Προς το περιεχόμενο

sony ericsson G900 wlan

kom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

χθές αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και προσπαθώ να συνδεθώ με WLAN αλλά τζίφος

φτιάχνω νέο λογαριασμό βάζω WEP κλειδί ρυθμίζω σε ad hoc και κανάλι 1 ( σε υποδομή δεν με συνδέει ) και κάνω κανονικά σύνδεση με το router μου

στο router δεν έχω mac address filtering

το πρόβλημα είναι ότι ενώ πάω να ανοίξω κάποια σελίδα από τον browser μου βγάζει το εξής πρόβλημα

Αδύνατος ο εντοπισμός του απομακρυσμένου διακομιστή π.χ http://www.yahoo.com

ερώτηση

πρέπει να λάβω κάποιο μήνυμα με ρυθμήσεις ώστε να μπορέσω να σερφάρω ή να διαβάσω τα email μου ;

ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

απο οσο θυμαμαι φιλε (εχω το ιδιο κινητο) θα πρεπει πρωτα να ενεργοποιησεις την υπηρεσια MMS & internet μεσω GPRS απο την εταιρια που εχεις την συνδεση (Vodafone,...). μετα θα μπορεις να μπενεις κανονικα Internet μεσω του router σου χωρις να πληρωνεις χρεωσεις GPRS στην Vodafone ας πουμε.

ελπιζω να βοηθησα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
απο οσο θυμαμαι φιλε (εχω το ιδιο κινητο) θα πρεπει πρωτα να ενεργοποιησεις την υπηρεσια MMS & internet μεσω GPRS απο την εταιρια που εχεις την συνδεση (Vodafone,...). μετα θα μπορεις να μπενεις κανονικα Internet μεσω του router σου χωρις να πληρωνεις χρεωσεις GPRS στην Vodafone ας πουμε.

ελπιζω να βοηθησα

τα κατέβασα, τα εγκατέστησα, βρίσκω το connx συνδέεομαι αλλά δεν μπαίνω στις σελίδες....ξέρει κανείς τι συμβαίνει??πρέπει να κάνω κάτι με τις ρυθμίσεις internet και του λογ/σμού??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...