marios_21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Kάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω παιδιά αυτός ο εξωτερικός της WD που λέτε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303502 λογικά θα είναι συμβατός 100% με το Western Digital HD TV Media Player? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303980&ref=pathfinder Γιατί κυρίως για αυτή τη χρήση τον προορίζω τον σκληρό.
Veltiwths Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ολοι οι δισκοι ειναι συμβατοι,δεν εχει κανενα προβλημα στην αναπαραγωγη!Εγω χρησιμοποιω εναν Lacie και δουλευει αψογα με το WD HD TV!
voudas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ειχα αυτο με esata απο το Πλασιο δε μπορω να πω οτι η ταχυτητα ηταν γρηγορη και επιπλεον κανει παρα πολυ θορυβο και ζεστανεται αρκετα,ευτυχως τον ξεφορτωθηκα..! λογικά δεν είχες τον extreme αλλά προηγούμενο με μεταλλικό περίβλημα, σωστά?
achilleashormovas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ έχω αυτόν τον Seagate. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301765 Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αθόρυβος τελείως με μόνο μειονέκτημα όπως είπε και ένα φίλος πιο πάνω ότι δεν έχει κουμπί ON/OFF (βέβαια και ο WD που προτείνουν τα άλλα παιδιά δεν ξέρω αν έχει και αυτός τέτοιο κουμπί. ΜΑΛΛΟΝ δεν έχει, αλλά σίγουρος δεν είμαι.). Η αλήθεια είναι πως πριν 15 μέρες που έψαχνα για σκληρό ήμουν ανάμεσα στους 2 αυτούς δίσκους. Τελικά ΚΑΙ για λόγους αισθητικής κατέληξα στον Seagate. Τώρα αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ να έχει eSata.........πάρε τον Seagate Extreme. Αυτά από μένα.
marios_21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια κάτι άλλο πιο γενικό, Συνήθως οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι πόση διάρκεια ζωής έχουν? Γενικά μιλώντας ανεξαρτήτου μάρκας κλπ. Υπάρχει περίπτωση να κρατήσουν 10-20 χρόνια ή πολλά είπα?
kikoath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ έχω εξωτερικό εδώ και 5 χρόνια τώρα αν θα κρατήσει τα διπλάσια αυτό εξαρτάται και απο τη χρήση που του κάνεις.
zeremefico Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Και γω έχω το wd media player και χρειάζομαι δίσκο.Σκέφτομαι τον Lacie με ethernet για σύνδεση κατ'ευθείαν στο Router αλλά τον περιμένω ένα μήνα.Άλλη επιλογή είναι ενα κουτάκι NAS αλλά νομίζω οτ ιδουλεύει μόνο με FAT 32,οπότε αρχεία πάνω απο 4gb τέλος!Γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει το συγκεκριμένο NAS με NTFS;
marios_21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Και γω έχω το wd media player και χρειάζομαι δίσκο.Σκέφτομαι τον Lacie με ethernet για σύνδεση κατ'ευθείαν στο Router αλλά τον περιμένω ένα μήνα.Άλλη επιλογή είναι ενα κουτάκι NAS αλλά νομίζω οτ ιδουλεύει μόνο με FAT 32,οπότε αρχεία πάνω απο 4gb τέλος!Γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει το συγκεκριμένο NAS με NTFS; Και εγώ στον Lacie κατέληξα ('Οχι στον ethernet αλλά στον απλό). Μου άρεσε και ο αντίστοιχος της WD αλλά δεν είχε κουμπάκι on/off. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304121 ελπίζω να αποδειχτεί ανθεκτικός και να μου κρατήσει αρκετά χρόνια με νορμάλ χρήση κλπ.
giorgis4886 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Αύτος ο lacie βρε παιδιά με τιν ethernet είναι πιο γρήγορος απο e-sata σύνδεση?
dark_banishing Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια κάτι άλλο πιο γενικό, Συνήθως οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι πόση διάρκεια ζωής έχουν? Γενικά μιλώντας ανεξαρτήτου μάρκας κλπ. Υπάρχει περίπτωση να κρατήσουν 10-20 χρόνια ή πολλά είπα? Σε τόσα χρόνια πολύ αμφιβάλω αν θα χρησιμοποιούμε ακόμα σκληρούς δίσκους με την σημερινή έννοια.. Άσε που και να ζήσει τόσο, θα αξίζει πλέον μερικά ευρώ μόνο.
zeremefico Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Αύτος ο lacie βρε παιδιά με τιν ethernet είναι πιο γρήγορος απο e-sata σύνδεση? Δεν νομίζω οτι το ethernet είναι πιο γρήγορο απο την e-sata. Τον απέριψα γιατί λειτουργεί μόνο με fat32 και χρησιμοποιώ αρχεία μεγαλύτερα των 4 gb. Μάλλον πάω γι'αυτον Seagate 1.5
caution Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ο συγκεκριμένος πρέπει να είναι affected με την firmware ιστορία, για ψάξ' το πριν το αγοράσεις... Κατά τα άλλα, οι Ethernet δίσκοι συνήθως είναι αργοί (λόγω controller, όχι λόγω 802.3) και οι γρηγορότεροι, στην πράξη, είναι οι eSata. Όσο για τον δίσκο που προτείνω στην πρώτη σελίδα, πράγματι δεν έχει on/off απλά σβήνει μαζί με το pc. Επίσης ο κανόνας είναι ότι ο εξωτερικός δίσκος πεθαίνει πιο νωρίς από τον εσωτερικό...
Axaristos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μακριά από Seagate μιας και στο internet όλοι λένε πως χαλάνε σε μεγάλα ποσοστά. Ψάξ΄τε το λίγο να σας πέσουν τα μαλλιά. Εγώ προτείνω firewire αν θέλετε ταχύτητα. Από την άλλη αν είναι να ασχοληθείτε λίγο ποιο σοβαρά και αντέχει η τσέπη μπορείτε να πάτε για αυτήν την εξωτερική θήκη AC Ryan AluBoxDuo LAN [uSB2.0] 2xSATA2 ACR-HD51769 checkmate.gr στα 70 ευρώ. Η θήκη αν κατάλαβα καλά από το site της εταιρείας σηκώνει δίσκους 2ΤΒ. Μπορείτε λοιπόν να κοτσάρετε έναν δίσκο 2TB για αρχή. ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ 3.5 WD SATA II 2TB 32MB GREEN POWER WD20EADS από foxmarket 260ευρώ. Αργότερα μπορείτε να βάλετε άλλα 2ΤΒ όταν πέσουν οι τιμές. Εγώ προσωπικά το σκέφτομαι για την θήκη duo χωρίς το lan και με 1TB για αρχή. Έχω άλλο έναν από WD my book 1TB (δεν έχει διακόπτη μιας και δεν χρειάζεται, μετά από 10 λεπτά κλείνει μόνος του, και ανοίγει αν τον χρειαστείς, πάλι μόνος του.. εσύ ούτε καν το καταλαβαίνεις) και μάλλον δεν θα χρειαστώ άλλα 2ΤΒ. Τι λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.