jose Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 έχω λογαριασμό rapidshare και χρησιμοποιώ τo Internet Download Manager, και οποτε εγκαθιστώ τo kaspersky και πατάω πάνω σε ένα link από rapidshare μου κολλάει ο explorer ή ο firefox , μόλις τερματίσω τον browser από τo task manager μου ανοίγει τo IDM για να κατεβάσω τo αρχείο, γιατί μου τo κάνει αυτό? πρέπει να κάνω κάτι στο kaspersky? κάποια εξαίρεση και πως θα τo κάνω? έχω βάλει μονο τo antivirus και όχι τo internet security. τι μπορώ να κάνω?
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Είναι θέμα του IDM. Σε εμένα το κάνει σπάνια όχι στο rapidshare (δεν έχω premium), σε άλλα sites. (To antivirus που χρησιμοποιείς δεν έχει σημασία). Αν τους στείλεις feedback να είσαι σίγουρος οτι θα το διορθώσουν! Εγώ τους είχα στείλει οτι θα ήταν καλό να προσθέσουν έναν speed limiter και το έκαναν! Μετά μου έστειλαν mail οτι η επιθυμία μου έγινε πράξη.
jose Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Είναι θέμα του IDM. Σε εμένα το κάνει σπάνια όχι στο rapidshare (δεν έχω premium), σε άλλα sites. (To antivirus που χρησιμοποιείς δεν έχει σημασία). Αν τους στείλεις feedback να είσαι σίγουρος οτι θα το διορθώσουν! Εγώ τους είχα στείλει οτι θα ήταν καλό να προσθέσουν έναν speed limiter και το έκαναν! Μετά μου έστειλαν mail οτι η επιθυμία μου έγινε πράξη. ναι μονο που τo παθαίνει μονο όταν έχω τo kaspersky, αν τo βγάλω δουλεύει ρολοι οποτε μάλλον τo πρόβλημα τo δημιουργεί τo kaspersky... μέχρι πρότινος είχα τo avg αλλα μετά από κάτι virus που δεν εντόπισε τo έβγαλα και ξανά έβαλα τo kaspersky που τo θεωρώ πιο αξιόπιστο, αλλα μου δημιουργεί αυτό τo problem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.