Προς το περιεχόμενο

Παρέδωσε πνεύμα η κάρτα γραφικών;

makisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!Σήμερα ο υπολογιστής έβγαλε ξαφνικά μπλε οθόνη και έκανε επανεκκίνηση και από τότε ανοίγει αλλά δεν δείχνει τίποτα.Όταν βάλω το καλώδιο της οθόνης στην μητρική τότε όλα κανονικά!Τί λέτε,κάηκε η κάρτα γραφικών;

Δημοσ.
Γειά σας!Σήμερα ο υπολογιστής έβγαλε ξαφνικά μπλε οθόνη και έκανε επανεκκίνηση και από τότε ανοίγει αλλά δεν δείχνει τίποτα.Όταν βάλω το καλώδιο της οθόνης στην μητρική τότε όλα κανονικά!Τί λέτε,κάηκε η κάρτα γραφικών;

εβαλες καποιους νεους drivers για την καρτα σου τωρα τελευτεα? ποια καρτα γραφικων εχεις και ποιο chipset εχει η μητρικη σου?

η μητρικη σου τι καρτα γραφικων εχει.....? παιζει να μπερδευονται οι drivers σε περιπτωση που και οι δυο καρτες γραφικων σουν ειναι πχ nvidia .......

μιπως ειχες ενεργη και την καρτα γραφικων απο την μητρικη σου στο bios?

Δημοσ.
εβαλες καποιους νεους drivers για την καρτα σου τωρα τελευτεα? ποια καρτα γραφικων εχεις και ποιο chipset εχει η μητρικη σου?

η μητρικη σου τι καρτα γραφικων εχει.....? παιζει να μπερδευονται οι drivers σε περιπτωση που και οι δυο καρτες γραφικων σουν ειναι πχ nvidia .......

μιπως ειχες ενεργη και την καρτα γραφικων απο την μητρικη σου στο bios?

Εδώ και μια εβδομαδα έχω βάλει τους τελευταίους drivers της nvidia.Έχω την GeForce 9800GTX.Η μητρική είναι η ASROCK ALiveNF7G-HD720p.Έχει πάνω την Nvidia GeForce 7050 PV.Στο bios μου έχει μια επιλογή Primary Graphics (κάπως έτσι) και είναι επιλεγμένο το PCI Express.Να πω επίσης ότι το ανεμιστηράκι λειτουργεί κανονικά και το φωτάκι της κάρτας γραφικών είναι αναμμένο πράσινο (φυσιολογικό δηλαδή).

Δημοσ.

( γιατι παντα τα ιδια!!!???)=nvdiachipset~on boart vga nvidia ~ pciex nvidia!!!!! πως να μην μπερδευτει το πισακι σου μετα!!!

απρνεργοποιισε την καρτα γραφικων της μητρικης και ξαναδωκιμασε.... το εχεις κανει?

Δημοσ.
( γιατι παντα τα ιδια!!!???)=nvdiachipset~on boart vga nvidia ~ pciex nvidia!!!!! πως να μην μπερδευτει το πισακι σου μετα!!!

απρνεργοποιισε την καρτα γραφικων της μητρικης και ξαναδωκιμασε.... το εχεις κανει?

Δεν έχει τέτοια επιλογή,το έψαξα.Μόνο αυτή με το primary graphics,το οποίο έχει τρεις επιλογές:onboard,pci και pci express και είναι επιλεγμένη η pci express...

Δημοσ.

δεν θα ηθελα να σου πω αν ασχολιθεις με επανεγκατασταση drives και τα λοιπα....απλα δοκιμασε την καρτα σου σε αλλο pc αν μπορεις....

αλλα αφου λες οτι δεν σου ξεκιναει απ την αρχη μαλον η καρτα γραφικων Η μπερδευετε το bios...

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω bios reset και θα σας πω.Να προσθέσω ότι όταν το καλώδιο δεν είναι συνδεδεμένο πουθενά μου βγάζει ότι δεν υπάρχει σήμα,όταν το βάλω στην κάρτα γραφικών μου βγάζει Ψηφιακό Εξοικονόμηση ενέργειας και από εκεί και πέρα το απόλυτο μαύρο...

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Έχει πάθει κανείς κάτι ανάλογο;

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Υπάρχει περίπτωση να έχει καεί η μητρική;

Δημοσ.
δεν θα ηθελα να σου πω αν ασχολιθεις με επανεγκατασταση drives και τα λοιπα....απλα δοκιμασε την καρτα σου σε αλλο pc αν μπορεις....

αλλα αφου λες οτι δεν σου ξεκιναει απ την αρχη μαλον η καρτα γραφικων Η μπερδευετε το bios...

Τελικά μου έφερε ένας φίλος μου την παλιά του κάρτα γραφικών και δούλεψε κανονικα που σημαίνει ότι τα έφτυσε η κάρτα γραφικών μου...

Δημοσ.

βαζω στοιχημα πως ειναι θεμα drivers..βγαλε τους drivers tis vga και ξηλωσε οτι απομεινει με driver sweeper..μετα ξαναπερασε τους καινουργιουσ drivers 182.06 και πες μας:-)

Δημοσ.
βαζω στοιχημα πως ειναι θεμα drivers..βγαλε τους drivers tis vga και ξηλωσε οτι απομεινει με driver sweeper..μετα ξαναπερασε τους καινουργιουσ drivers 182.06 και πες μας:-)

Τους έβγαλα τελείως,αλλά δεν τους ξαναέβαλα.Το θέμα είναι ότι δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη με την κάρτα μου,ούτε πριν bootάρει τα Windows,οπότε δεν νομίζω να είναι θέμα drivers...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...