fabio Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Καλά αν εγώ αποφασίσω και χτίσω σπίτι στον ολυμπο, πρέπει το κράτος να μου στειλει φως νερο, ρεύμα και adsl? Δεν μιλαμε για ολυμπο και οπουδηποτε στο τερμα Θεου Υπαρχει αυτο που λενε σχεδιο πολης εντος του οποιου το κρατος ειναι υποχρεωμενο να το κανει. Να εχω και τηλεφωνο και να καθαριζουν απο τα σκουπιδια και σχολεια να υπαρχουν και ναι να εχω αξιοπρεπη τηλεφωνικη συνδεση
disqualified Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δεν μιλαμε για ολυμπο και οπουδηποτε στο τερμα Θεου Υπαρχει αυτο που λενε σχεδιο πολης εντος του οποιου το κρατος ειναι υποχρεωμενο να το κανει. Να εχω και τηλεφωνο και να καθαριζουν απο τα σκουπιδια και σχολεια να υπαρχουν και ναι να εχω αξιοπρεπη τηλεφωνικη συνδεση δεν εχεις αξιοπρεπη τηλεφωνικη συνδεση? Σε ποιο δημο εισαι?
elven Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 επισης στον πολιτισμο δεν χτιζεις οπου να ναι.. Yeaaaaaah riiiiighhhhhhht iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nukem111 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 ...επισης στον πολιτισμο δεν χτιζεις οπου να ναι.. Που κολλαει ο πολιτισμος με την Ελλαδα που συζηταμε???
Radiatedsoul Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ξεκινισε το offtopic οταν εγραψα οτι ο δημος μου και ο διπλα δημος απο εμενα ειμαστε μακρια απο κεντρο του ΟΤΕ. Και απαντησε το afentiko7 οτι δε πρεπει να πηγαινεις να χτιζεις το σπιτι σου οπου να ναι, αλλα εντος κατοικημενης περιοχης (εντος πολιτισμου). Εντωμεταξυ μενω στην αργυρουπολη , και ο διπλα δημος απο εμενα ειναι το ελληνικο, και παιρνουνν και οι δυο δημοι απο το κεντρο της ιλιουπολης 5 χλμ μακρια. Ο αφεντικος7 παει να με πεισει οτι μενω σε παραμεθωριο περιοχη, εντως αττικης.
disqualified Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 οντως απ οτι εχω καταλαβει σε αυτες τις περιοχες δεν ειναι δυνατον να εχεις υψηλες ταχυτητες μιας και δε συνδεονται ολοι με το κεντρο που μαλλον εχει στην τερψιθεα.
Kinski Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Εντωμεταξυ μενω στην αργυρουπολη , και ο διπλα δημος απο εμενα ειναι το ελληνικο, και παιρνουνν και οι δυο δημοι απο το κεντρο της ιλιουπολης 5 χλμ μακρια. Ο αφεντικος7 παει να με πεισει οτι μενω σε παραμεθωριο περιοχη, εντως αττικης. εδω στο χαλανδρι παντως υπαρχει περιοχη 8 οικοδομικων τετραγωνων εκτος σχεδιου πολεως..υποδομες δυστυχως δεν υπαρχουν για να υποστηριξουν τις σημερινες τεχνολογιες και σιγουρα δεν προκειται να υπαρχουν για καιρο ακομα.. και ο Ποτε αναβαθμιζει ταχυτητες..
afentiko7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 έχει κατι περιοχές η αττική, που πριν μερικά χρόνια για να έχεις τηλέφωνο πρέπει να σουν γιατρός. Και ξαναλέω. Δεν μπορεί το κράτος για τον κάθε τορρεντάκια να φροντίσει να βαλει έξω από το σπίτι του dslam. Ας πάρει ένα seedbox να κάνει τη δουλειά του. Γιατί για μειλάκια και μσν φτάνουν τα 2 Mbps εδω στο χαλανδρι παντως υπαρχει περιοχη 8 οικοδομικων τετραγωνων εκτος σχεδιου πολεως. Εβρεξε και φύτρωσαν οι οικοδομές, ή έγινε κανά θαύμα? Κοροιδευομαστε όλοι μου φαίνεται.
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δεν μπορεί το κράτος για τον κάθε τορρεντάκια να φροντίσει να βαλει έξω από το σπίτι του dslam. Ας πάρει ένα seedbox να κάνει τη δουλειά του. Γιατί για μειλάκια και μσν φτάνουν τα 2 Mbps Ειναι πολλες οι εφαρμογες που χρειαζονται υψηλες ταχυτητες ιντερνετ. ---> η τηλεοραση της ON θελει 6Mbps απο μονη της για να δουλεψει αρα αν εισαι ατυχος με χαμηλη ταχυτητα το ξεχνας. ---> Live streaming video, και ταυτοχρονα να μπορεις να κατεβαζεις και κατι σαν ανθρωπος, οχι να πρεπει να κοψεις τα παντα για να δεις ενα video. ---> Χαμηλη ταχυτητα λογω αποστασης συνεπαγεται και πολυ χαμηλο Noise παιζοντας σχεδον στο οριο με αποτελεσμα συνεχομενα disconnects.
Kinski Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 έχει κατι περιοχές η αττική, που πριν μερικά χρόνια για να έχεις τηλέφωνο πρέπει να σουν γιατρός. Και ξαναλέω. Δεν μπορεί το κράτος για τον κάθε τορρεντάκια να φροντίσει να βαλει έξω από το σπίτι του dslam. Ας πάρει ένα seedbox να κάνει τη δουλειά του. Γιατί για μειλάκια και μσν φτάνουν τα 2 Mbps Εβρεξε και φύτρωσαν οι οικοδομές, ή έγινε κανά θαύμα? Κοροιδευομαστε όλοι μου φαίνεται. αναμφιβολα φτανουν τα 2mbps. Οταν ομως λεμε οτι ζουμε στην εποχη της πληροφοριας, του ιντερνετ και γενικα της τεχνολογιας και οι isps διατυμπανιζουν τη δυνατοτητα γρηγορης συνδεσης στο ιντερνετ σε καθε σπιτι ανα την Ελλαδα με διαφημισεις τυπου γιαγια στο χωραφι κοζαρει τεχνικο της hol και χαιρεται, και ο μεσος Ελληνας καταναλωτης δεν γνωριζει τι ειναι το dslam (ουτε προκειται να του πει κανενας isp) αμα δεν ψαχτει απο μονος του να μαθει τοτε ξεκιναει η γκρινια.. Απο την αλλη ομως το ελληνικο κρατος του 2009 πιστευω πως θα μπορουσε να μας προσφερει πολυ καλυτερη ποιοτητα ζωης σημερα σε ολους τους τομεις και να μην μιλαμε τωρα για το τραγικο χρηστες στην αργυρουπολη και στο ελληνικο να βασιζονται στο dslam της ηλιουπολης.. οσο για τις οικοδομες που λες.. δεν καταλαβα τι θες να πεις με αυτο.. ειναι γεγονος αυτο που σου λεω.. πισω απο την επερχομενη σταση του μετρο '' Νομισματοκοπειο " ειναι εδω και δεκαετιες η περιοχη εκτος σχεδιου...
hammerd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Εγω δηλαδή που πληρώνω 24άρα και κατεβάζω με 450 kb/s πρέπει να κέρδισα το τζόκερ.. φίλε μου κατεβαζεις ψιλοχάλια...εγω σε ενα φιλο κατεβάζω με 700 σε τόρεντ και 1,78 σε κανονικο ιντερνετ και rapidshare..μάλλον πρέπει να το ψάξεις λίγο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 αν παίξεις σε καλό private tracker θα κατεβάζεις και από torrent με 1.7mb/sec
afentiko7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 ---> η τηλεοραση της ON θελει 6Mbps απο μονη της για να δουλεψει αρα αν εισαι ατυχος με χαμηλη ταχυτητα το ξεχνας. ---> Live streaming video, και ταυτοχρονα να μπορεις να κατεβαζεις και κατι σαν ανθρωπος, οχι να πρεπει να κοψεις τα παντα για να δεις ενα video. ---> Χαμηλη ταχυτητα λογω αποστασης συνεπαγεται και πολυ χαμηλο Noise παιζοντας σχεδον στο οριο με αποτελεσμα συνεχομενα disconnects. και αν δεν έχεις χρήματα, ξεχνάς την καιυμάν και παίρνεις το ματίζ. Επισης, για το κατέβασμα αγοράζεις ένα σιντμποξ (μαζί με ένα κολλητό σου) και με 20 ευρώ κάνεις τη δουλειά σου. Ουτε έχεις 24/7 αναμενο το πσ, ούτε καις ρεύμα, ούτε μαμάς το δίσκο, ούτε κάνεις κάθε 3 κ λίγο defrag. Οσο για το άλλο θα συμφωνήσω. Και θα πρέπει να πιέσεις τον πάροχο σου να παίξει με οπτικές ίνες για να μην έχεις τέτοια προβλήματα. Απο την αλλη ομως το ελληνικο κρατος του 2009 πιστευω πως θα μπορουσε να μας προσφερει πολυ καλυτερη ποιοτητα ζωης σημερα σε ολους τους τομεις και να μην μιλαμε τωρα για το τραγικο χρηστες στην αργυρουπολη και στο ελληνικο να βασιζονται στο dslam της ηλιουπολης.. οσο για τις οικοδομες που λες.. δεν καταλαβα τι θες να πεις με αυτο.. ειναι γεγονος αυτο που σου λεω.. πισω απο την επερχομενη σταση του μετρο '' Νομισματοκοπειο " ειναι εδω και δεκαετιες η περιοχη εκτος σχεδιου... και οι 2 περιοχές που αναφέρεις είναι ολίγον τι αραιοκατοικημένες. Πχ φαντάζομαι ότι οι κυψελιώτες δεν έχουν το πρόβλημα του αυξημένου attenuation αλλά πάλι δεν έχουν την άπλα που απολαμβάνουν οι κάτοικοι των περιοχών που ανέφερες. Για τις οικοδομές, λέω πολύ απλά πως όποιος χτίζει σπίτι και είναι νόμιμος, όχι κουτοπόνηρος, πρώτα κοιτάει το σχέδιο πολης και μετά χτίζει. Οχι χτίζουμε εκτός σχεδίου και μετά κλαιγόμαστε για το κράτος που δεν μας δίνει νφως, τηλέφωνο
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 /offtopic Τι ειναι το σιντμποξ που το λες και το ξαναλες?
Kinski Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 και οι 2 περιοχές που αναφέρεις είναι ολίγον τι αραιοκατοικημένες. Πχ φαντάζομαι ότι οι κυψελιώτες δεν έχουν το πρόβλημα του αυξημένου attenuation αλλά πάλι δεν έχουν την άπλα που απολαμβάνουν οι κάτοικοι των περιοχών που ανέφερες. Για τις οικοδομές, λέω πολύ απλά πως όποιος χτίζει σπίτι και είναι νόμιμος, όχι κουτοπόνηρος, πρώτα κοιτάει το σχέδιο πολης και μετά χτίζει. Οχι χτίζουμε εκτός σχεδίου και μετά κλαιγόμαστε για το κράτος που δεν μας δίνει νφως, τηλέφωνο Δεν μπορω παρα να συμφωνησω σε αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα