Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL σε όλη τη χώρα, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, προτίθεται να προχωρήσει ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας. Συγκεκριμένα, όλες οι συνδέσεις 1 Mbps θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε 2 Mbps, ενώ όλες οι συνδέσεις 4 Mbps θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε 8 Mbps. Με την ολοκλήρωση της παραπάνω αναβάθμισης οι προσφερόμενες ταχύτητες θα είναι 2 Mbps, 8 Mbps και (έως) 24 Mbps.

Οι παραπάνω αναβαθμίσεις αφορούν τόσο νέους όσο και υφιστάμενους πελάτες, οικιακούς και επιχειρησιακούς, λιανικής και χονδρικής. Κατά την έναρξη των αναβαθμίσεων, που εκτιμάται τον Απρίλιο, θα ανακοινωθεί και η νέα τιμολογιακή πολιτική για το σύνολο των προσφερόμενων ταχυτήτων ADSL από τον ΟΤΕ. Οι σχεδιαζόμενες αναβαθμίσεις, εκτός από ακόμη πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων, δίνουν επιπλέον τη δυνατότητα χρήσης προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου, όπως η νέα υπηρεσία Conn-X TV. Το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ εκτείνεται σε 1 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις, σε 1430 διαφορετικά σημεία σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Source.png Πηγή: myphone.gr

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δλδ οι μονοι που BEEP ειναι εμεις με τις εως 24MB.... Κατι δεν επρεπε να αλλαξουν και σε εμας για το γαμωτο ?

Πρόσεξε μην σε ρίξουν στα 12ΜΒ..... :P

(πΟΤΕ είναι αυτός, ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει....)

Δημοσ.

Τι να πω κι εγώ που λόγω συχνών αποσυγχρονισμών πήγα σε 4 απο 8mbps(πριν 10μηνο), κατα 60% διορθώθηκε, και τώρα που θα αναβαθμίσουν θα αρχίσουν πάλι τα προβλήματα...Τον Ποτέ μου μέσα...

Δημοσ.

Πώ εδώ και μήνες είχα βαρεθεί την 1000άρα άντε να αναβαθμιστεί και να φθηνίνει.

Δημοσ.

δηλαδη εγω που θα κανω αιτηση για 4αρα οταν θα μπορεσει να μπει 4αρα στην περιοχη μου θα γινει αυτοματα 8 ^^^^?????

Δημοσ.
Πολύ ωραία!Σκοπεύω τώρα το Μάρτη να κάνω τη σύνδεσή μου 4άρα,οπότε αυτόματα τον Απρίλιο θα με πάνε σε 8άρα! :-)

Και γιατι δεν κανεις μια και καλη αιτηση για 8αρα; Τι θα κερδισεις;

Εκτος κι αν νομιζεις οτι εσυ μετα το μαρτη θα εχεις 8αρα ενω θα συνεχιζεις να πληρωνεις τα παγια της 4αρας...

Δημοσ.

Ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι χαιρεστε, που σταματαει μια υπηρεσια και σε αναγκαζει να πας στην αμεσως πιο πανω (με το αναλογο αντιτιμο).

Εκτος βεβαια απο αυτους που λογω συνδεσης ηταν μπορει να ηθελαν πχ 8, αλλα ο οτε να τους ειχε μονο με 4 διαθεσιμα, να σε αυτους αξιζει, οι αλλοι σε τι κερδιζουν;

Δημοσ.

Μηπως, λεω μηπως, πρεπει να ενημερωσει καποιος τον κυριο Βγενοπουλο και την κυρια Κυβερνηση πως ολη η Ευρωπη εχει ανακαλυψει τις οπτικες ινες και πως εμεις ειμαστε στην εποχη του χαλκου? :-)

Και τωρα που ειπα Ευρωπη ας ενημερωσουν και τον κυριο Αλμουνια πως αν θεωρει οτι η Ελλαδα εχει αναπτυχθει και οτι ειναι η πρωτη απο τα ανεπτυσομενα κρατη της Ευρωπης, τοτε πρεπει να αλλαξει τους φακους στα γυαλια του και να βαλει γυαλομπουκαλα κατα προτιμηση καθως πρεπει να δει τι γινεται στην Ελλαδα γιατι η εποχη του χαλκου ηταν το 2009 Π.Χ. και οχι μ.χ. ...;):-(:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...