sam sam Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 λοιπον θελω να φυγω απο το σπιτι μου και να κανω εκτροπη των κλησεων ( ωστε να μην παρουν χαμπαρει οτι λειπω ) ( μην μου πειτε απλα να το πω ) θελω να καλω εκτροπη με καποιο προγραμμα που να μπορω να το φορτωσω στο κινητο ( n82 ) δηλαδη σε κανα Skype - msn ή καποιο αλλο... το θεμα ειναι γινεται; εχετε να πειτε καμια ιδεα; ( στην αναγκη ας φορτωνει μονο σε υπολογιστη... (με windows ) ) δεν εχω ασχοληθει καθολου με voip κ.λ.π. και δεν ξερω τι γινεται με αυτα και αν εχουν τετοιες δυνατοτητες ( τωρα που να το καταταξω αυτο το θεμα, ειναι λιγο απο ολα, στα κινητα, στα σταθερα ή στα προγραμματα; ) να το κανω πιο ξεκαθαρο θελω να με καλουν στο σταθερο και να απανταω στο κινητο ή το αλλο pc... ( αντι για σταθερο μπορει να χρησιμοποιηθεί και κινητο ( διαβαζει μονο jar-jad αρχεια ), αλλα παλι το ιδιο να χτυπαει και να μιλαω ειτε απο τον αλλο υπολογιστη ή το n82 ) ( εχω 2 υπολογιστες ενα σταθερο που θελω να κανει την εκτροπη και ενα φορητο ) help ! δεν κανω μια απλη εκτροπη στο κινητο γιατι 1) μου το εχουν κοψει, μπορουν μονο να με καλουν 2) θα παω εξωτερικο... (στην τελικη αν δεν υπαρχει κατι τετοιο, καποιο προγραμμα που να μπορω να απανταω σε κλησεις του σταθερου απο το pc μου...και θα "πειραξω" λιγακι τα καλωδια των μικροφωνων με των ακουστικων... )αλλα προτιμω να βρω λυση σε αυτο που ζηταω στην αρχη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.