Προς το περιεχόμενο

Τιμές συσκεύων κινητής τηλεφωνίας...

NIIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα επειδη μου ηρθε η αναβαθμιση μου αποφασισα να παω να δω τι συσκευη να αγορασω...παω λοιπον στη wind & βλεπω το ΜιοΑ702 στα 600ευρω (σκετη συσκευη) & το HTC Diamond επισης στα 600...οκ λεω θα το σκεφτω & βλεπουμε!Γυρνωντας στο σπιτι & κανοντας μια αναζητηση βρηκα,οτι το MioA702 εχει στο eshop σαν συσκευη 473 ευρω:confused: δλδ η διαφορα απο τη wind σχεδον οσο η επιδοτηση μου!Επισης & το htc το βρηκα στο πλαισιο 559!!!το θεμα ειναι οτι επιδοτηση μπορεις να παρεις μονο απο τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας συνεπως ειναι σαν να μας κοροιδευουν για το θεμα επιδοτησης καθως μας χρεωνουν παραπανω τις συσκευες.Ολα τα παραπανω τα ανεφερα σε καταστημα της Wind για να τα μεταβιβασουν στα κεντρικα & περιμενω απαντηση ακομα...

Δημοσ.

Μην ανυσηχείς, όλες οι εταιρείες τα ίδια κάνουν. Και γω που είμαι voda μία απο τα ίδια. Τουλάχιστον 20% πάνω τις έχουν τις συσκευές. Τα τελευταία χρόνια πάντως κάνω το εξής: παίρνω τη συσκευή που θέλω απ' όπου τη βρίσκω φθηνότερα, μετά πάω στη voda και παίρνω με την αναβάθμισή μου μία δωρεάν συσκευή την οποία μετά την πουλάω. Είναι λίγο ταλαιπωρία, το ξέρω, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να εκμεταλευτείς εσύ την δική σου προσφορά και όχι η κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Δημοσ.

Ρώτησα για να ξέρω σε ένα κατάστημα wind όπου πήγα και τους είπα θέλω αυτό το κινητό αλλά απο το πλάισιο το παίρνω 20 ευρώ φθηνότερα και μου είπαν θα το πάρετε στην χαμηλότερη τιμή που το βρήκατε απο εμάς.

Δημοσ.
Μην ανυσηχείς, όλες οι εταιρείες τα ίδια κάνουν. Και γω που είμαι voda μία απο τα ίδια. Τουλάχιστον 20% πάνω τις έχουν τις συσκευές. Τα τελευταία χρόνια πάντως κάνω το εξής: παίρνω τη συσκευή που θέλω απ' όπου τη βρίσκω φθηνότερα, μετά πάω στη voda και παίρνω με την αναβάθμισή μου μία δωρεάν συσκευή την οποία μετά την πουλάω. Είναι λίγο ταλαιπωρία, το ξέρω, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να εκμεταλευτείς εσύ την δική σου προσφορά και όχι η κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Για vodafone να υπενθυμίσω ότι δίνει επιδότηση και το Πλαίσιο (το ίδιο ποσό, συνεργάζεται με τη vodafone) σε περίπτωση που έχει φθηνότερα κάποια συσκευή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...