Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ολοι οι εναλλακτικοι δινουν εδω και καιρο εως 24 mbps και εχεις οσα συγχρονιζεις αναλογα της αποστασης σου.

Ο ΟΤΕ αρχιζει και σε χρεωνει τα εως 2mbps τοσα ευρω, τα εως 4mpbs αλλα τοσα ευρω, τα εως 8mbps αλλα τοσα ευρω. Και τωρα διπλασιασε τα " εως " γιατι ετσι και αλλιως η ταχυτητα σου περιοριζεται απο την αποσταση σου.

Kαι χαιροσαστε?

Δημοσ.
Ολοι οι εναλλακτικοι δινουν εδω και καιρο εως 24 mbps και εχεις οσα συγχρονιζεις αναλογα της αποστασης σου.

Ο ΟΤΕ αρχιζει και σε χρεωνει τα εως 2mbps τοσα ευρω, τα εως 4mpbs αλλα τοσα ευρω, τα εως 8mbps αλλα τοσα ευρω. Και τωρα διπλασιασε τα " εως " γιατι ετσι και αλλιως η ταχυτητα σου περιοριζεται απο την αποσταση σου.

Kαι χαιροσαστε?

οι ταχυτητες του αυτες του ΟΤΕ μεχρι τα 8 δεν ειναι εως, συγχρονιζεις σε αυτο που πληρωνεις.

και τα εχουμε ξαναπει πολλες φορες για τις τιμες του ΟΤΕ και για πιο λογο ειναι αυτη η κατασταση

Δημοσ.

Δεν ειναι ετσι οπως τα λες, κανενας δε μπορει να σου εγγυηθει τιποτα στην dsl, η ταχυτητα σου ειναι παντα αναλογα της αποστασης σου. Παντα "εως" πληρωνεις σε οποιον παροχο και να πας.

Δε το λεω εγω, μη παρεξηγηθω, το wikipedia το λεει αν ψαξεις για dsl συνδεση.

• Super Moderators
Δημοσ.
οι ταχυτητες του αυτες του ΟΤΕ μεχρι τα 8 δεν ειναι εως, συγχρονιζεις σε αυτο που πληρωνεις.

και τα εχουμε ξαναπει πολλες φορες για τις τιμες του ΟΤΕ και για πιο λογο ειναι αυτη η κατασταση

άμα έχεις 50db attenuation πως θα παίξεις στα 8mbit?

και αυτές ΕΩΣ είναι...απλά είναι λίγοι αυτοί με τόσο μεγάλο attenuation

Δημοσ.

ξερω τι λες και τι εννοεις αλλα ξερω και εγω τι λεω, και ειναι δυσκολο σε μια κατοικημενη περιοχη να μην μπορεις να συγχρονισεις μεχρι τα 8 και ακομα και αν δεν μπορεις δεν θα πληρωσεις τα 8 θα σε πανε στο προγραμμα των 4. Αλλιως στο 2. Οποτε πληρωνεις αυτο που μπορεις συμφωνα με την τιμολογιακη πολιτικη

Δημοσ.

Εγω παιζω με 52db attenuation. Ειναι πολυς ο κοσμος και πολλες οι "απομακρυσμενες" περιοχες. Σκεψου οτι ο δημος μου και ο διπλα δημος, περνουμε απο το κεντρο στην ηλιουπολη, 5 χλμ μακρια. Ειμαστε πολυ πισω παιδια μη το ψαχνετε, κατι πρεπει να γινει.

Με το να αλλαζει τιμες στα προγραματα του ο ΟΤΕ οπως κανει τωρα, φυσικα και δε γινεται τιποτα προς αυτη την κατευθυνση.

Δημοσ.
άμα έχεις 50db attenuation πως θα παίξεις στα 8mbit?

και αυτές ΕΩΣ είναι...απλά είναι λίγοι αυτοί με τόσο μεγάλο attenuation

αυτο λεω αν δεν μπορεις θα πας στα 2 και θα πληρωσεις τα 2 αυτο λεω δε θα πληρωσεις 8

Δημοσ.
Σκεψου οτι ο δημος μου και ο διπλα δημος, περνουμε απο το κεντρο στην ηλιουπολη, 5 χλμ μακρια. Ειμαστε πολυ πισω παιδια μη το ψαχνετε, κατι πρεπει να γινει.

Με το να αλλαζει τιμες στα προγραματα του ο ΟΤΕ οπως κανει τωρα, φυσικα και δε γινεται τιποτα προς αυτη την κατευθυνση.

Καλά αν εγώ αποφασίσω και χτίσω σπίτι στον ολυμπο, πρέπει το κράτος να μου στειλει φως νερο, ρεύμα και adsl?

Δημοσ.

ναι.. γιατι στον πολιτισμο ολα αυτα ειναι αυτονοητα .. εδω τωρα εμαθε το κρατος τι σημαινει φυσικο αεριο...επισης στον πολιτισμο δεν χτιζεις οπου να ναι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...