velerephon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ενδιαφερομαι για το τροφοδοτικο Hipro-Tech ST-750-EAJ 750W PSU Ο βασικος λογος γιατι ειναι σχεδον δωρεαν (εφ ορου ζωης εγγυηση ) και ο δευτερευων γιατι ειναι ντοπιο και ως γνωστον τα ντοπια ειναι τα καλυτερα ( βλεπε κανναβη και ελαιολαδο ) Θα θελα να μαθω αν εχει επιπλεον 8πινη συνδεση για καρτα γραφικων Επισης αν ειναι θορυβωδες οταν ο υπολογιστης "καθεται" γιατι βλεπω 2 ανεμιστηρες. Ευχαριστω εκ των προτερων
drm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Τα έχει σχεδιάσει ο Hipro (Έλληνας) αλλά κατασκευάζονται εκτός Ελλάδος ... (νομίζω κάπου στην ασία)... - Τουλάχιστον αυτό έχει δηλώσει ο ίδιος σε κάποιο post του...
drm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 αλλα να το σχεδιασε απο την αρχη δεν υφισταται. Ναι φυσικά, κανείς δεν σχεδιάζει τροφοδοτικά από την αρχή... έκτος ίσως από αυτόν εδώ.. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=125630&highlight=hipro+psu
Vatos_locos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 drm επειδή είσαι πολύ αισιόδοξος πρώτο πόστ 12-05-2006, 01:40 PM τελευταίο πόστ 12-11-2008, 09:28 AM κάμποσα χρονάκια διαφορά με ούτε μία photo από τα 2-3-4 που ξεκίνησε και άλλαξε γνώμη στη μέση μόνο κάτι coils που τα έχω και εγώ σπίτι μου έχει γίνει πολύ ντόρος για τα τροφοδοτικά του κανένα review με το part no από τα δικά του να είναι ίδιο με μια άλλη εταιρία που δεν θυμάμαι τώρα για αυτό σου λέω διάβασε λίγο πριν ποστάρεις το οτι κάποιος έκανε ένα thread έιπε 2-3 νούμερα και επί 2-3 χρόνια "κατασκευάζει" και όχι switching τροφοδοτικό αλλά linear που το φτιάχνει όλος ο κόσμος αν έχει μαρούλια και όρεξη δεν έχει να λέει απολύτως τίποτα so ποσταρε αφού έχεις κάτι σοβαρό να γράψεις έχουν συζητηθεί αρκετά και υπάρχουν καιρό στην αγορά τα τροφοδοτικά του και για να μην τα έχει πολύς κόσμος κάποιος λόγος θα υπάρχει
drm Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εννοείς κάποιος λόγος εκτός από την τιμή (το 750W έχει ~150Ε), πουθενά δεν έχω σχολιάσει την ποιότητα, το μόνο που είπα είναι ότι έχει δηλώσει ο ίδιος ότι τα έχει σχεδιάσει... τίποατ παράπανω - τίποτα παρακάτω...
velerephon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 νόμισα είναι κατασκευασμένα εδώ γιατί έτσι γράφει στο κουτί.βλέπε φωτό από πλαίσιο. το θέμα ειναι: το έχει κανείς στην κατοχή του?
soker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Το εχω εγω και δουλευει μια χαρα. Κανενα προβλημα ως τωρα.
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ποιος και Γιατι καθησε και εσβυσε ολα τα ποστ μου ( Και μονο τα δικα μου )? Θα το αναφερω και στον Hal γιατι ισως καποιος να μην γουσταρει να λεγονται καποιες αληθειες εδω μεσα.
GIANNIS400 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ποιος και Γιατι καθησε και εσβυσε ολα τα ποστ μου ( Και μονο τα δικα μου )? Θα το αναφερω και στον Hal γιατι ισως καποιος να μην γουσταρει να λεγονται καποιες αληθειες εδω μεσα. Aπο αυτο το topic εσβησαν τα post σου? λες να ειναι της παροιμιας-νοοτροπιας (ποναει χερι, κοψει χερι - ποναει κεφαλι, κοψει κεφαλι )
kantaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ψαξε στο google για review και αναφορα σε hipro-tech τροφοδοτικο και αμα βρεις σε ξενο site ελα πες μου.για μενα ειναι της κατηγοριας q-teq που πουλαγανε με το κιλο καποτε
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Aπο αυτο το topic εσβησαν τα post σου?λες να ειναι της παροιμιας-νοοτροπιας (ποναει χερι, κοψει χερι - ποναει κεφαλι, κοψει κεφαλι ) Αν εσβυναν τα παντα θα ελεγα οκ γιατι βγηκαμε ελαχιστα off topic αλλα το οτι εσβυσαν μονο τα δικα μου λεει πολλα. Ισως η αληθειες να μην βολευουν μερικους.
madsc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Αν εσβυναν τα παντα θα ελεγα οκ γιατι βγηκαμε ελαχιστα off topic αλλα το οτι εσβυσαν μονο τα δικα μου λεει πολλα. Ισως η αληθειες να μην βολευουν μερικους. Ή ίσως απλά πάλι να βγήκες offtopic, με υποθέσεις χωρίς επιχειρήμματα και δηλώσεις χωρίς αντίκρυσμα - όπως η παρούσα άλλωστε. Posts περί ενέργειες (s)mod δεν επιτρέπονται, και δεν θα ξαναανεχτούμε από εσένα. Pm στον αρμόδιο mod για ότι πρόβλημα έχεις, ή report. Διάβασε τους κανόνες, ισχύουν και για σένα, όπως και για όλους του υπόλοιπους. Αν δεν συμφωνείς με τους κανόνες λειτουργίας της κοινότητας, κανείς δεν σε κρατάει, είσαι ελεύθερος να αποχωρήσεις. p.s. O χρήστης velerephon έθεσε ένα ερώτημα. Συνεχίζουμε ontopic. /sc
soker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ψαξε στο google για review και αναφορα σε hipro-tech τροφοδοτικο και αμα βρεις σε ξενο site ελα πες μου.για μενα ειναι της κατηγοριας q-teq που πουλαγανε με το κιλο καποτε Ειχα ενα enermax 600w και το hirpotech ειναι αρκετα πιο βαρυ απο το enermax και δεν μου εχει βγαλει προβλημα και σε overclocking δεν ζοριζεται. Αν δεν το εχεις δοκιμασει καλυτερα να μην το βαζεις στην ιδια κατηγορια με το qtec.
velerephon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ειχα ενα enermax 600w και το hirpotech ειναι αρκετα πιο βαρυ απο το enermax και δεν μου εχει βγαλει προβλημα και σε overclocking δεν ζοριζεται. Αν δεν το εχεις δοκιμασει καλυτερα να μην το βαζεις στην ιδια κατηγορια με το qtec. 8πινα έχει για γραφικά? από θόρυβο πως είναι?
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ειχα ενα enermax 600w και το hirpotech ειναι αρκετα πιο βαρυ απο το enermax και δεν μου εχει βγαλει προβλημα και σε overclocking δεν ζοριζεται. Αν δεν το εχεις δοκιμασει καλυτερα να μην το βαζεις στην ιδια κατηγορια με το qtec. Δλδ το συμπερασμα ειναι πως επειδη ειναι πιο βαρυ απο ενα Enermax ειναι καλο ? Μην αρχισουμε να προτεινουμε και τροφοδοτικα βασισμενοι στο βαρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.