kom Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 καλησπέρα χθές αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και προσπαθώ να συνδεθώ με WLAN αλλά τζίφος φτιάχνω νέο λογαριασμό βάζω WEP κλειδί ρυθμίζω σε ad hoc και κανάλι 1 ( σε υποδομή δεν με συνδέει ) και κάνω κανονικά σύνδεση με το router μου στο router δεν έχω mac address filtering το πρόβλημα είναι ότι ενώ πάω να ανοίξω κάποια σελίδα από τον browser μου βγάζει το εξής πρόβλημα Αδύνατος ο εντοπισμός του απομακρυσμένου διακομιστή π.χ http://www.yahoo.com ερώτηση πρέπει να λάβω κάποιο μήνυμα με ρυθμήσεις ώστε να μπορέσω να σερφάρω ή να διαβάσω τα email μου ; ευχαριστώ προκαταβολικά
katsikoula Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 απο οσο θυμαμαι φιλε (εχω το ιδιο κινητο) θα πρεπει πρωτα να ενεργοποιησεις την υπηρεσια MMS & internet μεσω GPRS απο την εταιρια που εχεις την συνδεση (Vodafone,...). μετα θα μπορεις να μπενεις κανονικα Internet μεσω του router σου χωρις να πληρωνεις χρεωσεις GPRS στην Vodafone ας πουμε. ελπιζω να βοηθησα
engant Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 απο οσο θυμαμαι φιλε (εχω το ιδιο κινητο) θα πρεπει πρωτα να ενεργοποιησεις την υπηρεσια MMS & internet μεσω GPRS απο την εταιρια που εχεις την συνδεση (Vodafone,...). μετα θα μπορεις να μπενεις κανονικα Internet μεσω του router σου χωρις να πληρωνεις χρεωσεις GPRS στην Vodafone ας πουμε.ελπιζω να βοηθησα τα κατέβασα, τα εγκατέστησα, βρίσκω το connx συνδέεομαι αλλά δεν μπαίνω στις σελίδες....ξέρει κανείς τι συμβαίνει??πρέπει να κάνω κάτι με τις ρυθμίσεις internet και του λογ/σμού??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.