Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 τσάμπα...θα πληρώνεις τα ίδια...
Street-Fighter Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 τσάμπα...θα πληρώνεις τα ίδια... θα ειμαι δηλαδη στα 8 με τα ιδια money? καλη φαση. Γιαυτο αυτες της μερες τρωω αποσυνδεσεις? Και ποτε ξεκιναει? Δεν ειναι δηλαδη φημες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 κανονικά πρέπει να έχει ξεκινήσει ήδη... όχι έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση...
Street-Fighter Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 κανονικά πρέπει να έχει ξεκινήσει ήδη... όχι έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση... Ωραια πολυ ωραια! Ξερεις εβαλα με τα 1000 ζορια σταθερο τηλ σπιτι μου και μετα ιντερνετ και εβαλα τα 4 για να δω ποσο θα πηγαινει και αν πηγαινε καλα θα εβαζα τα 8 ε ακομα δεν τα αλλαξα και ευτυχως δηλαδη που θα γινει αυτοματα και χωρις τα 5 ευρα παρα πανω τον μηνα Τνχ παιδια για οποιος εχει κανενα νεο ας μας πεις να ξερουμε και τι θα γινει Ελπιζω να μην μπουκωσει κανενα δικτυο ομως και φαμε κανα ακυρο χεχεχε.
Street-Fighter Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Κάτι για μέσα Μαίου πήρε το μάτι μου. για να δουμε
vaggos37 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Παιδιά δεν ξέρω για άλλα μέρη, πάντως στην Κέρκυρα, έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα περίπου και έχουν βάλει ήδη οπτικές ίνες σε όλη την πόλη και κοντεύουν να τελειώσουν και τα προάστια... μιλάμε όμως για πολύ οπτική ίνα.... αλλά δεν τα έχουν θέσει σε λειτουργία ακόμα αυτά που ήδη έχουν εγκαταστήσει...
pournaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Παιδιά δεν ξέρω για άλλα μέρη, πάντως στην Κέρκυρα, έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα περίπου και έχουν βάλει ήδη οπτικές ίνες σε όλη την πόλη και κοντεύουν να τελειώσουν και τα προάστια... μιλάμε όμως για πολύ οπτική ίνα.... αλλά δεν τα έχουν θέσει σε λειτουργία ακόμα αυτά που ήδη έχουν εγκαταστήσει... Σε ολες τις πολεις το ιδιο γινεται, ενα καλωδιο ειναι απο τη HOL και ενα (που ακομη συνεχιζει η κατασκευη του σε μαςσε αλλες πολεις μπορει να μην αρχισε ακομη), ειναι απο ενα κοινοτικο προγραμμα που αφορα τους Δημους, οι οποιοι θα συνδεουν ολα τα δημοσια - δημοτικα κτιρια μεταξυ τους (σχολεια, νοσοκομεια, υπηρεσιες κλπ), και θα τα βαλουν στο συζευξις.
skiabox Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 τσάμπα...θα πληρώνεις τα ίδια... Εμεις δηλαδη που ειμαστε ηδη στα 8 θα πληρωνουμε οσο πληρωνουν αυτοι που ειναι τωρα στα 4? Και αν ναι ποσο ειναι αυτο? Ευχαριστω.
dhmak Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Ε όχι ρε παιδιά, όπως έγινε και στην προηγούμενη αναβάθμιση, φαντάζομαι θα υπάρξει και η μείωση τιμής.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 skiabox τηλέφωνο στον ΟΤΕ και ρωτάς για σιγουριά...
jason_rethymno Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Και εδω πέρα στο Ρέθυμνο το έχουν σκάψει σχεδόν όλο
darkflame Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Απριλιο 2009 ειπανε σιγουρα ή θα το πανε 2010 ετσι για νακανουν καλη ποιοτικη δουλεια βασιζομενοι στο "το καλο πραμα αργει";
DexterHol Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 παιδια εμενα μου αναβαθμιστηκε πριν 2-3 ωρες νομιζω απο 8 σε 24 γιατι το upload μου ειναι τωρα 1mb. αγρινιο ειμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα