gf030 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα σας. Εχω εγκαταστησει το aMSN και δεν μπορω να ρυθμισω τις συσκευες εξοδου, μιξερ και εισοδου-μκροφωνου. Οι διαθεσιμες επιλογες στα τρια παραπανω ειναι: /dev/dsp /dev/dsp1 /dev/dsp2 /dev/audio /dev/audio1 /dev/audio2 Το μικροφωνο μου: >Bus 001 Device 005: ID 0556:0001 Asahi Kasei Microsystems Co., Ltd AK5370 I/F A/D Converter Με την ρυθμιση αυτη (Snap1.jpg) ακουω τον τεστ ηχο, απο μικροφωνο οτι και αν εχω βαλει δεν εχω καταφερει να μιλησω, σε τεστ με φιλους μονο γραπτως συνεννοουμαι. Στο skype με αυτη τη ρυθμιση (Skype.jpg) παιζουν ολα οκ. Τι μπορει να φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 νομιζω παντως οτι δεν χρειαζεσαι τον amsn αφου ετσι κι αλλιως δεν μπορεις να μιλησει με το skype εισαι πληρως καλυμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gf030 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 νομιζω παντως οτι δεν χρειαζεσαι τον amsn....αφου ετσι κι αλλιως δεν μπορεις να μιλησεις....με το skype εισαι πληρως καλυμενος.... Ουτε κι εγω το γουσταρω, παλιοπρογραμμα ειναι... και αυτο, και το original της ms. Ελα ομως που ειναι διαδεδομενο και οι περισσοτεροι το χρησιμοποιουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ωραια χρησιμοποιησε το για γραπτη ομιλια αφου κυριαρχει αλλα για επικοινωνια φωνητικη δεν ειναi..δεν εχει ακομη τετοιο πρωτοκολλο οποτε δεν σε ενδιαφερουν οι ρυθμισεις ηχου του τζαμπα ειναι τωρα να ηχογραφεις και να στελνεις φωνητικο κλιπ...δε λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gf030 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ωραια χρησιμοποιησε το για γραπτη ομιλια αφου κυριαρχει....αλλα για επικοινωνια φωνητικη δεν ειναι....δεν εχει ακομη τετοιο πρωτοκολλο...οποτε....δεν σε ενδιαφερουν οι ρυθμισεις ηχου του....τζαμπα ειναι....τωρα να ηχογραφεις και να στελνεις φωνητικο κλιπ...δε λεει.... Βρηκα και δοκιμασα αλλα δυο msn messenger clones, το Mercury Messenger και το Kopete...δυστυχως ολα επιμενουν στη χρηση webcam mic χωρις να υπαρχει επιλογη για ξεχωριστο μικροφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ετσι ακριβως στο αμεσο μελλον μπορει να μπει η λειτουργια στον amsn υπαχει και ενα <<κολπακι>> να την δοκιμασεις απο τωρα αλλα δεν το χω κανει και ουτε νομιζω να δουλευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.