Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καινουριο σκληρο!

Soulseek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας..Πηρα εχθες ενα σκληρο Seagate 1T (Barracuda® 7200.11)

Τον βαζω μεσα στο ταουερ στην ιδια θεση που ηταν και ο παλιος και ξεκιναω να bootaro για format!Ολα καλα..τον αναγνωρισε και εφτασα στο σημειο που επιλεγω που θα σεταρω τα xp..και απο την βιασυνη μου σβηνω το παρτισιον του σκληρου,με αποτελεσμα τωρα να εχω εναν σκληρο 31mb..Προσπαθησα απο την διαχηρηση να επαναφερω το παρτισιον αλλα τιποτα!Εχει κανεις να μου προτεινει κατι για να αποκτησω ξανα το 1τερα:mad:

Εχω απελπιστει με το ποσο αφελης και χαζος ειμαι,αλλα δεν το παλευω αλλο..αν υπαρχει καμια λυση θα ημουν τρομερα υποχρεος!

Δημοσ.

Ευχαριστω caution αλλα οπως ειπα και πιο πανω,ο δισκος δεν ανοιγει περα απο τα 31mb..ουτε στην διαχειρηση,αρα κατεπεκταση ουτε create partition μπορω να κανω ουτε τιποτα..εχω δοκιμασει το acronis-tuneup-partitionmagic και αρκετα ακομα προγραματα αλλα τιποτα!τον πηγαινω στο καταστημα να τελειωνουμε!

Δημοσ.

Σε ευχαριστω..Μολις το ολοκληρωσα..τιποτα..εκει αυτο..το αναγνωριζει το φορμαρει αλλα με δυνατοτητα μονο 32mb..περιμενω να τελειωσω την δουλεια να τον παω στο μαγαζι να δω τι θα γινει..τουλαχιστον ηταν καινουριος αρα αδειος :-)

Μεχρι και sanitize του εκανα με Darik's Boot And Nuke με την ελπιδα οτι θα επανελθει,αλλα και παλι τιποτα..δεν ξερω,,πηρα τηλεφωνα γνωστους,λυτους και δεμενους,αλλα ολοι την ιδια απαντηση..πρωτη φορα το ακουω.:-)

Λες να ειμαι ο πρωτος?Τουλαχιστον θα χαιρομαι για τον τιτλο της 1ης θεσης!

Ευχαριστω για την ανταποκριση!

Δημοσ.

Ναι..και αυτο το ιδιο..με οτι το ανοιξα τον αναγνωριζει 32mb...τον πηγα πισω να τον τσεκαρουν..κανεις βεβαια δεν μπορουσε να μου πει πως εγινε αυτο..και τα 2 μαστορια με κοιταγαν περιεργα..Μολις τον εβαλαν επανω και το επιβεβαιωσαν αρχισαν να κοιταζονται..Αυριο θα μου πουν!Πολυ κουλο παντως!

Δημοσ.
Καλησπερα σας..Πηρα εχθες ενα σκληρο Seagate 1T (Barracuda® 7200.11)

Τον βαζω μεσα στο ταουερ

..το οποίο tower έχει τι motherboard ακριβώς; Και με τι bios;

Στην θέση σου,δεν θα βιαζόμουν να τα ρίξω στο δίσκο.

Δημοσ.

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1911&ProductName=GA-K8NMF-9

Eιναι η μητρικη και GFORCE6600 V.5.43 LE BIOS!

Δεν τα ριχνω στον σκληρο..αν διαβασες πιο πανω,απορω με την απερισκεψια μου!

Ο σκληρος δεν μου φταιει..μου φταιει που δεν επανερχετε με διαφορους τροπους που δοκιμασα..

Αν και δεν νομιζω να φταει κατι απο το bios η την μητρικη,γιατι οπως ειπα,τον εβαλα και σε κουτι usb αλλα και σε αλλο ταουερ..αν αυτο σε βοηθαει..

Δημοσ.

Δοκίμασες να προσπαθήσεις να κάνεις πάλι εγκατάσταση τον XP στον συγκεκριμένο δίσκο ?? κάπου θα σου ζήτηση την διαγραφή και τον διαμορφώσει τον δίσκο εάν θυμάμαι καλά λέω μήπως και στον επαναφέρει –διαμορφώσει να σε παιδέψει θέλει

Δημοσ.

Ναι το δοκιμασα..τιποτα..εχει κολησει εκει στα 32..τον πηγα σημερα πισω και περιμενω να με παρουν τηλ!

Εκανα φορματ-δημιουργια παρτισιον-sanitize-το εργαλειο της wd-διαμορφωση απο την διαχηρηση-acronis και οτι αλλο βρηκα και εμαθα απο γνωστους..τιποτα..τι να πω..εκει αυτος!

Ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...