέβει" κανείς.P2P όσο αστείο και αν σου φένεται δε χρησιμοποιώ...Οπότε μόνο το wireless μένει που και πάλι εντάξει,δεν έχω και τόσο μεγάλο πρόβλημα.Ο πατέρας μου που το έχει με wireless δε μου είπε καμιά φορά οτι πάει αργά.Θα δείξει τώρα.

Και πάλι ευχαριστώ.

edit:Τώρα είδα στο quote αυτό που είπες

ηταν μαζεμενα τα θεματα και αργησα.συν οτι επρεπενα κοιμηθω και λιγο.πολυ γελιο αυτο που ειπες παντως.διαχειριστης ειμαι να τα σβησω ?:P

Φυσικά και ξέρω οτι είσαι διαχειριστής...Αλλά δε θα ήταν κάπως άτιμο να τα έσβηνες εσύ; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...