Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο εξωτερικο

rethimno13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Σκοπευω να αγορασω ενα ανταλακτικο για το αμαξι μεταχειρισμενο απο αγγλια με αυτον τον τυπο (ιδιοτης) εχω μιλησει μεσω email κ μου εχει στειλει σε φοτο το ανταλακτικο κ σκοπευω να το αγορασω κ εχω καποιες αποριες στο θεμα μιας κ δεν εχω ξανακανει αγορα μεσω ιντερνετ.

α)Καταρχην λογικα οταν θα παει αυτος να το στειλει θα μου ζητησει να του εχω καταθεσει τα λεφτα εγω πως θα ειμαι σιγουρος οτι θα μου στειλει αυτο που εχουμε συμφωνησει κ δεν θα μου στειλει μια χορτοπατατα αντι για το ανταλακτικο?

β)Αυτο το ανταλακτικο ειναι μεγαλο γυρω στα 30 κιλα ελαχιστο (ενα σασμαν ειναι)ποια εταιρια θα δεχτει να μου το στειλει χωρις να μου κοψει το κ0λ0??κ ποσο λετε να μου πανε τα μεταφορικα?

γ)επισης θα πλερωσω τιποτα στο τελωνειο απο οτι ξερω για ανταλακτικα δεν πληρωνεις...

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

υπαρχει ομως καποιος τροπος ετσι ωστε να ειμια σιγουρος οτι θα μου το στειλει σιγουρα το κιβωτιο κ οτι απλα δεν θα μου στειλει ενα κενο δεμα?τα λεφτα πρεπιει να του τα δωσω πριν παει στο ταχυδρομειο η μπορει να το στειλει αυτος κ να πληρωσω εγω στο ταχυδρομειο κ μετα να παραλαβει αυτος τα χρηματα του υπαρχει καποιος να το κανει αυτο?

Δημοσ.

Ανταλακτικα για αυτοκινητα συνηθως επειδη ειναι πολυ βαρια η ιστορια γινετε με φορτηγατζηδες. Δλδ βρισκεις καποιον καλο γνωστο φορτηγατζη και σου λεει ποτε θα παει αυτος η κανας δικος του σε κεινα τα μερη. Κανονιζεις να σου κανει χαρη και να βρεθει με τον πωλητη και να γινει χερι με χερι η δουλεια. Θα δωσεις στην τελικη κατι στον φορτηγατζη (αν δεν ειναι καλος γνωστος) για την εξυπηρετηση και το κουβαλημα μεχρι εδω.

Με courier θα σου βγει παρα πολυ ακριβα. Για 40 κιλα που χα ζητησει

Υπαρχουν και εταιριες μεταφορικες, φορτηγα παλι στην ουσια, οι οποιες σε χρεωνουν λιγα για την μεταφορα (οχι με το κιλο αλλα με ογκο), επειδη ετσι και αλλιως κανουν τα δρομολογια. Ειχα βρει μια πριν καμια 5ετια, οταν σκεφτομουν να κατεβασω μια μηχανη απο κει, αλλα δεν εχω στοιχεια της τωρα.

Αα συνηθως οι φορτηγατζιδες ξερουν και απο μηχανικα μερη και αυτοκινητα γενικα, αρα μπορει και ο ιδιος την ωρα τις αγορας να κρινει αν ειναι αυτο που αγοραζεις η αν εχει καποια ζημια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...