Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Εγω δηλαδή που πληρώνω 24άρα και κατεβάζω με 450 kb/s πρέπει να κέρδισα το τζόκερ..

Μήπως να το κοίταζες λίγο αυτό?

Εγώ με 4Μbit κατεβάζω σταθερά 470ΚΒ/sec κυρίως από rapidshare

• Super Moderators
Δημοσ.

αν συγχρονίζει χαμηλά αναμενόμενο...

και δεν πληρώνει 24, πληρώνει εως 24...

Δημοσ.

Πηρα και το απογευμα στο 1242 και μου επιβεβαιωσαν οτι θα γινουν αυτες οι αλλαγες...Μετα τι θα κανουν οι αλλες εταιριες?????????

Δημοσ.
τι εννοείς τι θα κάνουν οι άλλες εταιρείες?

Ε δεν πρέπει και αυτές κάπως να ανταποκριθούν σε αύτο??Πιθανή μείωση τιμων?Καλύτερη αξιοπιστία?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν υπάρχει λόγος για μείωση τιμών...έτσι και αλλιώς οι τιμές τους είναι αρκετά πιο χαμηλές για τις υπηρεσίες (όχι την ποίοτητα) που προσφέρουν...

αξιοπιστία δεν μπορεί να αυξηθεί από την μια μέρα στην άλλη...

Δημοσ.

Βασικά το πιο πιθανό είναι να βγάλουν καμιά καινούρια διαφήμιση στην τηλεόραση.. Κλασσική λογική ηλίθιων εταιρειών.. Λεφτά στην διαφήμιση και όχι στις υπηρεσίες.

Δημοσ.

Τι να κανουν δηλαδη οι αλλες εταιριες? Αφου οι ταχυτητες που δινουν τωρα ειναι το μεγιστο δε παει παραπανω.

Ο ΟΤΕ διπλασιασε π.χ το 1Mbps και σου δινει στην ιδια τιμη 2Mbps. Τα 2 τα κανει 4 και τα 4 τα κανει 8.

Οι αλλοι δινουν απο την αρχη 24Mbps και καθαρισανε, δεν εχουν κατι να κανουν παραπανω.

Δημοσ.

Τώρα είμαι στο σπίτι ενός ξαδερφού μου στον Άγιο Δημήτριο.

Attenuation 53

Fast path crc errors (downstream): 1753

www.speedtest.net

post-6684-129062990167_thumb.jpg

speedtest.forthnet.gr

post-6684-129062990178_thumb.jpg

Τι βελτίωση θα δει με την αναβάθμιση στα 2Mbit; (Black humor).

Δημοσ.
Δε βλεπω καμια πονηρη κινηση απο Οτε και δε νομιζω να εξαπατα και κανεναν,σε αυτην τη ζωη οτι πληρωνεις παιρνεις,αντιθετως οι εναλλακτικες που λες συνεχιζουν να εξαπατουν μελλοντικους και σημερινους πελατες τους με την υποσχεση οτι θα πιασουν εως 24mbs(αυτοι που ειναι στη forthnet ειδικα γνωριζουν).

ειμαι online με τη forthnet εδω και μια βδομαδα. ποτε δεν περιμενα να πιασω 24Mbit, κλειδωνω ομως στα 14 και μου ειναι αρκετο. ουτως ή αλλως, το λενε και οι ιδιοι: εως 24Mbit

τεσπα, μεχρι τωρα κανενα παραπονο. η γραμμη κατεβαζει δαιμονισμενα και ανεβαζει με αξιοπρεπεστατες ταχυτητες. B)

Δημοσ.
ειμαι online με τη forthnet εδω και μια βδομαδα. ποτε δεν περιμενα να πιασω 24Mbit, κλειδωνω ομως στα 14 και μου ειναι αρκετο. ουτως ή αλλως, το λενε και οι ιδιοι: εως 24Mbit

τεσπα, μεχρι τωρα κανενα παραπονο. η γραμμη κατεβαζει δαιμονισμενα και ανεβαζει με αξιοπρεπεστατες ταχυτητες. B)

Ποτε δεν κατάλαβα σε τι ωφελούν τα 24Mbit σε κάποιον που δεν χρησιμοποιεί torrent clients. Εγώ ξαναγύρισα στ 2Μbit :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ποτε δεν κατάλαβα σε τι ωφελούν τα 24Mbit σε κάποιον που δεν χρησιμοποιεί torrent clients. Εγώ ξαναγύρισα στ 2Μbit :-)

Τα 24Mbit χρειάζονται σε όσους έχουν χόμπι το κατέβασμα, αλλά πολύ περισσότερο σε επαγγελματίες.

Σου αναφέρω μερικά παραδείγματα:

1) Για γρηγορότερη αποστολή email. Ακόμα και αν δεν συγχρονίζει στα 24Mbit για κατέβασμα, σίγουρα συγχρονίζει στο 1Mbit το ανέβασμα, οπότε μπορείς να στέλνεις mail με attachments στο 1/4 του χρόνου σε σχέση με χαμηλότερη ταχύτητα.

2) Δυνατότητα web hosting για το επαγγελματικό site μιας μικρής επιχείρησης. Με 1024Kbit upload άνετα σηκώνει μερικούς επισκέπτες ταυτόχρονα.

3) Γρηγορότερο κατέβασμα εργαλείων και δοκιμαστικών εκδόσεων.

Προσωπικά έχω πρόσβαση σε συνδρομή MSDN. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ ανά πάσα στιγμή να κατεβάσω ότι θέλω από την Microsoft. Όταν χρειάστηκε να κατεβάσω τις τελευταίες εκδόσεις των εργαλείων που χρησιμοποιώ, ο φάκελος με τα αρχεία που κατέβασα είχε πάνω από 20GB μέγεθος. Αν είχα 24Mbit θα είχα κάνει format και θα συνέχιζα την δουλειά μου μια μέρα αρχίτερα (στην κυριολεξία μια μέρα).

Όταν ήθελα να κατεβάσω το Visual Studio 2010 CTP, το οποίο ήταν πάνω από 7GB, ζορίστηκα.

4) Γρηγορότερο internet browsing. Αν το δίκτυο σέρνεται, όση ώρα οι εργαζόμενοι περιμένουν την σελίδα να κατέβει, ο εργοδότης συνεχίζει να πληρώνει τις χαμένες εργατοώρες.

5) Δυνατότητα video conference (για όσους την αξιοποιούν).

7) Για online υπηρεσίες σε XBOX 360 και Playstation 3 (demos, ταινίες, κτλ).

Τέλος, σχετικά με το triple play, τα 24Mbit χρειάζονται για το video και το τηλέφωνο. Αν και δεν το λένε ανοιχτά, το βίντεο φτάνει στον καταναλωτή ως stream μέσω του ADSL και καταναλώνει μέρος από το διαθέσιμο bandwidth.

Επεξ/σία από StavrosD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...