JohnnyDragon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα. Εχτές έκανα δοκιμές με το πρόγραμμα trendyflash site builder. Καλό και απλό προγραμματάκι για εύκολη δημιουργία σελίδων σε flash. Με πήρε λοιπόν η όρεξη και έφτιαξα μερικά site για χαβαλέ. Όμως πρόσεξα το εξής. Γυρίζοντας το πληκτρολόγιο σε Ελληνικά, δεν εμφανιζε χαρακτήρες. Προχωρούσε ο κέρσορας σαν να έγραφα αλλά χωρίς να γράφει. Δοκίμασα copy paste ελληνικού κειμένου και πάλι τα ίδια. Θεώρησα πως το πρόγραμμα αυτό δεν έχει ελληνική γραμματοσειρα (???) μιάς και απο το λίγο που ξέρω υπάρχουν διαφορετικές γραμματοσειρές για swf. Τώρα το ερώτημα μου έιναι το εξής. Επειδή μία απο τις σελίδες αυτές την θέλω για προσωπική χρήση, πως μπορώ να γράψω με Ελληνικούς χαρακτήρες? Εαν γίνετε μέσα απο αυτό το πρόγραμμα, αλλιώς αν γίνετε να ανοίξω και να επεξεργαστώ το κείμενο απο κάποιο άλλο πρόγραμμα που να υποστιρίζει Ελληνική γραφή.
operater Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 μηπως βρηκες λυση γιατι εχω και εγω το ιδιο προβλημα
SHQIPO Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Καλημέρα. Εχτές έκανα δοκιμές με το πρόγραμμα trendyflash site builder. Καλό και απλό προγραμματάκι για εύκολη δημιουργία σελίδων σε flash. Με πήρε λοιπόν η όρεξη και έφτιαξα μερικά site για χαβαλέ. Όμως πρόσεξα το εξής. Γυρίζοντας το πληκτρολόγιο σε Ελληνικά, δεν εμφανιζε χαρακτήρες. Προχωρούσε ο κέρσορας σαν να έγραφα αλλά χωρίς να γράφει. Δοκίμασα copy paste ελληνικού κειμένου και πάλι τα ίδια. Θεώρησα πως το πρόγραμμα αυτό δεν έχει ελληνική γραμματοσειρα (???) μιάς και απο το λίγο που ξέρω υπάρχουν διαφορετικές γραμματοσειρές για swf. Τώρα το ερώτημα μου έιναι το εξής. Επειδή μία απο τις σελίδες αυτές την θέλω για προσωπική χρήση, πως μπορώ να γράψω με Ελληνικούς χαρακτήρες? Εαν γίνετε μέσα απο αυτό το πρόγραμμα, αλλιώς αν γίνετε να ανοίξω και να επεξεργαστώ το κείμενο απο κάποιο άλλο πρόγραμμα που να υποστιρίζει Ελληνική γραφή. CS4 μαθε αυτο και πιστεψε με ειναι το καλυτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.