giorgos147 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ τον καθαρίζω με λίγο βαμβάκι/χαρτί του κώλου και οινόπνευμα και είμαι μια χαρά! Τώρα για αυτό που λέει ο Vatos_locos...Να πω την αλήθεια,δε μπορώ να το πιστέψω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 πφφ ώρες ώρες καταντάτε παιδάκια... απάντησα στον από πάνω που έλεγε τα ίδια αν δεν το πιστεύεις και εσύ τα ίδια ισχύουν και για εσένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 πφφ ώρες ώρες καταντάτε παιδάκια...απάντησα στον από πάνω που έλεγε τα ίδια αν δεν το πιστεύεις και εσύ τα ίδια ισχύουν και για εσένα Παιδάκι είμαι Στο θέμα μας τώρα.... Δεν είπα οτι δε σε πιστεύω,απλά μου φένεται κάπως.... Τέλος πάντων.Πάω να ρίξω στη bravia μου ένα πλυσιματάκι...Τα ίδια θα ισχύουν πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Πρώτα απ' όλα οι επεξεργαστές είναι μονωμένοι από παντού. Δεν μπαίνει νερό μέσα. Και να έμπαινε όμως εφ' όσον δεν λειτουργούν δεν θα πάθαιναν κάτι. Στο μεγαλύτερο μέρος τους τα υλικά του επεξεργαστή δεν υποφέρουν από οξειδώσεις. Το ihs μπορεί να οξειδωθεί αλλά όχι από νερό. Από το συνδυασμό αλουμινένιου μπλοκ, νερού,οξυγόνου και lapped επιφάνειας ίσως (κάνω λάθος vatos?). Άσε την ειρωνία κατά μέρος λοιπόν. Kαι δεν είναι τίποτα να σου βγάλει ένα ss στο νεροπότηρο όταν ξαναβγάλει τη cpu οπότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 τελικα θα μου πει καποιος τι μαρκα κ@λοχαρτο ειναι καλυτερο?μην κανουμε και καμια ζημια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Οτι μάρκα νά'ναι,απλά να γράφει για πωπούς που υδρώνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 τελικα θα μου πει καποιος τι μαρκα κ@λοχαρτο ειναι καλυτερο?μην κανουμε και καμια ζημια ! γκοφρέ να 'νε και ότι μάρκα θες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 lol!! Εγώ με χαρτί κουζίνας και λίγο οινόπνευμα... Νομίζω είναι ο καλύτερος συνδυασμός (χαρτί+οινόπνευμα) και καθαρίζει άψογα, αλλά και γίνεται πιο γρήγορα, γιατί με σκέτο χαρτί, κολλάει λίγο η πάστα και σε ταλαιπωρεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velerephon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ισοπροπυλικη αλκοολη φιλε.στα φαρμακεια 1 ευρω. βενζινες κ πετρελαια δεν ενδεικνυνται.οχι πως θα παθει τπτ ο επεξεργαστης αλλα θα παθει η νεα αλοιφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ισοπροπυλικη αλκοολη φιλε.στα φαρμακεια 1 ευρω. ποστ #5# φιλε.τα εξαντησαμε ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velerephon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ποστ #5# φιλε.τα εξαντησαμε ολα. κ ακομα περιμενεις με τα κολοχαρτα στο χερι ? edit: καλα στο #5 μιλαει κ για οδοντοβουρτσες. σιγα μην τον πας κ στον οδοντιατρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.