Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όσοι έχετε παράπονο για την ταχύτητα που κλειδώνει το modem τους, δείτε την δικιά μου και ανοίξτε τα μάτια σας να καταλάβετε ότι είστε τυχεροί, μην τα θέλετε όλα.

Από το router μου:

Data Rate:

Stream Type Actual Data Rate

Up Stream / 253 (Kbps.)

Down Stream / 1021 (Kbps.)

Δεν κλειδώνει ούτε στο 1Mbit (1024Kbps).

sadsdasdags2.jpg

Να υποθέσω είμαι στους τυχερούς? :P

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παμε κοντρα?Στη δικια μου 24αρα κλειδωνει στα 10942kbps!!!!Πρεπει να τους λεω και ευχαριστω κιολας...

τα στηνουμε??? στην δικια μου 24αρα κλειδωνω στα 8,φευγα οτε rules

Δημοσ.

Φίλε μου, κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι. Από Δευτέρα, πάω στα 4mbps, ώστε να μπω αισίως και στα 8 με την ίδια τιμή...

Φαντάζομαι δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός όσων αφορά την παραμονή σε κάποια ταχύτητα ή κάτι τέτοιο στην "αναβάθμιση" αυτή, έτσι;

Το αναφέρω γιατί ήμουν από τους πελάτες της Forthnet που αντί από 512 να πάμε σε 1024, μας έκαναν 768kbps... [είχε γίνει και τότε μια ανάλογη αναβάθμιση]

Για σιγουριά και μόνο λοιπόν, γύρισα σε conn-x...

Δημοσ.

Ταχύτητα Τιμές

1 Mbps € 16,50

2 Mbps € 19,50

4 Mbps € 22,50

8 Mbps € 26,90

έως 24 Mbps € 29,90

κατ' ευθείαν από εδώ

Φαίνεται πως η "ξεγραμμένη" 2άρα θα είναι και η φτηνότερη. Έπειτα δεν προσφέρουν αναβάθμιση προς την 4άρα, άρα ποντάρουν στις 8άρες συνδέσεις, όπου όλοι θα είναι ευτυχισμένοι με τις ταχύτητές τους. Και όλοι πρέπει να προσέξουμε το έως στην 24άρα...

Δημοσ.
Eτσι...και που ουσιαστικά χρηματοδοτούμε την αναβάθμιση των άλλων. ;) :-(:-(:-(

LOL

Πόσο πληρώνεις ανα Mb εσύ με 24 και πόσο καποιος με 2Μb?

Μάλλον εμείς στην επαρχία που δεν μπορούμε να βάλουμε πανω απο 2 πληρώνουμε τις 24αρες .....

Δημοσ.
Όσο και να βγαίνει χολή από πολλούς είναι μια θετική κίνηση για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας. Κάποια προβλήματα θα υπάρξουν φαντάζομαι αλλά λιγότερα από την προηγούμενη φορά.

Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις του δικτύου δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση που γίνεται από την μία μέρα στην άλλη. Ο ΟΤΕ πλέον σαν ιδιωτική εταιρεία δεν τον νοιάζει η κοινωνική ευθύνη αλλα τα κέρδη. Πάντως ήδη ετοιμάζονται σε κάθε καφάο πέραν των 400μέτρων απόσταση από κατανεμητή να μπεί mini-dslam ώστε όλοι να μπαίνουν με τουλάχιστον 24mb για αρχή και να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες για τηλεόραση κτλ κτλ .

Βέβαια το τεράστιο έργο που ελπίζω να ξεκινήσει γρήγορα είναι οι οπτικές ίνες σε κάθε σπίτι που δεν είναι του ΟΤΕ αλλά του κράτους και της Ε.Ε.

Τέτοιο έργο είναι αδύνατο και ασύμφορο να γίνει από οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία.Πάντως μην είμαστε και αχάριστοι γιατί με την ποιότητα των άθλιων εταιρειών που έχουμε εδώ φτάσαμε στα 24mb .Ελάχιστες χώρες έχουν καλύτερες συνδέσεις από εμάς. Και αυτές που έχουν είναι 200 χρόνια μπροστά σαν κράτος σε όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες.

+1

Αμα στιψεις ενα πορτοκαλι θα βγει χυμος πορτοκαλι,

αμα στιψεις λεμονι, θα βγει χυμος λεμονι,

οτι φρουτο εχεις θα βγαλεις και τον αναλογο χυμο (δηλαδη οτι εχει μεσα του αυτο βγαζει),

ετσι και με τους ανθρωπους, οτι εχει ο καθενας μεσα του αυτο και βγαζει.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
τα στηνουμε??? στην δικια μου 24αρα κλειδωνω στα 8,φευγα οτε rules

Παμε κοντρα?Στη δικια μου 24αρα κλειδωνει στα 10942kbps!!!!Πρεπει να τους λεω και ευχαριστω κιολας...

Και εγω κλειδωνω απο 16-18.500.

Δεν με χαλαει που δεν πιανω 24...Αν αναλογιστεις πως το 94 η πρωτη μου συνδεση ηταν 33.6k :P

Ας κοιτάξει πρώτα ο ΟΤΕ να δώσει 24 σε αυτούς που την πληρώνουν και μετά ας κάνει upgrade στις άλλες...

Δε ξέρω εσείς που έχεται 8 ή 4 ΜΒ αν τα πιάνεται όλα... Αλλά εγώ εδώ και μια εβδομάδα με 24ΜΒ κλειδώνω στα 12900!!!!

να υποθέσω ότι δεν ξέρετε πως λειτουργεί η adsl2+ και για αυτό παραπονιέστε για κάτι τέτοιο?

Επεξ/σία από ThReSh
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...