Προς το περιεχόμενο

Τσιπαρισμενο PS2 + HDD (iso) Loader

katsikoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα PS2 απο τα παλια κ εχω βαλει στην καρτα μνημης του το Free MC Boot. αυτο σημαινει οτι μπορει να τρεξει οποιοδηποτε προγραμμα (elf). υπαρχει καποιος δοκιμασμενος τροπος για να συνδεσω εναν εξωτερικο σκληρο Sata με USB κ να φορτωνω τα αυθεντικα αντιγραφα ασφαλειας του PS1 ή του PS2 μου???

Δημοσ.

ψαξε για usbadvance αλλα δεν ειναι συμβατα ολα τα παιχνιδια και για psx δεν νομιζω να μπορεσεις να κανεις κατι ο gherudos ισως μπορει να βοηθησει για τα psx αλλα απο οτι εχει πει ειναι μπερδεμα ρωτα τον

Δημοσ.
ψαξε για usbadvance αλλα δεν ειναι συμβατα ολα τα παιχνιδια και για psx δεν νομιζω να μπορεσεις να κανεις κατι ο gherudos ισως μπορει να βοηθησει για τα psx αλλα απο οτι εχει πει ειναι μπερδεμα ρωτα τον

ωραιος ευχαριστω. με ενδιαφερει πολυ για το PSX γιατι εχει φοβερα παιχνιδια οπως Crash, Hercules,medievil κ αλλα adventure που δεν βγαινουν στις μερες μας.

κ μην συγκρινει κανεις τα παλια Crash του PSX με το καινουριο του PS2 θα τον σουβλισω!!!:P

μαλλον θα στειλω ενα ωραιο pm στον gherudos

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
παιδιά πώς κατεβάζουμε games για το ps2?????πρωσπάθω και δεν μπορω πείτε μου κανένα site.ευχαριστο Ηλίας

google ο καλυτερος σου φιλος ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...