Προς το περιεχόμενο

Κατασκευή ιστοσελίδας

issbillos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!ήθελα να ρωτήσω κάτι μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε!Ελπίζω να είναι το σωστό μέρος που έβαλα το θέμα!

έχω φτιάξει μια σελίδα και ήθελα να προσθέσω μέσα ένα log in για να συνδέονται χρήστες!όπως είναι και η αρχική σελίδα του insomnia!υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να το κάνω αυτό γιατί δεν είμαι και ο πλέον ειδικός στην κατασκευή ιστοσελίδων!

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι ευκολο.υπαρχουν 2 τροποι.

1)στηνεις το site δυναμικα και αφηνεις το CMS σου (πχ joomla) να χειριστει τους χρηστες

2)γραφεις php και mysql και το φτιαχνεις μονος σου..

αλλον τροπο πιο ευκολο δεν βρισκω :P

Δημοσ.

εγώ να ρωτήσω τον φίλο τα γραφικά και το flash τα έκανε μόνος του ?

αυτό είναι μονίμως το πρόβλημά μου εμένα στην κατασκευή σελίδων!

δε ξέρω τίποτα από δημιουργία γραφικών!

Δημοσ.

το έφτιαξα στο Brinkster που έχει οδηγό!!είναι πολύ καλό site και εύχρηστο!έχει και joomla!θα προσπαθήσω με αυτό!!!ευχαριστώ πολύ!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
το έφτιαξα στο Brinkster που έχει οδηγό!!είναι πολύ καλό site και εύχρηστο!έχει και joomla!θα προσπαθήσω με αυτό!!!ευχαριστώ πολύ!!

Προτείνω Joomla ανεπιφύλακτα. Κάνει "παπαδες" και μπορείς να διαχειριστείς το σαιτ στο 100%. Έχω δοκιμάσει και άλλα CMS (Drupal, Mambo και phpNuke παλιοτερα) αλλα σαν το Joomla δεν έχει...

Οσο για το γραφικό μερος, εχει ετοιμα template, χρειαζεται μια σχετικη γνωση καποιου προγραμματος (Photoshop, Fireworks Κλπ) για να τροποποιησεις τα υπαρχοντα γραφικα του template και να τα φερεις στα μετρα σου.

Δημοσ.

Γιατι joomla? Αχρείαστο σου είναι.... μια απλή εφαρμογή php members θα είναι 100φορές πιο ελαφρυα και εύκολη για σένα... ψάξε στο google php member tutorial και θα δεις πόσο εύκολο είναι... :)

Joomla, joomla, joomla, joomla, joomla, joomla φτάνει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...