Προς το περιεχόμενο

Για εργενηδες......και βαριεστημενους

memtsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή απλα ανθρωπους που βαριουνται να σκουπιζουν το σπιτι τους!!

http://store.irobot.com/product/index.jsp?productId=2804959&cp=2804605.3334619.2501652&sr=1

παρειγγηλα ενα το σαββατο απο γερμανια. περιμενω να μου ερθει. οταν το πιασω στα χερια μου, λεω να κανω ενα review αν ενδιαφερει.... ακουω γνωμες.

υγ. μπορει να ειναι εντελως μαλ..κια και να εχω ξοδεψει 400 ευρω τζαμπα, οπτε ειμαι πολυ θυμα..

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μια καθαριστρια θα σου ερχοταν πιο φτηνα και θα σου εκανε πιο πολλες δουλειες

Ναι αλλά η καθαρίστρια θα θέλει κάθε μήνα τάδε λεφτά. Σ' αυτό θα τα δώσεις μια φορά και ξεμπέρδεψες. Επίσης δε τίθεται θέμα εμπιστοσύνης. Φεύγεις από το σπίτι και ξέρεις ότι όταν γυρίσεις θα τα βρεις όλα.

παρειγγηλα ενα το σαββατο απο γερμανια. περιμενω να μου ερθει. οταν το πιασω στα χερια μου, λεω να κανω ενα review αν ενδιαφερει.... ακουω γνωμες.

Να κάνεις, να κάνεις. Αν και δε με βλέπω να το πάρω ποτέ. Δε νομίζω να κάνει δουλειά, αλλά εσύ καλά ξηγήθηκες.

υγ. μπορει να ειναι εντελως μαλ..κια και να εχω ξοδεψει 400 ευρω τζαμπα, οπτε ειμαι πολυ θυμα.

Έλα μωρέ, όλοι έχουμε κάνει τέτοιες μαμακίες.

Δημοσ.

α ρε λαρισαιε, πως καταλαβαινονται ολοι αυτοι που εχουν πιει καφε στην ταχυδρομειου!.αλλο πραμα!

με πιανς??

Δημοσ.
...αν το πιασω στα χερια μου, λεω να κανω ενα review αν ενδιαφερει.... ακουω γνωμες.

Περιμενω με ανυπομονησία το review.

Σφουγγαρίζει κιολας; Κατω απο το κρεβατι χωραει;

Αν εχεις στην ακρη κανενα βιβλιο πεταμενο ή περιοδικό ή πολύμπριζα και καλώδια τα παει στην ακρη και σκουπιζει και εκεί; :-D (ενδιαφερει αν μπερδευεται)

Στο χαλι ανεβαίνει μονο του; (1 πόντος) ή πρεπει να το βαλεις εσύ; Ριξε λιγα ψίχουλα στο χαλι. Τα μαζεύει ΟΛΑ;

Κανει θορυβο;

Αν είναι κλειστή καποια πορτα χτυπαει πριν μπει;

Δημοσ.

βλέποντας το How it works, πώς κινήται για να καλύψει ολο το χώρο ενος δωματίου (κλικ στο "Hard-to-reach places" ),

πιστευω θα κάνει ώρες για να τελειώσει ενα δωμάτιο που ενας άνθρωπος τελειώνει σε 3 με 10 λεπτά.

θα μου πείς, το αφήνεις να δουλεύει και φεύγεις. Ναι, αν μπορει να βρεί μονο του τον φορτιστή οταν πέσει η μπαταρία (κλικ στο "Automatically recharges" ), θα δουλέψει .

μετά... ειναι και το θεμα με τα Lighthouse. Αν δεν του βάλεις φάρο στην πόρτα, θα βγει απο το δωμάτιο πριν το καλύψει πλήρως, και θα περιπλανιέται στο σπίτι.

Αν του βάλεις, θα μεινει συνεχεια στο συγκεκριμένο δωμάτιο, μέχρι να γυρίσεις, δηλ. δουλευοντας το πρωι που λειπεις, θα καθαρίζει 1 δωματιο τη μέρα.

Eχουμε δρόμο ακόμα μεχρι το true A.I. :lol:

Δημοσ.
βλέποντας το How it works, πώς κινήται για να καλύψει ολο το χώρο ενος δωματίου (κλικ στο "Hard-to-reach places" ),

πιστευω θα κάνει ώρες για να τελειώσει ενα δωμάτιο που ενας άνθρωπος τελειώνει σε 3 με 10 λεπτά.

θα μου πείς, το αφήνεις να δουλεύει και φεύγεις. Ναι, αν μπορει να βρεί μονο του τον φορτιστή οταν πέσει η μπαταρία (κλικ στο "Automatically recharges" ), θα δουλέψει .

μετά... ειναι και το θεμα με τα Lighthouse. Αν δεν του βάλεις φάρο στην πόρτα, θα βγει απο το δωμάτιο πριν το καλύψει πλήρως, και θα περιπλανιέται στο σπίτι.

Αν του βάλεις, θα μεινει συνεχεια στο συγκεκριμένο δωμάτιο, μέχρι να γυρίσεις, δηλ. δουλευοντας το πρωι που λειπεις, θα καθαρίζει 1 δωματιο τη μέρα.

Eχουμε δρόμο ακόμα μεχρι το true A.I. :lol:

εγω νομιζω οτι αν το σπιτι ειναι φλατ μια χαρα θα κανει την δουλεια

απλα το ενεργοποιεις το πρωι φευγοντας για την δουλεια και γυριζοντας το απογευμα πιστευω θα εχει τελειωσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...