mike_v Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 παιδια καλησπέρα έχω 2 lg gh-ns30 και αντιμετοπίζω ενα πρόβλημα. έχω αγοράσει το splinter cell το παιχνλιδι σε dvd και μολις το βάζω το βλέπει σαν απλό cd αλλα και κενό.έκανα και firmware update αλλα τίποτα.... το συγκερκιμένο dvd δισκακι το δοκιμασα σε ενα λαπτοπ και σε ενα αλλο pc και παιζει κανονικα... καμία ιδέα? ευχαριστω πολύ
ser_x Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Γενικά τα αλλά cd dvd τα βλέπει ??τα διαβάζει ??κάνει εγγραφή??
nukem111 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε μου ειπες την λεξη κλειδι ... LG Πηγαινε το πισω αν το καλυπτει η εγγυηση θα παρεις καινουρια συσκευη. Εγω 4 συσκευες DVD-rw της LG που ειχα παρει, μετα απο 5-6 μηνες μου εκαναν το ιδιο πραγμα. Απο τοτε δεν ξαναπηρα DVDrw της LG!
mike_v Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Άλλα cd τα διαβάζει κανονικά... Μήπως όντως να το πάω πίσω και πήρα και δύο..... Γράφει κανονικά πάντως..
ser_x Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου (κάνω τον συνήγορο του διαβόλου ) μήπως και το cd που αγόρασες είναι άγραφο?? Το δοκίμασες αλλού ??
mike_v Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Το έχω δοκιμάσει και αλλού το είπα και πιο πρίν... δεν ξέρω τι να κανω... help
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.