sno0py Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Η RV740 λογικά θα αντικαταστήσει την σειρά 46x0. $299 θα έχει αρχική τιμή η 4890@850ΜΗz και όχι δεν νομίζω να υπάρξει σύντομα σε αυτή την κατηγορία 40nm GPU. Eυχαριστω για τις διευκρινησεις ξεκαθαρισα καπως τα πραγματα αν και απογοητευτηκα καθως περιμενα κατι σε 40nm Με την υπαρχουσα κατασταση ισως προβω σε αγορα μιας 4850 συντομα.
Ailuros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Eυχαριστω για τις διευκρινησεις ξεκαθαρισα καπως τα πραγματα αν και απογοητευτηκα καθως περιμενα κατι σε 40nm Με την υπαρχουσα κατασταση ισως προβω σε αγορα μιας 4850 συντομα. Αν είχες σκοπό να περιμένεις μέχρι τον Απρίλιο (και μπορείς φυσικά) ίσως αξίζει τον κόπο να το κάνεις. ΄Ενας αριθμός είναι αυτή τη στιγμή το 40 έναντι του 55 και στην κατάσταση που φαίνεται να είναι το πρώτο αυτή τη στιγμή δεν είναι καν δεδομένο ότι εγγυάται χαμηλότερη κατανάλωση σε πολύπλοκα chips. Μικρότερο chip σαφώς αλλά εσένα σαν καταναλωτή σε αφορά λίγο εώς καθόλου αν η κατανάλωση ενέργειας καταλήξει στα ίδια επίπεδα με την σημερινή 4850 και αρκετά μεγαλύτερες επιδόσεις.
sno0py Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αν είχες σκοπό να περιμένεις μέχρι τον Απρίλιο (και μπορείς φυσικά) ίσως αξίζει τον κόπο να το κάνεις. ΄Ενας αριθμός είναι αυτή τη στιγμή το 40 έναντι του 55 και στην κατάσταση που φαίνεται να είναι το πρώτο αυτή τη στιγμή δεν είναι καν δεδομένο ότι εγγυάται χαμηλότερη κατανάλωση σε πολύπλοκα chips. Μικρότερο chip σαφώς αλλά εσένα σαν καταναλωτή σε αφορά λίγο εώς καθόλου αν η κατανάλωση ενέργειας καταλήξει στα ίδια επίπεδα με την σημερινή 4850 και αρκετά μεγαλύτερες επιδόσεις. Συμφωνω απλα λιγο το θεμα με την καταλωση εχει ξεφυγει πολυ δεν θελω να πληρωνω τα μαλιοκεφαλα μου στην ΔΕΗ καθε μηνα Απο εκει και περα ακομα και η 4850 ενεργοβορα θεωρειται μονο να δεις παλια ποιες λεγαμε τερατα καταναλωσης και το ποσα καταναλωναν...απο Supply Calculator που ειχα κανει μια ερευνα(αν και δεν θεωρειται και η πιο αξιπιστη μετρηση)ειχα διαπιστωσει οτι ολα αυτα τα τερατα καταλωσης που λεγαμε καποτε προ 1-2-3 χρονια η 4850 τα ξεπερναει! Εχω την δυνατοτητα να περιμενω μεχρι τον απριλιο αλλα δεν βλεπω κατι το οποιο μπορω να περιμενω στην κατηγορια 4850! Εχω 19" tft monitor οποτε κατι παραπανω νομιζω θεωρειται περιτο.. Μετραει πολυ η αποψη σου μια και εισαι απο τους αυθεντιες του χωρου οποτε οποιαδηποτε συμβουλη θα την εκρινα πολυ χρησιμη.
EddieObscurant Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εχω την δυνατοτητα να περιμενω μεχρι τον απριλιο αλλα δεν βλεπω κατι το οποιο μπορω να περιμενω στην κατηγορια 4850! Το rv740 παντως,σε αυτήν την κατηγορια υπολογίζεται ότι θα ειναι. Πιο συγκεκριμένα μεταξύ 4830 και 4850.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.