cervantes Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα! θα ηθελα να με βοηθησετε με το παρακατω προβλημα: εχω ενα site οπου ανεβαζω φωτογραφιες σε σελιδες αναλογα με το θεμα τους. στο αριστερο μερος της καθε σελιδας εχω λιστα με links στις αλλες σελιδες. πως μπορω να προσθετω νεα links σε αυτη τη λιστα χωρις να χρειαζεται να επεξεργαζομαι την καθε σελιδα ξεχωριστα??? ευχαριστω εκ των πρωτερων!
Wise_One Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω μόνο με JavaScript. Κάνεις δηλαδή ένα script που αλλάζει το innerHTML εκείνου του div και κάθε φορά που θα θες ν' αλλάζεις κάτι στη λίστα, απλά επεξεργάζεσαι εκείνο το script. Κάθε σελίδα θα έχει στο onload εκείνη τη μέθοδο. Θα το δοκιμάσω κι εγώ γιατί δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με JavaScript, αλλά θεωρώ ότι θα δουλέψει.
nik1992 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 με php φτιαχνεις ενα αρχειο file.php και εχεις μεσα <php echo' <a href-"" ></a> ktl ktl '; <?php> και στο div των σελιδων βαζεις <php include('file.php'); ?php> Δηλαδη, την αριστερη στηλη θα την φορτωνουν απο ενα αρχειο.
cervantes Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω πολυ! ελπιζω να τα καταφερω μια και δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε php...
dark_banishing Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις την php τότε.. Δες εδώ
cervantes Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 δυστυχως διαπιστωσα οτι ο server που ανεβαζω την σελιδα μαλλον δεν υποστηριζει php (μια και δεν φαινεται ο κωδικας μου) ευχαριστω για την βοηθεια παντως για επαληθευση: στο links.php βαζω: <html> <body> <?php echo' <a href="oslo.html" ></a> Oslo'; echo' <a href="prague.html" ></a> Prague'; ?> </body> </html> και μετα στον κωδικα της σελιδας: <?php include("links.php"); ?>
nik1992 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Όχι ετσι <a href="oslo.html" ></a> Oslo Αλλα ετσι <a href="oslo.html" > Oslo</a> Το links.php ειναι στον ιδιο φακελο με το index.php ?
Leatherwolfgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δες σε αυτό το thread τα post μου. Ίσος σε βοηθήσει αν και θα πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές στο site σου αλλά τουλάχιστον δεν μπλέκεις με php. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=302567
cervantes Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 @nik1992 ειναι στον ιδιο φακελο με το index.html οχι index.php μαλλον πρεπει να εχουν καταληξη .php για να δουλεψει... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** τελικα τα καταφερα! σας ευχαριστω ολους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.