velerephon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Αν εσβυναν τα παντα θα ελεγα οκ γιατι βγηκαμε ελαχιστα off topic αλλα το οτι εσβυσαν μονο τα δικα μου λεει πολλα. Ισως η αληθειες να μην βολευουν μερικους. να σου πω και γω μια αλήθεια? με τα λεφτά που ξόδεψες για τροφοδοτικό, φτιάχνω pc, το πουλάω σε κανένα εποπ και με τα κέρδη αγοράζω νέο.. woot πάντα φιλικά.. υ.γ. βέβαια μπορεί να οδεύεις προς τριπλή sli οπότε καλά έκανες
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ποιος ειπε πως το αγορασα ? Για τρελο με περασες να δωσω 350ε για PSU ?
velerephon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ποιος ειπε πως το αγορασα ? Για τρελο με περασες να δωσω 350ε για PSU ?Ας μην βγαινουμε off ομως. μη μου πεις πηγες σε κανα oc event της enermax και τα πετουσαν στο κοσμο?την επόμενη φορά φώναξε κ μένα. θα ρθω με το shoei μου δε με νοιαζει αν βγουμε εκτός θέματος..κανά μασάλι να γίνεται..δεν ειναι κακό. αλλά να μην θάβουμε και κοσμάκη...ο hipro είναι αυθεντία στα volts και φαντάστηκα το psu του θα λέει... ψάχνω για κάτι ποιοτικό βασικά μετά τη παπαριά της thermaltake.
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μην ξαναλεμε τα ιδια γιατι παλι θα πεσει σβυσιμο. Οταν μαθω ποιος κατασκευαζει το PSU του θα σας το αναφερω για να ξερετε τι γινεται.
velerephon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μην ξαναλεμε τα ιδια γιατι παλι θα πεσει σβυσιμο. Οταν μαθω ποιος κατασκευαζει το PSU του θα σας το αναφερω για να ξερετε τι γινεται. αυτοί νομίζω αλλά αυτό δε λέει κ πολλά.
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Αν ναι τοτε θα το μαθω αμεσως γιατι συνεργαζομαι μαζι τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.