Προς το περιεχόμενο

HP 8710w και undervolting

epivitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απο την στιγμη που κανουμε μια φορα την διαδικασια χρειαζεται καφε φορα που κανουμε φορματ να την ξανακανουμε? μπορουμε να τον επαναφερουμε στην προηγουμενη κατασταση?

Δημοσ.

Αν μιλας για το undevolting, τοτε για να το επαναφερεις στην προηγουμενη κατασταση, δηλαδη να μην ισχυει το undervolting, αρκει απλα να μην τρεχεις το προγραμμα rmlock.

Τωρα αν κανεις φορματ,για να ξανακανεις undervolting, αρκει να εγκαταστησεις το rmlock κ να βαλεις τις ρυθμισεις που ειχες κ πριν. (τα volt για καθε συχνοτητα)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ηρθε η ωρα λοιπον για ενα μικρο ξεθαψιματακι μιας και οπως με πληροφορησε ο φιλος haHA βρεθηκε προγραμμα για undervolting το οποιο υποστηριζει μισους multipliers.

Προκειται για το CPUgenie με το οποιο επεξεργαστες οπως ο Τ9300 δε θα χρειαζεται να underclockαρωνται για να τους κανουμε undervolting οπως γινοταν με τη χρηση του RMclock.

To προγραμμα εχει δοκιμαστει σε x86 και x64 λειτουργικα και τρεχει αψογα.

Το μονο του μειονεκτημα ειναι οτι δεν ειναι free.......

Δημοσ.
Ηρθε η ωρα λοιπον για ενα μικρο ξεθαψιματακι μιας και οπως με πληροφορησε ο φιλος haHA βρεθηκε προγραμμα για undervolting το οποιο υποστηριζει μισους multipliers.

Προκειται για το CPUgenie με το οποιο επεξεργαστες οπως ο Τ9300 δε θα χρειαζεται να underclockαρωνται για να τους κανουμε undervolting οπως γινοταν με τη χρηση του RMclock.

To προγραμμα εχει δοκιμαστει σε x86 και x64 λειτουργικα και τρεχει αψογα.

Το μονο του μειονεκτημα ειναι οτι δεν ειναι free.......

δηλαδη κανει αυτοματα την διαδικασια?

Δημοσ.
δηλαδη κανει αυτοματα την διαδικασια?

Ρε συ bebis4 τί απο τα λεγομενα μου σ'εκανε να καταλαβεις αυτο το πραγμα ?

Οχι δεν κανει την διαδικασια αυτοματα, η διαδικασια ειναι παρομοια μ'αυτη του RMclock απλα οπως ειπα το CPUgenie υποστηριζει και μισους multipliers σε αντιθεση με το RMclock.

Δημοσ.

αυτο που ρωταω ειναι τι σημαινει το γεγονοσ οτι υποστηριζει και μισους multipliers? εχει καποια πλεονεκτηματα?

Δημοσ.

Εχω κανει και εγω undervolt και απο 1,15ν ειμαι οκ στα ο,95 αλλα το εβαλα στα ο,975ν,Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι πολυ λιγες φορες το προγραμμα δεν μπορει να κρατησει την ταση στα ο.975 και παει 1.15ν για ελαχιστο χρονο.Το bug αυτο το ελυσα βαζοντας στο προφιλ επιλογης διαχ ενεργειας την κατασταση του επεξ στις χαμηλες επιδοσεις να ειναι 100% αντι για 5% που ελεγε με αποτελεσμα χωρις udervolt η ταση του επεξ να ειναι μονιμα 1,15(σε AC) σε ολα τα multiplyers και τρεχοντας το rmclock να την ριχνει εκει που θελω.Λετε να εχω προβλημα ετσι η να το ξαναβαλω οπως ηταν πριν και ας πηγαινει και καποιες φορες για λιγο 1,15ν.Επισης στην καρτελα power on demand εχω ενεργοποιησει και το use OS plan=>dell recommend,μηπως δεν θα επρεπε?

Δημοσ.

Αυτο το προβλημα το ειχα και εγω στο rmclock σε x64 λειτουργικα αλλα τωρα που ξαναεβαλα τα xp x86 (και δεν προκειται να τα ξαναλλαξω) εχει σταματησει να γινεται.

Τωρα βεβαια χρησιμοποιω το cpugenie αλλα και με το rmclock δεν υπηρχε τετοιο προβλημα στα xp.

Δημοσ.
Αυτο το προβλημα το ειχα και εγω στο rmclock σε x64 λειτουργικα αλλα τωρα που ξαναεβαλα τα xp x86 (και δεν προκειται να τα ξαναλλαξω) εχει σταματησει να γινεται.

Τωρα βεβαια χρησιμοποιω το cpugenie αλλα και με το rmclock δεν υπηρχε τετοιο προβλημα στα xp.

Εγω χρησιμοποιω win vista basic και οντως πρεπει να παιζει ρολο το λειτουργικο και πως διαχειριζεται την ενεργεια του ηυ

Δημοσ.
Εχω κανει και εγω undervolt και απο 1,15ν ειμαι οκ στα ο,95 αλλα το εβαλα στα ο,975ν,Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι πολυ λιγες φορες το προγραμμα δεν μπορει να κρατησει την ταση στα ο.975 και παει 1.15ν για ελαχιστο χρονο.Το bug αυτο το ελυσα βαζοντας στο προφιλ επιλογης διαχ ενεργειας την κατασταση του επεξ στις χαμηλες επιδοσεις να ειναι 100% αντι για 5% που ελεγε με αποτελεσμα χωρις udervolt η ταση του επεξ να ειναι μονιμα 1,15(σε AC) σε ολα τα multiplyers και τρεχοντας το rmclock να την ριχνει εκει που θελω.Λετε να εχω προβλημα ετσι η να το ξαναβαλω οπως ηταν πριν και ας πηγαινει και καποιες φορες για λιγο 1,15ν.Επισης στην καρτελα power on demand εχω ενεργοποιησει και το use OS plan=>dell recommend,μηπως δεν θα επρεπε?

Το ειχα και εγω αυτο το προβλημα και το ελυσα κανοντας αυτο που εκανες και εσυ . Αυτο δηλαδη:

http://forum.rightmark.org/topic.cgi?id=6:1591

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=276661

It can be fixed by changing the current energy profile of Vista such that the mininum processor power state = maximum processor power state = 100%.

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν τρεχεις το rmclock, μια χαρα λυση ειναι.

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...