pappy69 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα και από μένα!! Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να σας εκθέσω ένα πρόβλημα μήπως και κάποιος από εδώ το έχει ήδη αντιμετωπίσει ή μπορεί να έχει σχετική εμπειρία με WIN CE 4.2. Στο αυτοκίνητο έχω εγκατεστημένο ένα Multimedia System το οποίο ανάμεσα σε αρκετές λειτουργίες που έχει έχει και NAVI. Η λειτουργία του NAVI βασίζεται σε πλατφόρμα WIN CE 4.2. Μερικές μέρες πριν και δοκιμάζοντας να τρέξω από την κάρτα ενός φίλου το Destinator 8 όπως επίσης και κάποια άλλα καινούργια προγράμματα navigation για έναν περίεργο λόγω το μηχάνημά μου κόλλησε!! Τι εννοώ? Από το κεντρικό μενού όταν από το ραδιόφωνο ή το DVD επιλέξω NAVI αυτό τότε δίνει την εντολή και ανοίγει το λειτουργικό WIN CE το οποίο εχει ήδη μπουτάρει με το που ανάβει το μηχάνημα και εφόσον έχει δωθεί το path σωστά τότε αυτό τρέχει κατευθείαν το DESTINATOR. Μετά από τις δοκιμές το σύστημα μουλάρωσε και με το που μπαίνει στο λειτουργικό πάει στην σελίδα που μοιάζει με desk top και επιλογές και εκεί κολλάει. Η εταιρία προφανώς έχει φτιάξει δικό της script με το οποίο έχει κλειδώσει οτιδήποτε έχει σχέση με το λειτουργικό και το μόνο που κάνει έιναι να τρέχει αυτόματη διαδικασία για να φτάσει χωρίς να μπορείς να το προσπερασεις στο πρόγραμμα για το NAVIGATOR. Προφανώς αυτό το script που τρέχει έχει χαθεί και το λειτουργικό δεν ξέρει τι να τρέξει. Από την άλλη πλευρά και ένω με βγάζει σε ένα υποτυπώδες desctop οι λειτουργίες του όπως είπα είναι κλειδωμένες και δεν μπορείς από κει να επιλέξεις το NAVIGATOR αν και φαίεται ότι στην αρχική του μορφή έχει την επιλογή αυτή. Η τελική μου ερώτηση αφού ελπίζω να μην σας ζάλισα!!!! Που μπορώ να βρώ τα αρχεία για να επαναεγκαταστήσω τα WIN CE 4.2 στο μηχάνημά μου. Το ίδιο flashάρισμα το έχω κάνει αρκετές φορές στο PDA επιτυχώς και έχω αναβαθμίσει την ROM με πιό καινούργιο λειτουργικό. Ξέρει κανείς αν υπάρχει αυτή η διαδικασία και για τα WIN CE 4.2 Και ως γίνεται? Στα WINDOWS MOBILE έχουμε ένα εκτελέσιμο αρχείο και ένα αρχείο με τις πληροφορίες του λειτουγικού και γράφοντας τες στην ΜΕΜ CARD τις εγκαθιστούμε!! Για τα WIN CE είναι η ίδια διαδικασία? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για την βοήθειά σας!!! Pappy69
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.