million_voices Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ρε million_voices πραγματικός άνθρωπός είναι (ελπίζω δηλαδή :lol:)απλά τον αποκαλούν bot λόγω του ύφους των απαντήσεών του ρε συ δεν ξερω πραγματικα, ο τροπος που γραφει και το γεγονος οτι δεν αντιδρα σε ποστ που τον αφορουν δινει την αισθηση μηχανης απο πολλες αποψεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αφού λοιπόν δεν με γνωρίζεις, προς τι το σχόλιο ότι ό,τι γράφω το γράφω στην ασφαλεια του internet; γιατί μπορεί και εκείνος να κάνει το ίδιο?
tectonator Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ρε συ δεν ξερω πραγματικα, ο τροπος που γραφει και το γεγονος οτι δεν αντιδρα σε ποστ που τον αφορουν δινει την αισθηση μηχανης απο πολλες αποψεις ε, γι' αυτό τον αποκαλούν bot
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δεν σας έχει φάει η περιέργεια να μάθετε αν τα διαβάζει όλα αυτά ή όχι; εμένα πάντως με έχει
SCORPIO777 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αφού λοιπόν δεν με γνωρίζεις, προς τι το σχόλιο ότι ό,τι γράφω το γράφω στην ασφαλεια του internet; ήταν ένα ειρωνικότατο σχόλιο για....:lol:
million_voices Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 βασικα το thread θελει καθαρισμα και μεταφορα σε νεο thread/poll "Ειναι ο 21st Century bot?" και εαν ειναι τι δικαιωματα εχει σε σχεση με τους ανθρωπους users? the BladeRunner way
victz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ρε συ δεν ξερω πραγματικα, ο τροπος που γραφει και το γεγονος οτι δεν αντιδρα σε ποστ που τον αφορουν δινει την αισθηση μηχανης απο πολλες αποψεις Μπορει να εχει κανει τεχνικες αυτοσυγκρατησης
michael92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή το θέμα ξέφυγε, ας βοηθήσω και εγώ Σημασία έχει ότι η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην απο ότι παλιότερα, φυσικά απαιτούνται ακόμα περισσότερα βήματα εκσυγχρονισμού και εναρμονισμού με τους ρυθμούς της αγοράς... Ειλικρινά τώρα ότι και να είσαι Bot, άνθρωπος, γήινος, γήινος απ έξω (aka εξωγηίνος) Ούφο, ζώο, μηχανή του γκαζόν κλπ . Αυτά που λες τα καταλαβαίνεις; Δηλαδή οι σοφιστικιέ λέξεις τύπου "άρδην", ξέρεις τι σημαίνουν, ή τις πετάς έτσι για να κάνεις εντύπωση; Programmers, it's not a bug, it just has its own mind, it's alive :lol: ρε συ δεν ξερω πραγματικα, ο τροπος που γραφει και το γεγονος οτι δεν αντιδρα σε ποστ που τον αφορουν δινει την αισθηση μηχανης απο πολλες αποψεις Να φάει ban γιατί μας επηρεάζει να βγαίνουμε Offtopic λέω γω P.S Με όλα αυτά περί 21st_century, ξέχασα ποιος είναι ο τίτλος του θέματος, σίγουρα είναι επιδημιά P.S (No2) Είδα τον τίτλο Λογικό το βρίσκω, εγώ για παράδειγμα που είμαι 16 ετών (aka μειωμένο εισόδημα) μόνο για το 2009 έκανα 170 ευρώ online αγορές μέχρι στιγμής. Πλέον μόνο ρούχα και hardware αγοράζω από εδώ, όλα τα άλλα books, games etc online...
tectonator Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 P.S (No2) Είδα τον τίτλο Λογικό το βρίσκω, εγώ για παράδειγμα που είμαι 16 ετών (aka μειωμένο εισόδημα) μόνο για το 2009 έκανα 170 ευρώ online αγορές μέχρι στιγμής. Πλέον μόνο ρούχα και hardware αγοράζω από εδώ, όλα τα άλλα books, games etc online... Εγώ πάλι είμαι λίγο της παλαιάς σχολής. Καλά και χρυσά τα eshops και οι online αγορές αλλά αμά δεν το δείς και από κοντά το προιόν, να το χουφτώσεις (με την καλή ένοια...) με την ανεσή σου ρε παιδί μου, να πατήσεις ΟΛΑ τα πλήκτρα του εκθεσιακού laptop, να ανοιγοκλείσεις το macbook ίσα και με χίλιες φορές για να δεις αν όντως υπερέχουν ποιοτικά, χάνετε η ευχαρίστηση της αγοράς!
victz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ πάλι είμαι λίγο της παλαιάς σχολής. Καλά και χρυσά τα eshops και οι online αγορές αλλά αμά δεν το δείς και από κοντά το προιόν, να το χουφτώσεις (με την καλή ένοια...) με την ανεσή σου ρε παιδί μου, να πατήσεις ΟΛΑ τα πλήκτρα του εκθεσιακού laptop, να ανοιγοκλείσεις το macbook ίσα και με χίλιες φορές για να δεις αν όντως υπερέχουν ποιοτικά, χάνετε η ευχαρίστηση της αγοράς! Δεν εχεις αδικο, αλλα αμα δεις μια καλη διαφορα τιμης, το εδω με το εξω, δεν αισθανεσαι, οτι αντι να "χουφτωνεις" σε "χουφτωνουν"; Καποια στιγμη το 97 ειχα βρει ενα site στη Καλιφορνια, που ειχε ανταλλακτικα για σκαραβαιους. Ειχα φερει λοιπον ενα σωρο μικροπραγματακια για το αμαξι, με κοστος καμμια 100 δολαρια. Ψαχνοντας αντιστοιχα εδω, εβλεπα οτι πχ, το πλαστικακι που εγω ηθελα για το χειροφρενο δεν υπηρχε. Υπηρχε ομως "Σετ" ολο το χειροφρενο, που εκανε σχεδον οσα εκαναν ολα τα ψιλοπραγματα που ειχα παρει απ'εξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις