lordeco Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ανανέωσα την συνδρομή μου στο Rapidshare μέσω Narpax στην Τράπεζα Πειραιώς, με WebBanking. Εκανα όμως λάθος και δεν έγραψα τον ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ - ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ όπως θέλουν, αλλα τον αριθμό λογαριασμού μου στο Rapidshare. Ψάχνω στο site της Narpax και δεν βρίσκω ένα mail να απευθυνθώ για να λύσω το πρόβλημα. Εκανα reply to sender στο [email protected] αλλά μου απάντησαν: "Το μήνυμά σας προς [email protected] δεν παραδόθηκε. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τη παρακάτω σελίδα για υποστήριξη: http://www.narpax.com/rapidshare/support.php ή μπείτε στο www.narpax.com " Στο site της Narpax όλα γίνονται αυτόματα και δεν υπάρχει κάποιο mail να απαντάει κάποιος. Ετσι φαίνεται ότι τα 22Ε που έδωσα για τρίμηνη ανανέωση, μάλλον τα παίρνουν χωρίς αντίκρισμα υπηρεσιών. Εχει κανείς κάποια ιδέα ή πρόταση;
narpax Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, Όπως αναφέρει και το e-mail που λάβατε, υπάρχει ειδική επιλογή "Υποστήριξη" την οποία και μπορείτε να ακολουθήσετε και από το site. Ανάλογα με το είδος του ερωτήματος που έχετε, το σύστημα της υποστήριξης θα σας παραπέμψει στο αντίστοιχο αποτέλεσμα ζητώντας σας τα αντίστοιχα στοιχεία. Για παράδειγμα στη περίπτωσή σας, εάν επιλέξετε τη σελίδα "υποστήριξη", σας εμφανίζει πρώτη-πρώτη την επιλογή: -- Εχω πληρώσει και δεν έχω λάβει λογαριασμό. Στην επόμενη σελίδα, σας ρωτάει με τι τρόπο έχετε πληρώσει, και πάλι η πρώτη επιλογή είναι: -- Έκανα κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Η επόμενη ερώτηση αφορά το τρόπο με τον οποίο κάνατε τη κατάθεση ή το έμβασμα, και η τελευταία επιλογή αναφέρει: -- Έγινε λάθος κατά τη κατάθεση. Δεν έγραψαν καταθέτη, ή είναι λάθος τα στοιχεία. Μετά από την επιλογή αυτή σας βγάζει το μήνυμα: Εφόσον έχουν περάσει πάνω από 2-3 μέρες, προφανώς έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με τη κατάθεσή σας. Εάν πάλι δεν γράψατε στην αιτιολογία τα στοιχεία σας, όπως όνομα ή αριθμό παραγγελίας, δεν είναι δυνατό να ξέρουμε από ποιον έγινε η κατάθεση. Για αυτό το λόγο, στείλτε μας τα παρακάτω στοιχεία από το αποδεικτικό κατάθεσης: Ημερομηνία Κατάθεσης Ώρα Κατάθεσης Αριθμό Συναλλαγής Αριθμό Καταστήματος Αιτιολογία που αναγράφεται Ποσό Κατάθεσης Θα επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Επιπλέον σας βγάζει τη φόρμα επικοινωνίας με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σε καμία περίπτωση δεν χάνει και δεν έχει χάσει ποτέ κανένας πελάτης μας χρήματα, και όλες οι καταθέσεις βρίσκονται και ενεργοποιούνται. Η μη τήρηση της σωστής διαδικασίας επιφέρει καθυστερήσεις αφού εάν καταθέσετε χρήματα σε κάποιο λογαριασμό και δεν αναφέρετε τίποτα στην αιτιολογία ο αποδέκτης δεν μπορεί να γνωρίζει από που έγινε η κατάθεση. Αυτό όμως δε σημαίνει και ότι χάνετε τα χρήματά σας ή ότι δεν υπάρχει υποστήριξη από την εταιρεία μας. Επειδή η υποστήριξη των λογαριασμών rapidshare αφορά πολλές συνηθισμένες ερωτήσεις, έχουμε φτιάξει ένα σύστημα υποστήριξης που απαντάει αυτόματα μέσα από ένα απλό σύστημα ερωτήσεων. Εάν χρησιμοποιούσατε το σύστημα υποστήριξης όπως σας περιγράψαμε παραπάνω, θα είχατε εξυπηρετηθεί πολύ πιο σύντομα από το να στέλνατε σχετικό μήνυμα σε τρίτα forum που εμείς δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Εάν εξακολουθείτε να έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, η υποστήριξη της εταιρείας μας είναι πάντα στη διάθεσή σας μέσω της αντίστοιχης επιλογής. Με εκτίμηση, Narpax Ltd http://www.narpax.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.