K0uR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 παιδια ξερεται κανα προγραμμα για κατασκευη ιστοσελιδων σαν το frontpage π.χ σε linux?!? εχω UBUNTU 8.10 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Quanta ή Kompozer ή Bluefish. Δες ποιο σου ταιριαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_t Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Θυμάμαι παλιότερα είχα ακούσει καλά λόγια για το Nvu, χωρίς να το έχω δοκιμάσει. http://net2.com/nvu/ Έχει σχέση με το Kompozer?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Θα μπορούσες επίσης να δεις και το dreamweaver μέσω wine! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=299726 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
K0uR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 thnx παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cervantes Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 φιλε η καλυτερη λυση ειναι να γραψεις μονος σου κωδικα σε καποιον text editor ή σε Bluefish. ο Kompozer αν και αρκετα ευχρηστος προσθετει πολυ αχρηστο και δυσαναγνωστο κωδικα (προσωπικη μου αποψη... αρχησα με Kompozer και οταν μετα εμαθα 5 πραγματα και προσπαθησα να γραψω σωστο κωδικα εβγαλα τα ματια μου για να συμμαζεψω τα αχρηστα tags που ειχε βαλει ο Kompozer και να κανω σωστη στοιχηση ωστε ο κωδικας να ειναι ευαναγνωστος) υ.γ. ξερω οτι δεν ειναι γλωσσα προγραμματισμου η html αλλα πως αλλιως να την περιγραψω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.