JIMBOAthens Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μπες στο site της HP και κατέβασε τους drivers για κάθε component του 2140. Εννοείται ότι θα πρέπει να περάσεις δικά σου XP. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος γιατί προκύπτει πρόβλημα με την άδεια χρήσης του λειτουργικού....
basilis5 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μπες στο site της HP και κατέβασε τους drivers για κάθε component του 2140. Εννοείται ότι θα πρέπει να περάσεις δικά σου XP. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος γιατί προκύπτει πρόβλημα με την άδεια χρήσης του λειτουργικού.... αν μπορουσες καπως να βρεις μια εκδοση του λειτουργικου ιδια με αυτη που εχεις,απο κατω εχεις τον κωδικο-αδεια χρησης που το εχεις ηδη αγορασει,οποτε εισαι οκ οσο για οδηγους δεν ειναι τπτ,λιγα ΜΒ
thanos75x Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Να παρει σε σχεση με το MSI του κολλητου μου το HP λαμπαδιαζει απο θερμοκρασια αλλα οντως ειναι πανεμορφο. Εχω 2 σπιτι μου το ενα το δουλευω με windows χωρις μπαταρια ως κατεβαστηρι και το αλλο με linux. Οσοι τα εχουν δει εχουν τρελαθει απο την ομορφια τους ειδικα τα κοριτσια ειναι λεπτεπιλεπτα και εργονομικα.
levies Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 geia sas!xreiazomai ligo help.. mhpws kserei kaneis n m pei ti paixnidia paizei t hp netbook mini 2140??? help meeeee!!!:):-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.