Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon HD3650 and Games?????

svatsM3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και λογικα μεγιστη αναλυση 1280Χ800 αφου εχει laptop

και 1024 μια χαρα θα ειναι

το pro2009 παντως σε 8600GT σε laptop με 1280Χ800 παιζει high απροβληματιστα δε μιλαω με λογια του αερα

για τα αλλα δυο μπορω να κανω μονο υποθεσεις αν και το burnout το εχω ετοιμο για εισαγωγη

την εκδοση NFS που ανεφερε στην αρχη την εχει ανετα

Δημοσ.

Λοιπον σαν κατοχος του α300-15α που εχει την ιδια καρτα με σενα εχω να σου πω οτι ειναι πολυ καλη. NFS pro street ολα φουλ και δεν καταλαβαινε τπτ το εργαλειο, χωρις κολληματα και βλακειες

Δημοσ.

ναι ναι ειναι μια χαρα η καρτουλα στο desktop μου εχω την ιδια και τωρα παω να δοκιμασω burnout πρεπει να το παει καλα....παντοσ pro9,nfs mw τα παιζει full για πλακα το nfs ps δεν το παει full εχει αργη εικονα....

Δημοσ.
ναι ναι ειναι μια χαρα η καρτουλα στο desktop μου εχω την ιδια και τωρα παω να δοκιμασω burnout πρεπει να το παει καλα....παντοσ pro9,nfs mw τα παιζει full για πλακα το nfs ps δεν το παει full εχει αργη εικονα....

Ευχαριστώ παιδιά,άραγε από ότι κατάλαβα,μπόρω να παίξω το PR.EV 09,Burnout Paradise ,αλλά μια δοκιμή δεν βλάπτει,και πάλι σας Ευχαριστώ....

Δημοσ.

το burnout με κοβει ο cpu σχετικα και παιζω σε 1024χ768 στο med...μια χαρα...που και που κολαει και λιγο αλλα οκ παιζετε ειναι για μικρο χρονικο διαστημα...(2-4 δευτερολεπτα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...