Jason13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 μου αρεσει πο σημερα (πριν λιγο) πηρα την οτε γιατι εκλεισε το τηλεφωνο επειδη δεν πληρωσσα το λογαριασμο και μου λενε να παρουμε σε μια ωρα γιατι εκλεισε το συστημα της οΤε για την ακριβεια οι υπολογιστες και γιαυτο δεν μπορουμε να δουμε γιατι εκλεισε η συνδεση σας..χαχαχα και θελουν και ναβαθμιση
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως εγώ θυμάμαι την προηγούμενη φορά που είχε κάνει αναβάθμιση τι είχε γίνει! Όσοι είχαμε 768 και το είχε κάνει 1024, κατεβάζαμε για κανα εξάμηνο με 30-40kbps!
cd2matheos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταχύτητα στα 2 Mbps θα χρεώνεται με 16,5 ευρώ το μήνα, από 19,5 ευρώ σήμερα και η ταχύτητα στα 8 Mbps με 22,5 ευρώ από 26,9 σήμερα. ελπιζω να ισχυσει ετσι θα ηταν η επομενη ερωτηση μου τι θα γινει στα χρηματα με εμενα που εχω 2μβ και πληρωνω 19,5 και με τον γειτονα που εχει 1μβ και πληρωνει 16,5
disqualified Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ελπιζω να ισχυσει ετσι θα ηταν η επομενη ερωτηση μου τι θα γινει στα χρηματα με εμενα που εχω 2μβ και πληρωνω 19,5 και με τον γειτονα που εχει 1μβ και πληρωνει 16,5 κλεψε το 1Mbit του γειτονα Υ.Γ. προφανως θα πληρωσεις κι εσυ οσο πληρωνει τωρα ο γειτονας
silverthan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ας πέσει και η 24άρα λίγο, άμα πέσουν τα υπόλοιπα. Εμένα βέβαια πάει της μπάλας, οπότε δεν έχω παράπονο...
mimidon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δεν φτάνει που σας τα κάνει και δωρεάν, φωνάζετε και από πάνω..! Χεχέ..!
firewalker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Λογικά θα πέσει και η τιμή της 2048 έτσι δεν είναι; Για να εξισωθεί με αυτούς που θα πάνε στα από 1024 στα 2048. Ε;
XPHSTOS_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ας κοιτάξει πρώτα ο ΟΤΕ να δώσει 24 σε αυτούς που την πληρώνουν και μετά ας κάνει upgrade στις άλλες... Δε ξέρω εσείς που έχεται 8 ή 4 ΜΒ αν τα πιάνεται όλα... Αλλά εγώ εδώ και μια εβδομάδα με 24ΜΒ κλειδώνω στα 12900!!!!
HellasVagabond Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Και εγω κλειδωνω απο 16-18.500. Δεν με χαλαει που δεν πιανω 24...Αν αναλογιστεις πως το 94 η πρωτη μου συνδεση ηταν 33.6k
glitsa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μου αρέσουν τόσο πολύ τα πιτα DSLams που σε μερικά χρόνια που θα πάω Γερμανία ή Ολλανδία θα ανοίγω το wireless για να μπαίνουν οι γείτονες να κατεβάζουν torrents όλοι μαζί για σέρνεται το ίντερνετ σε μένα.Γουστάρω να πατάω 15φορές "Ανανέωση" και να μην φαίνεται ακόμα η γραμμή τίτλου και όταν να φορτώνουν οι σελίδες να έχουν διαλυμένο template από την αργοπορία.Καθώς επίσης γουστάρω να έχω 200ms ping στο CS και σε κανα RPG 1200ms.Διότι τι διάλο online gaming θα ήταν χωρίς LAG?Γουστάρω όλα τα torrents να κοκκινίζουν και να γράφουν "connection time out"... ετσι..ετσι..γουσταρουμε αυτη τη τρελα!!αμα φτιαξει και ο οτε και πανε ρολοι μετα τι θα εχουμε για να βριζουμε??
mikehlr80 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Προτείνω αυτή τη καμπάνια για τον ΟΤΕ... Απλά και φθηνά! http://www.acapela.tv/Lily-Allen-bc77212516af6.html
speedy23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ας κοιτάξει πρώτα ο ΟΤΕ να δώσει 24 σε αυτούς που την πληρώνουν και μετά ας κάνει upgrade στις άλλες...Δε ξέρω εσείς που έχεται 8 ή 4 ΜΒ αν τα πιάνεται όλα... Αλλά εγώ εδώ και μια εβδομάδα με 24ΜΒ κλειδώνω στα 12900!!!! Παμε κοντρα?Στη δικια μου 24αρα κλειδωνει στα 10942kbps!!!!Πρεπει να τους λεω και ευχαριστω κιολας...
teo78 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Όσο και να βγαίνει χολή από πολλούς είναι μια θετική κίνηση για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας. Κάποια προβλήματα θα υπάρξουν φαντάζομαι αλλά λιγότερα από την προηγούμενη φορά. Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις του δικτύου δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση που γίνεται από την μία μέρα στην άλλη. Ο ΟΤΕ πλέον σαν ιδιωτική εταιρεία δεν τον νοιάζει η κοινωνική ευθύνη αλλα τα κέρδη. Πάντως ήδη ετοιμάζονται σε κάθε καφάο πέραν των 400μέτρων απόσταση από κατανεμητή να μπεί mini-dslam ώστε όλοι να μπαίνουν με τουλάχιστον 24mb για αρχή και να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες για τηλεόραση κτλ κτλ . Βέβαια το τεράστιο έργο που ελπίζω να ξεκινήσει γρήγορα είναι οι οπτικές ίνες σε κάθε σπίτι που δεν είναι του ΟΤΕ αλλά του κράτους και της Ε.Ε. Τέτοιο έργο είναι αδύνατο και ασύμφορο να γίνει από οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία.Πάντως μην είμαστε και αχάριστοι γιατί με την ποιότητα των άθλιων εταιρειών που έχουμε εδώ φτάσαμε στα 24mb .Ελάχιστες χώρες έχουν καλύτερες συνδέσεις από εμάς. Και αυτές που έχουν είναι 200 χρόνια μπροστά σαν κράτος σε όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες.
StavrosD Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Κουτί μου ήρθε. Παλιότερα μου κάναν τα 2->4, και φέτος τα 4->8.Έχει ακουστεί τίποτα για το χρονοδιάγραμμα της αναβάθμισης; Μάλλον για τον Απρίλιο το έχουν δρομολογήσει. http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/02/20/1631857.htm Και σχετικά με τις τιμές: "Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταχύτητα στα 2 Mbps θα χρεώνεται με 16,5 ευρώ το μήνα, από 19,5 ευρώ σήμερα και η ταχύτητα στα 8 Mbps με 22,5 ευρώ από 26,9 σήμερα."
21century Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ΤΗΝ αναβάθμιση των συνδέσεων είχαμε προβλέψει απο το φορουμ, αφού ο ΟΤΕ πιέστηκε να ακολουθήσει τις τάσεις της αγοράς μέσα απο το διεθνές περιβάλλον και την πρακτική που υιοθετέιται για ανάπτυξη των ευρυζωνικών συνδέσεων σε όλη την Ευρώπη. Οι αναβαθμίσεις έρχονται σε λίγο χρονικό διάστημα. Το επόμενο βήμα θα είναι να πέσουν και οι τιμές πρόσβασης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα