friqules Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Οταν παω να ανοιξω τον 2ο σκληρο δισκο που εχω σαν αποθηκευτικο χωρο μου βγαζει αυτο το μνμ : resycled\boot.com δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη Win32 Γιατι συμβανει αυτο? Ευχαριστω
devout84 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 σκουληκάκι μυρίζομαι.... δεν κάνεις κανά scan? εναλλακτικά σβήνεις το autorun.inf από το root folder του δίσκου.
friqules Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Το εχω σκαναρι με Νοd και με spyware doctor και δεν μου βγαζει τιποτα. Την διαγραφη του αρχειου που μου ειπες που το βρισκω? autorun.inf από το root folder
ANDY_VEGA Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Την διαγραφη του αρχειου που μου ειπες που το βρισκω?autorun.inf από το root folder το root folder ειναι το πιο πάνω επιπεδο του δισκου δλδ αν το δισκο τον βλεπει σαν D το root folder ειναι το D:\ εκει πρεπει να ειναι λογικα το autorun Γενικα και μένα για virus/spyware μου φαινεται για κανε scan και με κανενα αλλο προγραμμα
friqules Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπαρχει το autorun. Με πιο προγραμμα να κανω σκαν?
africa_twin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπαρχει το autorun. Με πιο προγραμμα να κανω σκαν? Malwarebytes' Anti-Malware
friqules Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Malwarebytes' Anti-Malware Thank you. Θα το δοκιμασω οταν παω σπιτι γιατι ειμαι στην δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.