Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους το HP Mini 2140 είναι το σωστό netbook

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η HP ανακοίνωσε στα τέλη του προηγούμενου μήνα το HP Mini 2140 στο οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για mobile workers, οι οποίοι επιθυμούν μια πλούσια εμπειρία υπολογιστή σε ένα μικρό, φορητό πακέτο. Το HP Mini 2140 περιλαμβάνει έναν συνδυασμό καινοτόμων χαρακτηριστικών που ενισχύουν την παραγωγικότητα και την εν κινήσει εμπειρία του χρήστη. Οθόνη LED 10,1 ιντσών, επεξεργαστή Intel Atom και μεγάλο και άνετο πληκτρολόγιο.Το παραπάνω netbook θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του επόμενου μηνα και είμαι έτοιμος να το αγοράσω :-)

Αυτο που μου αρέσει στο συγκεκριμένο μινι φορητό είναι το design του και είχα την ευκαιρία να πιάσω στα χέρια μου μια beta έκδοση του φορητου στην Ολλανδία πριν από μερικές ημέρες .

Δημοσ.

Εξωτερικά δεν αλλάζει από το 2133. Το θέμα είναι ότι είναι ακριβά για netbook.

Και το 2133 ήταν και πολύ ζεστό πράγμα που ελπίζω να διορθώθηκε στο καινούριο

Δημοσ.

Μια ματιά εδώ http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-3841267-306995-3872994.html

είδα ότι έχει ενδιαφέρον και στις επιλογές δισκου αλλά και μπαταρίας, επίσης έχει και vga το προηγούμενο νομίζω δεν είχε, το θέμα θερμοκρασίας είχε να κάνει στο 2133 με την cpu, το 2140 έχει atom οπότε δεν νομίζω να παίζει πρόβλημα, να δούμε τιμές/εξοπλισμό που θα έρθει στην Ελλάδα

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/sm/WF06b/321957-321957-64295-306995-306995-3872994-3912588.html?jumpid=oc_R1002_GRELC-001_HP%20Mini%202140%20Notebook%20PC&lang=el&cc=gr

Δημοσ.

Και το 2133 είχε έξοδο VGA. To είχα για κανά μήνα και να σας πω την αλήθεια δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα (με 2GB Ram και Vista) παρά τα όσα έχουν ειπωθεί για τον VIA...

Δημοσ.

ρε παιδια επειδη λεω να παρω το παλιο το 2133 για πειτε λιγο εντυπωσεις, δεν βρηκα κανα ελληνικο review και συγκεκριμενα επειδη θα το παρω απο ebay αγγλικο θα εχει τον 1,2 επεξεργαστη.

Για τον 1,6 εχω διαβασει οτι εβραζε, μηπως το ειχε καποιος με τον 1,2?

Η βασικη διαφορα του νεου ειναι στην οθονη, δεν θα εχει την τριμερη αναλυση που εχει το 2133 αλλα μικροτερη και αυτος ειναι και ο λογος που θελω να παρω το παλιο.

Θα του περασω και μια ελεφρια εκδοση των xp, τι λετε πως θα ειναι?

Παλιος κατοχος ενος asus eee 4g απογοητευμενος απο τον ssd δισκο αλλα θεωρω τρομερη την ποιοτητα των asus.

Sorry αν χαλαω το θεματακι λιγο

Δημοσ.
ρε παιδια επειδη λεω να παρω το παλιο το 2133 για πειτε λιγο εντυπωσεις, δεν βρηκα κανα ελληνικο review και συγκεκριμενα επειδη θα το παρω απο ebay αγγλικο θα εχει τον 1,2 επεξεργαστη.

Για τον 1,6 εχω διαβασει οτι εβραζε, μηπως το ειχε καποιος με τον 1,2?

Η βασικη διαφορα του νεου ειναι στην οθονη, δεν θα εχει την τριμερη αναλυση που εχει το 2133 αλλα μικροτερη και αυτος ειναι και ο λογος που θελω να παρω το παλιο.

Θα του περασω και μια ελεφρια εκδοση των xp, τι λετε πως θα ειναι?

Παλιος κατοχος ενος asus eee 4g απογοητευμενος απο τον ssd δισκο αλλα θεωρω τρομερη την ποιοτητα των asus.

Sorry αν χαλαω το θεματακι λιγο

συμφωνα με την αξιοπιστη λιστα αυτη

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

ειναι στην θεση 253 ο επεξεργαστης που λες..αρκετα κατω απο τον ΑΤΟΜ

Δημοσ.

επειδή στη λίστα που έδωσες έχει διάφορους ATOM ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο netbook με άλλον atom αντί για τον Ν270 ?

Δημοσ.

Για την ώρα δεν υπάρχει κατι που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά:-)

Δημοσ.
Έχει ακριβώς το ίδιο σασί με το προηγούμενο το HP Mininote 2133. Είναι δηλαδή απλά πανέμορφο...

+1 πραγματικά το ομορφότερο , αλλά ακριβό ρε γμτ:P

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
παιδιά έχω το 2140 k έχω χάσει τα recovery disc ξέρει κανένας κανένα site να τα κατεβάσω?

Γιατί δεν ζητάς ένα από την HP; :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...