Προς το περιεχόμενο

Ποιο είναι το καλύτερο antivirus και internet security

ilona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι internet security suite, πάντα θα έχει firewall+antivirus και κάποια επιπλεον αναλογα με την εταιρία. Αν και δεν ποτε δεν ήμουν υπέρ των suites, τα καλύτερα είναι πρώτα norton 2009 (και μόνο 2009) και μετά το kaspersky. Αλλά θα έλεγα να προτιμήσεις ξεχωριστές και δωρεάν εφαρμογές, που εκτός απο χρήματα γλιτώνεις και πόρους συστήματος. Οπότε έχεις για antivirus το avast (ή το avira), συνδυασμένα με 2-3 antispyware για σκανάρισμα κάθε τόσο, και αν θες και firewall βάζεις comodo ή online armor.

Πιστεύω πως με συνδυασμό free, έχεις καλύτερη προστασία απο τα επι πληρωμή.

Δημοσ.
καλησπερα κ σε σενα "μαστρογιαννη" να σε ρωτησω κ κατι αλλο: αυτο είναι και Internet security και antivirus;

Ναι ilona. Είναι antivirus και Internet security. Πλήρης προστασία.

Δημοσ.
Αν είναι internet security suite, πάντα θα έχει firewall+antivirus και κάποια επιπλεον αναλογα με την εταιρία. Αν και δεν ποτε δεν ήμουν υπέρ των suites, τα καλύτερα είναι πρώτα norton 2009 (και μόνο 2009) και μετά το kaspersky. Αλλά θα έλεγα να προτιμήσεις ξεχωριστές και δωρεάν εφαρμογές, που εκτός απο χρήματα γλιτώνεις και πόρους συστήματος. Οπότε έχεις για antivirus το avast (ή το avira), συνδυασμένα με 2-3 antispyware για σκανάρισμα κάθε τόσο, και αν θες και firewall βάζεις comodo ή online armor.

Πιστεύω πως με συνδυασμό free, έχεις καλύτερη προστασία απο τα επι πληρωμή.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον flik!!Βάλε το Avast που είναι και free και πάρα πολύ καλό antivirus!!!Επίσης βάλε και το Malwarebytes' Anti-Malware που είναι antimalware και το SUPERAntiSpyware για Antispyware!!!Εάν θες βάζει και το Spybot, τώρα που βγήκε και καινούρια έκδοση!!!

Δική σου απόφαση!!;);)

Δημοσ.

avg 8 η ακόμα καλύτερα northon (δεν μας εχεις ανεφαρει τη δυναμη εχει το πσ σου )

spybot ανεπiφίλακτα

για firewall ξέρω ένα καλό αλλα δεν θυμάμε όνομα τωρα που ΄γράφω...

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

άλλη λυση

παίρνεις ένα image βάζεις το κάθε αντιβιοτικο ξεχωριστά και αρχίζεις και βάζεις ιούς στο πσ σου

όποιο βγάλει τους πολλούς διαλέγεις αυτο

και το λες και σε μάς

Δημοσ.
avg 8 η ακόμα καλύτερα northon (δεν μας εχεις ανεφαρει τη

Σε λίγο θα μας πεις ότι το AVG είναι το καλύτερο antivirus από τα freeware!!:lol::lol:

Πιο καλό είναι το Avast και το Avir antivir από το AVG!!!

Όσο για το norton { και όχι για το northon που γράφεις κάθε φορά} όλοι λένε ότι είναι πολύ βαρύ!!!:P:p

Δημοσ.

κοιτα εγω το panda .. μια χαρα μου φαινεται... ( κατεβαζω καθε μηνα την δοκιμαστικη εκδοση :-) ). μην ψαχνεις για το καλυτερο... δεν θα το βρεις.. κοιτα για ενα καλο. εδω μεσα ο καθε ενας θα σου λεει #@#$... και ακρη δεν θα βρεις.+- ειναι σαν να ψαχνεις για εναλακτικο παροχο , στην ελλαδα, και να ρωτας ποιο να βαλεις. ακρη δεν βγαζεις (οποτε εγω προτεινω να κλειδωθει το θεμα γιατι δεν εχει νοημα και να παρεις καποιο στην τυχη... ολα καλα ειναι )

μαλλον αυτο που επρεπε να ρωτησεις ( για να παρεις μια απαντηση ) ειναι ποιο να μην παρεις. εξαλου αν το παντα ή καποιο αλλο δεν ηταν καλο θα ειχε κανει αισθηση. απλα μην παρεις κανενα βαρυ ( αναφερουν πιο πριν το ονομα του )

παρε ενα απο αυτα που σου ειπαν...

ακρη δεν θα βρεις... απλα θα κουραστεις και θα βαρεθεις... 3 σελιδες και ακομα νοημα για το αν ειναι καλο δεν βγηκε. ( υπαρχει ολοκληρο θεμα για αυτα, και εκει μια απο τα ιδια ;) )

Δημοσ.

εγω εχω smart security 3.6 το πηρα και μετα επειδη υπηρχε ενας ιος που δεν σβηνοταν σε ενα site του (φορουμ)του συγκεκριμενου antivirus μου ειπαν να κατεβασω το beta v4 smart security..ευχαριστημενος ειμαι..αλλα τωρα το 3.6 αδικα το εγκατεστησα διοτι δεν το χρησιμοποιοω μεχρι να ληξει το βετα dhl. αυριο(μετα απο 3 μηνες αυριο)και θα ξαναβαλω το 3.6 σμαρτ σεcurity ...εγω το προτινω..ειναι ευκολο να το χειριστεις!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...