Ozone Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας (πρωτη φορα ασχολουμαι με αγορα domain και webspace) πηγα να αγορασω domain name και αγορασα πρωτα για 1 μηνα απο το godaddy. το domain cyreptiles.eu . μετα κοιταζα για καλα webspace και βρηκα το hostmonster. παω να αγορασω space απο το hostmonster και απο τη βιασινη μου και απροσεξια μου αγορασα για 1χρονο και ηταν 65euro. εντομεταξυ μετα ελεγε οτι μπορω να κανω trasnfer domain. εβαλα το domain απο το godaddy και μου λεει οτι δεν υποστιριζει το .eu και πρεπει να αλαξω τις ρυυμισεις του godaddy account στις ρυθμισεις του hostmonster ωστε να γινεται redirect. το εκανα και δουλευει. το θεμα τωρα ειναι οταν λιξει ο ενας μηνας του godaddy τοτε θα χαθει γιατι δεν υποστιριζει το hostmonster .eu . το hostmonster μεσα στην τιμη του 1χρονου ειναι μονο webspace η και το domain name? αν εχει webspace μονο πρεπει να πληρωνω εξτρα για domain? σε περιπτωση που ακυρωσουν το λογαριασμο οταν τους το ζυτησω και μου δωσουν χρηματα πισω. σε ποια εταιρια να αγορασω που να υποστιριζει domain name , webspace και να υποστιριζει .eu συγνωμη αν κουρασα αλλα τα εκανα ολα τοσο βιαστηκα και τα εκανα θαλασσα με επιπτωση στα χρηματα. επρεπε να ρωτησω πριν κανω τη μ@λ@κια μου:X:X
CyberCr33p Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Λογικά το hostmoster θα σου έστειλε ένα e-mail που θα αναφέρει τους nameservers που πρέπει να δηλώσεις από το πίνακα διαχείρισης του godaddy. Δεν νομίζω να υπάρχει webhost που να μην υποστηρίζει .eu domains.
Ozone Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 δεν υποστιριζει ο hostmanster .eu μπορει ομως να κανει τρασνφερ/redirect
_hopelesscase_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ψάξε και αλλού π.χ. ip.gr Παιζουν διάφορες προσφορές Βρες μια αξιόπιστη εταιρεία κι ασε τα τσαμπαντάν Γνώμη μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.