Προς το περιεχόμενο

Ποιο είναι το καλύτερο antivirus και internet security

ilona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το καλύτερο antivirus και internet security; Σκέφτομαι να πάρω το Panda γιατί θέλω να το χρησιμοποιήσω μαζί με το αγόρι μου αλλά άκουσα ότι το καλύτερο είναι το kaspersky αλλά αυτό είναι για έναν χρήστη μόνο! Καμία ιδέα κανένας

Δημοσ.

Κοίτα,εγώ έχω το nod32.Αν και άκουγα απο όλους οτι είναι πάρα πολύ καλό,εγώ είχα αντίθετη γνώμη.Τελευταίως όμως άλλαξα γνώμη μιας που σκέφτηκα οτι για ιιό δεν έκανα ποτέ φορμάτ τον υπολογιστή μου! :o

Οπότε nod απο μένα.

Υ.Γ.Αν και έλεγε οτι είναι για έναν υπολογιστή...Εγώ το χρησιμοποιώ σε τρεις χωρίς κανένα πρόβλημα :devil:

Τα updates γίνονται κανονικότατα...Απλά πρόσεχε αν το βάλεις μη κάνουν και τα δύο pc update ταυτόχρονα.

Δημοσ.

εχω το nod σπασμένο αλλα το αγόρι μου που το είχε δεν είναι καθόλου ευχαρστμενος! τωρα εχουμε κ οι 2 το avg free!

Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά :-)

Και εγώ μέχρι πριν ένα μήνα δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος,αλλά το σκέφτηκα και άλλαξα γνώμη.

Άλλη γνώμη μου είναι φυσικά το kasperky.

Τώρα,αυτό που δε σας συνιστώ είναι norton.Είναι πάρα πολύ βαρύ.

Δημοσ.

Η πρωσοπικη μου εμπειρια λεει οτι καλυτερο internet security ειναι το kaspersky.Επισις εμεινα αρκετα ευχαριστημενος και με το Norton 2009.To Nod32 αρκετοι λενε οτι ειναι καλο αλλα εγω εχω την ιδια αποψη με τον giorgos147 σχετικα με το συγκεκριμενο.Βασικα καλα ειναι να δοκιμασεις 2-3 trial για να δεις πως δουλευουν στο συστημα σου και μετα καταληγεις πιο ειναι καλυτερο για σενα.Τα περισσοτερα σου δινουν 15-30 μερες δοκιμη οποτε δεν εχεις να χασεις τιποτα απο το να δοκιμασεις.

Δημοσ.

εμείς εχουμε 2 υπολογιστεσ αλλα χρησιμοποιούμε την ίδια γραμμή! Αν αγοράσουμε το kaspersky που είναι για 1 χρήστη θα μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε κ οι 2;

Δημοσ.
Ποιο είναι το καλύτερο antivirus και internet security; Σκέφτομαι να πάρω το Panda γιατί θέλω να το χρησιμοποιήσω μαζί με το αγόρι μου αλλά άκουσα ότι το καλύτερο είναι το kaspersky αλλά αυτό είναι για έναν χρήστη μόνο! Καμία ιδέα κανένας

Καλησπέρα ilona!

Υπάρχει έκδοση και για δυο χρήστες. Κοίτα στο παρακάτω link:

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.00990

Αυτό έχω και εγώ και είναι ...κέρβερος!:-)

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ kaspersky internet security και είμαι πολύ ευχαριστημένος , το pc μου μόλις ανάψει ενώνεται στο internet και ασχολούμε αρκετα, μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα με ιό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...