memtsas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ή απλα ανθρωπους που βαριουνται να σκουπιζουν το σπιτι τους!! http://store.irobot.com/product/index.jsp?productId=2804959&cp=2804605.3334619.2501652&sr=1 παρειγγηλα ενα το σαββατο απο γερμανια. περιμενω να μου ερθει. οταν το πιασω στα χερια μου, λεω να κανω ενα review αν ενδιαφερει.... ακουω γνωμες. υγ. μπορει να ειναι εντελως μαλ..κια και να εχω ξοδεψει 400 ευρω τζαμπα, οπτε ειμαι πολυ θυμα..
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 μια καθαριστρια θα σου ερχοταν πιο φτηνα και θα σου εκανε πιο πολλες δουλειες
Teaser Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 μια καθαριστρια θα σου ερχοταν πιο φτηνα και θα σου εκανε πιο πολλες δουλειες Αυτό έχει άλλη χάρη όμως.
aledjo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 μπορεις να του ενσωματωσεις και το http://www.realtouch.com/! τοτε δε θα εχεις αναγκη καμια γυναικα!
Tzimmys Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 μια καθαριστρια θα σου ερχοταν πιο φτηνα και θα σου εκανε πιο πολλες δουλειες Ναι αλλά η καθαρίστρια θα θέλει κάθε μήνα τάδε λεφτά. Σ' αυτό θα τα δώσεις μια φορά και ξεμπέρδεψες. Επίσης δε τίθεται θέμα εμπιστοσύνης. Φεύγεις από το σπίτι και ξέρεις ότι όταν γυρίσεις θα τα βρεις όλα. παρειγγηλα ενα το σαββατο απο γερμανια. περιμενω να μου ερθει. οταν το πιασω στα χερια μου, λεω να κανω ενα review αν ενδιαφερει.... ακουω γνωμες. Να κάνεις, να κάνεις. Αν και δε με βλέπω να το πάρω ποτέ. Δε νομίζω να κάνει δουλειά, αλλά εσύ καλά ξηγήθηκες. υγ. μπορει να ειναι εντελως μαλ..κια και να εχω ξοδεψει 400 ευρω τζαμπα, οπτε ειμαι πολυ θυμα. Έλα μωρέ, όλοι έχουμε κάνει τέτοιες μαμακίες.
memtsas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 α ρε λαρισαιε, πως καταλαβαινονται ολοι αυτοι που εχουν πιει καφε στην ταχυδρομειου!.αλλο πραμα! με πιανς??
SL9S9 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ...αν το πιασω στα χερια μου, λεω να κανω ενα review αν ενδιαφερει.... ακουω γνωμες. Περιμενω με ανυπομονησία το review. Σφουγγαρίζει κιολας; Κατω απο το κρεβατι χωραει; Αν εχεις στην ακρη κανενα βιβλιο πεταμενο ή περιοδικό ή πολύμπριζα και καλώδια τα παει στην ακρη και σκουπιζει και εκεί; (ενδιαφερει αν μπερδευεται) Στο χαλι ανεβαίνει μονο του; (1 πόντος) ή πρεπει να το βαλεις εσύ; Ριξε λιγα ψίχουλα στο χαλι. Τα μαζεύει ΟΛΑ; Κανει θορυβο; Αν είναι κλειστή καποια πορτα χτυπαει πριν μπει;
De@th L0rd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Lol ρε έλεος ,θα πέσω από τη καρέκλα πρωί πρωί...
million_voices Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 μπορεις να του ενσωματωσεις και το http://www.realtouch.com/! τοτε δε θα εχεις αναγκη καμια γυναικα! πιστευω οτι πρεπει να αναρτησεις καπου τα bookmarks σου θα εχει πολυ γελιο
SpY Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Αν δεν ψήνει καφέ και να στο φέρνει στο PC δίπλα δεν λέει.
random Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 βλέποντας το How it works, πώς κινήται για να καλύψει ολο το χώρο ενος δωματίου (κλικ στο "Hard-to-reach places" ), πιστευω θα κάνει ώρες για να τελειώσει ενα δωμάτιο που ενας άνθρωπος τελειώνει σε 3 με 10 λεπτά. θα μου πείς, το αφήνεις να δουλεύει και φεύγεις. Ναι, αν μπορει να βρεί μονο του τον φορτιστή οταν πέσει η μπαταρία (κλικ στο "Automatically recharges" ), θα δουλέψει . μετά... ειναι και το θεμα με τα Lighthouse. Αν δεν του βάλεις φάρο στην πόρτα, θα βγει απο το δωμάτιο πριν το καλύψει πλήρως, και θα περιπλανιέται στο σπίτι. Αν του βάλεις, θα μεινει συνεχεια στο συγκεκριμένο δωμάτιο, μέχρι να γυρίσεις, δηλ. δουλευοντας το πρωι που λειπεις, θα καθαρίζει 1 δωματιο τη μέρα. Eχουμε δρόμο ακόμα μεχρι το true A.I.
giankar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μια παρόμοια είχα δει στον Κοτσόβωλο για 120 ευρώ
million_voices Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 βλέποντας το How it works, πώς κινήται για να καλύψει ολο το χώρο ενος δωματίου (κλικ στο "Hard-to-reach places" ),πιστευω θα κάνει ώρες για να τελειώσει ενα δωμάτιο που ενας άνθρωπος τελειώνει σε 3 με 10 λεπτά. θα μου πείς, το αφήνεις να δουλεύει και φεύγεις. Ναι, αν μπορει να βρεί μονο του τον φορτιστή οταν πέσει η μπαταρία (κλικ στο "Automatically recharges" ), θα δουλέψει . μετά... ειναι και το θεμα με τα Lighthouse. Αν δεν του βάλεις φάρο στην πόρτα, θα βγει απο το δωμάτιο πριν το καλύψει πλήρως, και θα περιπλανιέται στο σπίτι. Αν του βάλεις, θα μεινει συνεχεια στο συγκεκριμένο δωμάτιο, μέχρι να γυρίσεις, δηλ. δουλευοντας το πρωι που λειπεις, θα καθαρίζει 1 δωματιο τη μέρα. Eχουμε δρόμο ακόμα μεχρι το true A.I. εγω νομιζω οτι αν το σπιτι ειναι φλατ μια χαρα θα κανει την δουλεια απλα το ενεργοποιεις το πρωι φευγοντας για την δουλεια και γυριζοντας το απογευμα πιστευω θα εχει τελειωσει
duende Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 μπορεις να του ενσωματωσεις και το http://www.realtouch.com/! τοτε δε θα εχεις αναγκη καμια γυναικα! που τα βρισκει ο αθεοφοβος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.