eSATA Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Κανεις το τεστ και stressareis,αν δεν το περασει ανεβαζεις ενα κλικ το vcore(την αμεσως επομενη επιλογη)και ξανα stressareis.Κανεις την ιδια διαδικασια μεχρι να βρεις το σημειο που να περνει τα τεστ.stress=τουλαχιστον 5-6 ωρες ΚΑΛΑ ΚΛΟΚΙΑ ωραιος:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα να σας ρωτησω εδω κατι?? χτες πηγα να κανω o/c τον AMD 5600+ cpu μου... παω τον βαζω στα 3.5 και παει να φορτωσει τα windows και πριν το κανει αυτο μου βγαζει ενα σφαλμα οτι δεν πετυχε το o/c και το εξης μυνημα σε ενα σημειο: cpu fan error.. μετα ειχε κολλησει σε μια μαυρη οθονη δεν εκανε τιποτα κανω ρεσταρτ και επαναφερω ολες τις ρυθμισεις. μετα απο μερικες προσπαθειες καταφερνω να τον ανοιξω... μετα να κανω μια ακομα προσπαθεια να τον παω στα 3.33... παλι τα ιδια... τωρα τον εχω παλι στις προεπιλεγμενες ρυθμισεις αλλα συνεχιζει να μου λεει cpu fan error.. ειναι τοσο μ......α ο cpu και η mobo που δεν μπορουν να κρατησουν ουτε τα 3.33 απο τα 2.9?? η mobo μου ειναι ASUS M3A78-EMH HDMI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως έχει κουνηθεί το καλωδιάκη του ανεμιστήρα του επεξεργαστή απο τη μητρική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως έχει κουνηθεί το καλωδιάκη του ανεμιστήρα του επεξεργαστή απο τη μητρική; δουλευει κανονικα η ψυκτρα το τσεκαρα... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** δουλευει κανονικα η ψυκτρα το τσεκαρα... βασικα επειδη εχω αλλαξει ψυκτρα δεν ειναι συνδεδεμενο στο τετραπινο ειναι σε ενα τριπινο... ισως για αυτο φενεται σαν να μν εχει ανεμιστιρακι... το 8εμα ειναι οτι δεν ανοιγει το pc μετα απο το o/c για αυτο το λογο?? επειδη δεν βρισκει ανεμιστιρακι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.