Lamiwtis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Όλα ήταν μια χαρά με το ubuntu 9.04 Alpha 3 λες και ήταν official και όχι test mode . Σήμερα όμως έκανα ένα update και δε μπορώ να φτάσω ούτε μέχρι το log in screen . Το μήνυμα έλεγα κάτι σαν "greeter application crushed trying to use another one" . Έχω υπομονή να περιμένω μέχρι το επόμενο update , που ίσως το διορθώσω , αλλά πως θα κάνω το update ? υπάρχει τρόπος να κάνω roll back ? και αν δε γίνει τίποτα ξέρει κανείς που σώζονται τα favorities στον firefox ? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω ότι το Ubuntu έχει μια μαλακία όπως το Safe mode σε Windows. Σου έχει καμιά τέτοια επιλογή στην αρχή; Αν ναι επέλεξε τη να δεις αν θα ξεκινήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω ότι το Ubuntu έχει μια μαλακία όπως το Safe mode σε Windows. Νομιζεις?δεν εισαι σιγουρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Νομιζεις?δεν εισαι σιγουρος? Δεν έχω κάτσει ποτέ μου σε workstation με U(K,X)buntu και δεν είμαι σίγουρος. Θυμάμαι όμως να αναφέρεται συχνά μια τέτοια επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχω κάτσει ποτέ μου σε workstation με U(K,X)buntu και δεν είμαι σίγουρος. Θυμάμαι όμως να αναφέρεται συχνά μια τέτοια επιλογή. Με το που boot-αρει η διανομη πατας το πληκτρο Esc και μετα σε recovery mode οπου εχει καποιες επιλογες βεβαια δεν ξερω ποσο θα βοηθηθη ο χρηστης οι Α εκδοσεις ως γνωστον ειναι για εμπειρους χρηστες που βοηθανε στην αναπτυξη της διανομης. Παντως ειχα την εντυπωση(εσφαλμενα προφανως) οτι ειχες καποια εμπειρια ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Πήγαινε σε recovery mode και για να κάνεις το update θα πρέπει να μπεις σε γραμμή εντολών σαν root. Υπάρχει μια επιλογή εκεί και όταν σε βγάλει σε γραμμή εντολών να δώσεις apt-get update apt-get upgrade Καλό είναι μια και τρέχεις alpha έκδοση του ubuntu να διαβάζεις καθημερινά το ubuntu forum που είναι για το jaunty http://ubuntuforums.org/forumdisplay.php?f=352 Άλλη μια καλή συμβουλή μια και δεν έχεις την ανάλογη εμπειρία είναι να μην κάνεις συχνά update αλλά να τα κάνεις εβδομαδιαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lamiwtis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Πήγαινε σε recovery mode Άλλη μια καλή συμβουλή μια και δεν έχεις την ανάλογη εμπειρία είναι να μην κάνεις συχνά update αλλά να τα κάνεις εβδομαδιαία. Κοίτα να δεις τι έκανα όμως το "εξυπνοπούλι" , για να γλυτώνω τα 2-3 sec του grup , το έβαλα στο 0. Με αποτέλεσμα δε ξέρω αν θα δουλέψει το "esc" θα προσπαθίσω να το πατάω από τη στιγμή που φορτώνει το BIOS αλλά δεν νομίζω να έχω αποτελέσματα . Με το live cd ή με κάποιο άλλο CD μπορώ να κάνω τίποτα ; Βέβαια το εβδομαδιαίο είναι καλή συμβουλή αλλά μακάρι να το είχα σκεφτεί νωρίτερα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.