haHa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά διάβασες μόνο αυτό που σε συμφέρει γιατί δεν αναφέρθηκα αποκλειστικά σε browsing. Μπορείς κατ' εξαίρεση να κάτσεις σε πολλαπλούς φορητούς και να δουλέψεις με καμιά πιο απαιτητιτική εφαρμογή από σκέτο browsing και οι διαφορές στην ίδια κατηγορία σπάνια ξεπερνάνε την 1 ώρα. Δεν θα σου πω ότι οι Acer γενικά έχουν την καλύτερη αυτονομία, τουναντίον. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι οι διαφορές είναι τόσο τραγικές όσο θέλετε να τις παρουσιάζεται. Aν θέλεις κάτι σε φορητή μορφή να κρατάει όντως 4 ώρες με browsing (αλλά προς Θεού πάντα ένα browser instance ανοικτό και το απόλυτα ελάχιστο να τρέχει στο περιθώριο) θα ήταν καλύτερα να κοιτάξεις προς την γωνιά των netbooks. Φιλε μου δεν διαβασα οτι με συμφερει.. Τα πραγματα ειναι απλα: ο συγκεκριμενος acer εχει απο τις μικροτερες αυτονομιες.. Μιση με μια ωρα κατω απο το μεσο ορο, ενω υπαρχουν κ λαπτοπ που εχουν πανω απο 1 μια ωρα μεγαλυτερη(50% δηλαδη πανω,μεγαλη διαφορα) αυτονομια απο αυτο το μπαουλοacer.
Ailuros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε μου δεν διαβασα οτι με συμφερει.. Τα πραγματα ειναι απλα: ο συγκεκριμενος acer εχει απο τις μικροτερες αυτονομιες.. Μιση με μια ωρα κατω απο το μεσο ορο, ενω υπαρχουν κ λαπτοπ που εχουν πανω απο 1 μια ωρα μεγαλυτερη(50% δηλαδη πανω,μεγαλη διαφορα) αυτονομια απο αυτο το μπαουλοacer. Eίπα και photoshop και το εννοούσα σε παράλληλη εφαρμογή και όχι σε χωριστό χρόνο. Και ναι σαφώς διαβάζεις μόνο αυτά που σε συμφέρουν γιατί δεν αναφέρθηκα σε σκέτο browsing. Καλό είναι μεταξύ των edits να προλαβαίνεις κάτι παραπάνω από τα ορθογραφικά λάθη.
haHa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ο άνθρωπος ρωτάει για μια σχετικά καλή κάρτα γραφικών από την αρχή. Ποιό ελαφρύ gaming με μια Quadro NVS140 ακριβώς; 64-μπιτο δίαυλο έχει αυτό το πράγμα και έχει πιο μέτριες αποδόσεις από οποιαδήποτε standalone budget GPU. Το 1/8 επεξεργαστικές μονάδες έχει από μια 9600Μ πέρα από τις άλλες αδυναμίες. Και ναι η παραπάνω επεξεργαστική ισχύς στοιχίζει ενίοτε και σε κατανάλωση ενέργειας. Φιλε μου εγω ειδα αυτην την δηλωση : "μονο με ιντερνετ και ταινιες + χρηση λιγων προγραμματων " κ αναλογη ηταν η προταση μου. Αν τωρα θελει κατι πιο δυνατο, μπορει να κοιταξει πχ στο hp compaq 8710w με 8800m gts κ 50% πανω επιδοσεις απο την 9600m gt. Κ μαλιστα παρολο την παραπάνω επεξεργαστική ισχύ, δεν θα εχει τραγικη αυτονομια.. (χωρια οτι θα εχει μεγαλυτερη οθονη για ιδιες διαστασεις σασι κ παρομοιο βαρος) ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Eίπα και photoshop και το εννοούσα σε παράλληλη εφαρμογή και όχι σε χωριστό χρόνο. Και ναι σαφώς διαβάζεις μόνο αυτά που σε συμφέρουν γιατί δεν αναφέρθηκα σε σκέτο browsing. Καλό είναι μεταξύ των edits να προλαβαίνεις κάτι παραπάνω από τα ορθογραφικά λάθη. Φιλε μου το ειδα το photoshop.. Ειπες οτι εχει 1.5 ωρα με browsing κ photoshop. Εγω επισης λεω οτι εχει γυρω στις 2 ωρες (για αυτο οταν ειπα οτι υπαρχουν λαπτοπ με μια ωρα μεγαλυτερη αυτονομια, ειπα οτι αυτο ειναι 50% πανω) με σκετο browsing. Κ για αυτο επαναλαμβανω: ο συγκεκριμενος acer εχει απο τις μικροτερες αυτονομιες.. Μιση με μια ωρα κατω απο το μεσο ορο, ενω υπαρχουν κ λαπτοπ που εχουν πανω απο 1 μια ωρα μεγαλυτερη(50% δηλαδη πανω,μεγαλη διαφορα) αυτονομια απο αυτο το μπαουλοacer.
Ailuros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αν τωρα θελει κατι πιο δυνατο, μπορει να κοιταξει πχ στο hp compaq 8710w με 8800m gts κ 50% πανω επιδοσεις απο την 9600m gt. Mακάρι να είχαν 50% διαφορά αλλά ούτε κάτα διάνοια. Φιλε μου το ειδα το photoshop.. Ειπες οτι εχει 1.5 ωρα με browsing κ photoshop. Εγω επισης λεω οτι εχει γυρω στις 2 ωρες (για αυτο οταν ειπα οτι υπαρχουν λαπτοπ με μια ωρα μεγαλυτερη αυτονομια, ειπα οτι αυτο ειναι 50% πανω) με σκετο browsing. Tι τον κρέμασες τι τον παλούκωσες είναι με ένα HP 6830s σε παρόμοια σενάρια και το τελευταίο μου έβγαλε και το λάδι μέχρι να τελειώσω την επεξεργασία που ήθελα. Αμφότεροι φορητοί με Photoshop CS4. Κ για αυτο επαναλαμβανω:ο συγκεκριμενος acer εχει απο τις μικροτερες αυτονομιες.. Μιση με μια ωρα κατω απο το μεσο ορο, ενω υπαρχουν κ λαπτοπ που εχουν πανω απο 1 μια ωρα μεγαλυτερη(50% δηλαδη πανω,μεγαλη διαφορα) αυτονομια απο αυτο το μπαουλοacer. Μωρέ εσύ μπορεί να επαναλαμβάνεις την ίδια καραμέλα μέχρι να λιθοποιηθεί. Υπάρχουν ωστόσο όπως και οι μύθοι και οι υπερβολές. Αν το ουσιαστικό σου πρόβλημα είναι να μην πάρει Acer μα τον Τουτάτη να μην πάρει γιατί μακράν εμού οι στείρες προτιμήσεις και ούτε το παραμικρό συμφέρον έχει κανείς μας τι θα πάρει εν τέλη ή όχι. Διαλέξτε κερκίδες για τις προσωπικές σας προτιμήσεις εμένα φυλάξτε μου την καρεκλίτσα της Ελβετίας.
haHa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Tι τον κρέμασες τι τον παλούκωσες είναι με ένα HP 6830s σε παρόμοια σενάρια και το τελευταίο μου έβγαλε και το λάδι μέχρι να τελειώσω την επεξεργασία που ήθελα. Αμφότεροι φορητοί με Photoshop CS4. Μα συμφωνω... Κακη αγορα ειναι ο 6830s(οπως κ το acer) οταν υπαρχει το 8710w με 895 ευρω. Καλυτερη αναλυση , καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, πιο γρηγορο, 3 χρονια εγγυηση , μακραν καλυτερη καρτα γραφικων, καλη αυτονομια. Τελος παντων, το αφηνω εδω.. Η αρχικη μου ενσταση ηταν σε αυτο το ποστ: Li-Ion Cell 6 έχουν τα περισσότερα σημερινά μοντέλα και η αυτονομία σε δισδιάστατο εξαρτάται περισσότερο από την οθόνη παρά οτιδήποτε άλλο. ΄Οσων αφορά το βάρος άντε να κατέβει στα 2.75kg με κανένα Smelleron και Intel IGP της κακιάς ώρας και σαφώς χαμηλότερη τιμή. Για παρεμφερή ποσότητα μνήμης και επεξεργαστή (πάντα όμως με την ενσωματωμένη Intel IGP τσατσαριά που θα του τρώει ένα καλό ποσοστό από την μνήμη συστήματος) θα βρει κάτι κάτα 100 ευρώπουλα φθηνότερο. Γιατι μπορεις να βρεις φορητα οχι μονο με "Smelleron και Intel IGP της κακιάς ώρας " στα 2.75kg , αλλα κ φορητα με με κανονικο intel core 2 duo κ ξεχωριστη nVidia καρτα γραφικων σε αυτο το βαρος.. Γιατι μπορεις να βρεις φορητα οχι μονο με "ενσωματωμένη Intel IGP τσατσαριά που θα του τρώει ένα καλό ποσοστό από την μνήμη συστήματος " 100 ευρω φθηνοτερα , αλλα φορητα με με κανονικο intel core 2 duo κ ξεχωριστη nVidia καρτα γραφικων 150 ευρω φθηνοτερα.. Μαλιστα εχουν 3 χρονια εγγυηση κ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.(χωρια την καλυτερη αυτονομια) Για αυτον ακριβως το λογο εκανα ποστ: για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις οτι με 100 ευρω φθηνοτερα απο τον acer των 700 ευρω (δηλαδη με 600 ευρω), μπορεις να βρεις μονο λαπτοπ με "ενσωματωμένη Intel IGP τσατσαριά". Μπορεις να βρεις ακομα φθηνοτερα (550 ευρω,δηλαδη 150 ευρω πιο κατω) φορητα με με κανονικο intel core 2 duo κ ξεχωριστη nVidia καρτα γραφικων..(με μερικα ακομα πλεονεκτηματα:εγγυηση,ποιοτητα κατασκευης, αυτονομια) Κ οταν βλεπω αυτην την δηλωση: Σε ποιους τομεις βοηθαει η καρτα γραφικων εκτος απο τα παιχνιδια; Σχετιζεται και με την εικονα/βιντεο, αλλα μια divx ταινια το ιδιο καλα δε θα την παιζει μια παλια καρτα και μια καινουρια; Αν καποιος θελει να ασχολειται μονο με ιντερνετ και ταινιες + χρηση λιγων προγραμματων ( οχι βαρια ), θα επρεπε να αγορασει μια καλη καρτα γραφικων; .. θεωρω οτι μια απλη καρτα γραφικων μη ενσωματωμενη(πχ η nVidia Quadro NVS140) αρκει για αυτην την χρηση.. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Mακάρι να είχαν 50% διαφορά αλλά ούτε κάτα διάνοια. Πραγματικα ποση ειναι η διαφορα τους? (γιατι ξερω οτι γνωριζεις πολλα παραπανω για 3d κλπ) Πχ δες εδω κ τα χαρακτηριστικα τους: NVIDIA GeForce 8800M GTS Pipelines 64 - unifiedCore Speed 500 MHz Shader Speed 1250 MHz Memory Speed 800 MHz Memory Bus Width 256 Bit NVIDIA GeForce 9600M GT Pipelines 32 - unifiedCore Speed 500 MHz Shader Speed 1250 MHz Memory Speed 800 MHz Memory Bus Width 128 Bit
Ailuros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μια και καλή στο ζουμί: Κ οταν βλεπω αυτην την δηλωση:θεωρω οτι μια απλη καρτα γραφικων μη ενσωματωμενη(πχ η nVidia Quadro NVS140) αρκει για αυτην την χρηση.. Την έχεις δουλέψει την NVS140; Μιλάς για κατανάλωση ενέργειας, αυτονομία και όλα τα συναφή αλλά κάτα τα άλλα αρκεί μια GPU που θα ξεφορτώνει ακριβώς πόσο την CPU κατά μια και μοναδική απλή εφαρμογή όπως είναι η αναπαραγωγή μιας ταινίας; Και έχει τεράστια διαφορά όταν απασχολείται κατά ένα σεβαστό ποσοστό ο κεντρικός επεξεργαστής και ακόμα σημαντικότερα όταν αυτός τρέχει πάνω από τα 2GHz έναντι μιας μονάδας γραφικών που σε battery mode τρέχει σε συχνότητα αρκετές φορές χαμηλότερη. Για να μην μπούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες, όταν βάζω το χεράκι μου για να γραφτούν τέτοιου είδους ανακοινώσεις (και πρόσεξε με πόσο προσοχή αντιμετωπίζει δικαιολογημένα τα δεδομένα): http://www.beyond3d.com/content/news/711 τότε ίσως να έχω εμβαθύνει λίγο παραπάνω στο θέμα ειδικά όταν η κατανάλωση ενέργειας - αυτονομία μπαταρίας είναι φορές πιο κρίσιμη από ένα φορητό. Πραγματικα ποση ειναι η διαφορα τους? (γιατι ξερω οτι γνωριζεις πολλα παραπανω για 3d κλπ) Σε πραγματικό χρόνο ακόμα και σε τρισδιάστατο η διαφορά τους είναι μικρότερη, γιατί η 9600 έχει μερικές βελτιστοποιήσεις συμπίεσης που εξασφαλίζουν καλύτερη χρήση εύρους μνήμης. Σε όλες τις άλλες εφαρμογές και εφόσον υπάρχει extension βελτισοποίησης για την κάρτα γραφικών ισχύουν περίπου οι ίδιοι παράμετροι.
haHa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μια και καλή στο ζουμί: Την έχεις δουλέψει την NVS140; ... Εχω δουλεψει 8400m (σχεδον ιδια με την NVS140) κ για λιγο εχω δουλεψει τον thnikpad r61 με την NVS140. Για αυτο λοιπον θεωρω πως η NVS140 αρκει για την παρακατω χρηση: ... Αν καποιος θελει να ασχολειται μονο με ιντερνετ και ταινιες + χρηση λιγων προγραμματων ( οχι βαρια )... Αυτο ειπα εξ αρχης κ ελπιζω ο topic starter να ειδε πραγματι οτι με λιγοτερο απο 600 ευρω μπορεις να βρεις φορητους με ξεχωριστη καρτα γραφικων κ οχι με "ενσωματωμένη Intel IGP τσατσαριά"(οπως ελεγες) κ οτι υπαρχουν φορητα με κανονικο core 2 duo κ ξεχωριστη καρτα γραφικων ελαφρυτερα κ οχι μονο με "Smelleron και Intel IGP της κακιάς ώρας "(οπως ελεγες).
Ailuros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Εχω δουλεψει 8400m (σχεδον ιδια με την NVS140) κ για λιγο εχω δουλεψει τον thnikpad r61 με την NVS140.Για αυτο λοιπον θεωρω πως η NVS140 αρκει για την παρακατω χρηση: Αυτο ειπα εξ αρχης κ ελπιζω ο topic starter να ειδε πραγματι οτι με λιγοτερο απο 600 ευρω μπορεις να βρεις φορητους με ξεχωριστη καρτα γραφικων κ οχι με "ενσωματωμένη Intel IGP τσατσαριά".(οπως ελεγες) Χαράς ευαγγέλια λοιπόν. Για το θέμα κατανάλωση ενέργειας και σε συνεπαγωγή αυτονομία υπάρχει απάντηση; Την επόμενη φορά που θα μπεις στον κόπο να δοκιμάσεις μια τέτοια GPU άνοιξε τον task manager και δες μόνο cpu utilization για HD video playback για πλάκα. Η NVS140 έχει πρώτης γενιάς pure video decoder.
haHa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Χαράς ευαγγέλια λοιπόν. Για το θέμα κατανάλωση ενέργειας και σε συνεπαγωγή αυτονομία υπάρχει απάντηση; Την επόμενη φορά που θα μπεις στον κόπο να δοκιμάσεις μια τέτοια GPU άνοιξε τον task manager και δες μόνο cpu utilization για HD video playback για πλάκα. Η NVS140 έχει πρώτης γενιάς pure video decoder. Φιλε το γνωριζω αυτο.. Σου ξαναειπα ποια ηταν η ενσταση μου.. Αυτα τα 2 δεν ισχυουν για κανενα λογο: ...΄Οσων αφορά το βάρος άντε να κατέβει στα 2.75kg με κανένα Smelleron και Intel IGP της κακιάς ώρας και σαφώς χαμηλότερη τιμή. Για παρεμφερή ποσότητα μνήμης και επεξεργαστή (πάντα όμως με την ενσωματωμένη Intel IGP τσατσαριά που θα του τρώει ένα καλό ποσοστό από την μνήμη συστήματος) θα βρει κάτι κάτα 100 ευρώπουλα φθηνότερο. Εκει ηταν η ενσταση μου, για να μην μπερδευτει ο topic starter. Τωρα εσυ μπορεις να πιστευεις οτι ολα τα λαπτοπ στα 2.75kg εχουν "Smelleron και Intel IGP της κακιάς ώρας" κ οτι ολα τα λαπτοπ στα 600 ευρω με παρεμφερη ποσότητα μνήμης και επεξεργαστή με το acer εχουν "ενσωματωμένη Intel IGP τσατσαριά", ενω ειδαμε λαπτοπ με κανονικο intel core 2 duo κ ξεχωριστη nVidia στα 549 ευρω. Απλα μην μπερδευτει ο topic starter.
Ailuros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε το γνωριζω αυτο.. Nαι αλλά πρέπει να έχουμε λόγο να κυκλοφορούμε σε κύκλους και να σπαταλάμε και άδικα το εύρος του forum έτσι δεν είναι; Σου ξαναειπα ποια ηταν η ενσταση μου.. Αυτα τα 2 δεν ισχυουν για κανενα λογο: Επειδή ξέρω καλά τι είχα στο πίσω μέρος του μυαλό μου όταν έγραφα ξέρω επίσης καλά αν ισχύουν ή όχι. Τωρα εσυ μπορεις να πιστευεις οτι ολα τα λαπτοπ στα 2.75kg εχουν "Smelleron και Intel IGP της κακιάς ώρας" κ οτι ολα τα λαπτοπ στα 600 ευρω με παρεμφερη ποσότητα μνήμης και επεξεργαστή με το acer εχουν "ενσωματωμένη Intel IGP τσατσαριά", ενω ειδαμε λαπτοπ με κανονικο intel core 2 duo κ ξεχωριστη nVidia στα 549 ευρω.Απλα μην μπερδευτει ο topic starter. Ναι καυμένε σε πήρε ο πόνος για τον άνθρωπο μετά από τόση άχρηστη παραφιλολογία. Αν εννοείς το Lenovo R61 που πρότεινες όχι μόνο κοστίζει 587 €, έχει 1GB λιγότερα από τα 3 που είχα κατά νου και να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά το NVS140 απέχει ελάχιστα από μια ενσωματωμένη μονάδα της Intel.
haHa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ναι καυμένε σε πήρε ο πόνος για τον άνθρωπο μετά από τόση άχρηστη παραφιλολογία. Αν εννοείς το Lenovo R61 που πρότεινες όχι μόνο κοστίζει 587 €, έχει 1GB λιγότερα από τα 3 που είχα κατά νου και να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά το NVS140 απέχει ελάχιστα από μια ενσωματωμένη μονάδα της Intel. Mα το αρχικο μου ποστ ηταν για αυτο ακριβως το λογο: για να μην μπερδευτει ο ανθρωπος.. Επισης κανει οπως σου ειπα 549 ευρω στα carrefour,με αλλα 12 ευρω(ή 20) του βαζεις αλλο 1GB ram(ή 2GB) κ πας στα 560 ευρω(ή 570) για κανονικο intel core 2 duo, ξεχωριστη καρτα γραφικων κ συνολο 3GB ram(ή 4GB). Επισης εχει 3ετη εγγυηση κ λιγο καλυτερο επεξεργαστη απο του acer...(λιγο μεγαλυτερη συχνοτητα κ λιγο περισσοτερη l2 cache) Επειδή ξέρω καλά τι είχα στο πίσω μέρος του μυαλό μου όταν έγραφα ξέρω επίσης καλά αν ισχύουν ή όχι. Αν πραγματικα επιμενεις οτι ισχυουν αυτα: ...΄Οσων αφορά το βάρος άντε να κατέβει στα 2.75kg με κανένα Smelleron και Intel IGP της κακιάς ώρας και σαφώς χαμηλότερη τιμή. Για παρεμφερή ποσότητα μνήμης και επεξεργαστή (πάντα όμως με την ενσωματωμένη Intel IGP τσατσαριά που θα του τρώει ένα καλό ποσοστό από την μνήμη συστήματος) θα βρει κάτι κάτα 100 ευρώπουλα φθηνότερο. δεν εχω τι αλλο να πω.. Μην μπερδεψουμε ομως κ τον topic starter.
Ailuros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρω είσαι ο ξάδερφος της Πετρούλας και μόλις τελείωσες.....*sigh*
haHa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μετα τις ανακριβειες που ειπες , αλλο ενα χρησιμο ποστ.. Οπως μπορει ο καθενας.
Ailuros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μετα τις ανακριβειες που ειπες , αλλα ενα χρησιμο ποστ.. Tι περιμένεις να σου πω ακριβώς αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις την τελευταία κουβέντα; Σε ότι επιχείρημα και να έδωσα πήρα ένα στείρο "το ξέρω" και αν η απαρίθμηση των "το ξέρω" μεγάλωνε παραμείναμε στο σημείο να μου τσαπουνάς ότι μια NVS140 των οπισθίων συγκρίνεται με τις άλλες GPU που προτάθηκαν. Δεν είναι κανένα σύστημα μια απλή εξίσωση του 1+1=2 και ναι ξέρω ότι το ξέρεις και αυτό. Για το αν είμαι άνθρωπος που γράφει ανακρίβειες ή προσπαθώ να διαστρεβλώσω την πραγματικότητα (προς ίδιον όφελος, μόνο πιο ακριβώς άραγε) το έχω αποδείξει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω το αλάνθαστο. Πήρες αρκετά συγκροτιμένες απαντήσεις που δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις να τις διαστρεβλώσεις. Και ναι γίνομαι απίστευτο μουλάρι όταν ξέρω τι λέω. Και ναι ο σαρκασμός για τον ξάδερφο της Πετρούλας τουλάχιστον προσφέρει μια νότα humor απ'το στείρο copy/paste που τσαπουνάς εδώ και σελίδες.
haHa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη οι ανακριβειες συνεχιζονται, ας το αφησουμε εδω.. Τουλαχιστον μη μπερδευτει o topic starter απο ανακριβεις δηλωσεις που δεν χωρανε διαστρεβλωση κ ειναι απλα ανακριβεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.