De@th L0rd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Η 2 Mb γιατί στην απέξω;Τι ηλιθιότητες είναι αυτές;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ε ρε πιτάρισμα που έχει να πέσει...
StavrosD Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Κουτί μου ήρθε. Παλιότερα μου κάναν τα 2->4, και φέτος τα 4->8. Έχει ακουστεί τίποτα για το χρονοδιάγραμμα της αναβάθμισης; Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2009 από StavrosD Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
kofer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Η 2 Mb γιατί στην απέξω;Τι ηλιθιότητες είναι αυτές; Είναι η ατυχία του να έχεις σύνδεση με το κατώτερο όριο που θέτει η αναβάθμιση... Μου είχε τύχει σε παλαιότερη αναβάθμιση... Πραγματική αδικία!
nemesis85 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Άλλη μια ανακοίνωση χωρίς ουσία... στον Άλιμο έχουμε 24αρα και συγχρονιζουμε ακομη στα 750-800kbps μέγιστο... Θέλουμε dslam τώρα...η περιοχή κοντά στο carrefour υποφέρει...
Haros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Περισσότερα δεν θα πληρώνει κανείς. "Χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση" όπως λέει... και επειδή δεν είναι λογικό αυτοί που πλήρωναν 4 να έχουν ίδια γραμμή με αυτούς που πληρώνουν 8 υποθέτω οι τιμές θα πέσουν γενικά (ακόμα και της 24άρας) οπότε όλοι βγαίνουν κερδισμένοι. Ας σταματήσουμε να γκρινιάζουμε συνέχεια...
papahlamidas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Καλά εγώ θα πρέπει να λάβω δραστικά μέτρα... Είμαι από τους τυχερούς-άτυχους γιατί έχω 4Mbps σύνδεση αλλά έχω μεγάλη απόσταση από το dslam και ενώ είχα παραγγείλει 24Mbps λόγο της απόστασης δεν έπαιζε καθόλου. Ήρθε τεχνικός του ΟΤΕ και με κατέβασε στα 4Mbps για να παίξει αλλά και πάλι αποσυνδέσεις υπάρχουν αρκετές μέσα στην ημέρα. Μου είχε πει μάλιστα ότι εάν μου το έβαζε στα 8 οι αποσυνδέσεις θα ήτανε διπλάσιες. Για εμένα ο ΟΤΕ θα έπρεπε να επενδύσει σε καλύτερες υποδομές στο δίκτυο του και όχι σε PayTv και πράσινα άλογα.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 @@ μέντολες, εδώ που είμαι ούτε το 1mbps απ'τα 2 που πληρώνω δε πιάνω, θα μου την κάνουν 4αρα να μου το γαμήσουν τελείως....
disqualified Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Άλλη μια ανακοίνωση χωρίς ουσία... στον Άλιμο έχουμε 24αρα και συγχρονιζουμε ακομη στα 750-800kbps μέγιστο... Θέλουμε dslam τώρα...η περιοχή κοντά στο carrefour υποφέρει... κατι σαν το Darfur δηλαδη? οταν λες 800 kbps φανταζομαι οτι κατεβαζετε με 800ΚΒ και οχι οτι δεν πιανετε ουτε 1Μbps, επεξηγησε το γιατι δε βγαινει καθαρο νοημα
StavrosD Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Όσοι έχετε παράπονο για την ταχύτητα που κλειδώνει το modem τους, δείτε την δικιά μου και ανοίξτε τα μάτια σας να καταλάβετε ότι είστε τυχεροί, μην τα θέλετε όλα. Από το router μου: Data Rate: Stream Type Actual Data Rate Up Stream / 253 (Kbps.) Down Stream / 1021 (Kbps.) Δεν κλειδώνει ούτε στο 1Mbit (1024Kbps).
papahlamidas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι θέμα τύχης αλλά θέμα κακής υποδομής του δικτύου του ΟΤΕ σε πάρα πολλές περιοχές.
disqualified Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Όσοι έχετε παράπονο για την ταχύτητα που κλειδώνει το modem τους, δείτε την δικιά μου και ανοίξτε τα μάτια σας να καταλάβετε ότι είστε τυχεροί, μην τα θέλετε όλα. Από το router μου: Data Rate: Stream Type Actual Data Rate Up Stream / 253 (Kbps.) Down Stream / 1021 (Kbps.) Δεν κλειδώνει ούτε στο 1Mbit (1024Kbps). τι συνδεση εχεις? Γιατι αν εχεις 1Μbit αυτο που παραθετεις ειναι το τελειο κλειδωμα
mihalakis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Και η δικιά μου δεν πάει καθόλου άσχημα....Με την αναβάθμιση μπορεί να πάω και 24000bps Όπως είπαν κάτι παιδιά έχει να πέσει τρελό πιτάρισμα στα δσλαμ ενώ οι λιγότερο τυχεροί θα έχουν να διηγούνται και στα εγγόνια τους για τις άπειρες αποσυνδέσεις που θα φάνε...
Jason13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) και δηλ. ποσο 8α κοστιζουν τα 24 mbps??? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Στη σχετική του ανακοίνωση ο ΟΤΕ σημειώνει ότι θα εφαρμόσει και νέα τιμολογιακή πολιτική, η οποία τελεί υπό την έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ΕΕΤΤ . Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταχύτητα στα 2 Mbps θα χρεώνεται με 16,5 ευρώ το μήνα, από 19,5 ευρώ σήμερα και η ταχύτητα στα 8 Mbps με 22,5 ευρώ από 26,9 σήμερα. http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/02/20/1631857.htm Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2009 από Jason13 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
De@th L0rd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μου αρέσουν τόσο πολύ τα πιτα DSLams που σε μερικά χρόνια που θα πάω Γερμανία ή Ολλανδία θα ανοίγω το wireless για να μπαίνουν οι γείτονες να κατεβάζουν torrents όλοι μαζί για σέρνεται το ίντερνετ σε μένα.Γουστάρω να πατάω 15φορές "Ανανέωση" και να μην φαίνεται ακόμα η γραμμή τίτλου και όταν να φορτώνουν οι σελίδες να έχουν διαλυμένο template από την αργοπορία.Καθώς επίσης γουστάρω να έχω 200ms ping στο CS και σε κανα RPG 1200ms.Διότι τι διάλο online gaming θα ήταν χωρίς LAG?Γουστάρω όλα τα torrents να κοκκινίζουν και να γράφουν "connection time out"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα