Προς το περιεχόμενο

χρειαζομαι νεο router ?

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα ρουτερ που πηρα απο την forthnet το οποιο ειναι 24 mpps ..αυτο που θελω ειναι μεγαλυτερη ταχυτητα ροης δεδομενων (δεν μιλαω για ιντερνετ , θελω ταχυτερο δικτυο ) για να εποικοινωνει με μεγαλυτερη αποδοση με το ps3 ....δηλαδη θελω καλυτερο streaming σε ταινιες κλπ ....

η ερωτηση ειναι ενα ρουτερ με περισσοτερα Mpps θα μου κανει την δουλεια ?? το ps3 μπορει να δεχτει μεγαλυτερες ταχυτητες ?...το streaming θα βελτιωθει (πολες φορες μου βγαζει network error και με πεταει )? θα εχω προβληματα συμβατοτητας με τον isp μου ?

αν λεει να παρω εχετε να προτεινετε μοντελο ??

Δημοσ.

το ps3 δεν νομιζω να εχει πρωτοκολλο n για να παει πιο γρηγορα οποτε μαλον πιανεις τοιχο.ισως αν ειναι πιο κοντα.αν τωρα ειναι με καλωδιο γιατι με ps3 δεν το εχω ψαξει αν φοραει μεγαλυτερη καρτα απο 100 δηλαδη 1000 τοτε μπορεις να παρεις 1000 switch και απλα να βαλεις πχ pc και ps3 πανω σε αυτο για να παιζουν 1000 μεταξυ τους οποτε δεν θες νεο ρουτερ.τωρα δεν ξερω τι καρτα φοραει το ps3 για να σου πω ακριβως τι να κανεις.ας απαντησει καποιοος που το εχει ψαξει παραπανω με το ps3 να μας πει τι εχει και τι δεν εχει.

Δημοσ.

Το PS3 εχει ethernet 1000 εκτος απο το wireless.

Με το προγραμμα TVersity κανεις κανονικοτατα streaming με ολα τα adsl routers που ειναι 100αρια ανετα δεν εχεις κανενα προβλημα το κανω εδω και 2 χρονια.

Τωρα αν θελεις να κανεις μαζικες μεταφορες αρχειων απο το pc σου στο PS3 πιο γρηγορα τοτε ναι μπορεις να παρεις ενα switch οπως λεει και ο poulinos.

Δημοσ.

Με το PS3 συνδεεσαι ασυρματα η ενσυρματα ? Τι μαρκα ειναι αυτο το router που εχεις ? Δωσε μας κι αλλες πληροφοριες να σε βοηθησουμε...

Δημοσ.

το router σου λογικα υποστηριζει εως 24mbps internet μεσω adsl

για τοπικο δικτυο μεσω ethernet παιζεις στα 100mbps και μεσω wifi 54mbps

ολα τα παραπανω βεβαια εναι οι μεγιστες θεωρητικες που συχνα απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα

δεν χρειαζεσαι αλλο router

http://www.dlink.com/products/?pid=567

Δημοσ.

αν σκοπευεις να πας ασυρματα για streaming τοτε δεν θα βρεις κατι καλυτερο απο τα 54 afoυ το ps3 μαλλον δεν υποστηριζει παραπανω.αν τωρα ειναι 1000 το Ps3 σε καλωδιο τοτε περνεις 1000 switch για πιο γρηγορες μεταφορες και ηρεμεις.δεν ειναι ακριβα.τωρα αν εισαι και wireless αν ειναι και μακρια και δεν παιζει και 54 λογω πολλων εμποδιων κτλ εκει ειτε καλωδιο ειτε να ερθουν πιο κοντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...