Προς το περιεχόμενο

νεα παιχνιδια για αγορα

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σαββατοκυριακο Θα παω Αθηνα ( Πλαισιο ) και θελω να αγωρασω μερικα νεα παιχνιδια για το πισακι μου

πιτε καμια γνωμη γιατι απο reviews που κιταω ολα καλα τα λενε ( διαφιμιση καργα)

σκευτομαι για fear2 , dead cpace, Fallout 3, Call of Duty 5, nfs UNDERCOVER και αλλα τετοια

να επισιμανω οτι εχω ιδι παιξει τα: crysis1,2 far cry 2, grid, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, ολλη την πρωιγουμενη σειρα του fear, το TimeShift, Soldier of Fortune Payback, Hellgate London....

ΥΓ ( απεχθανομαι τα RPG )

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

fallout 3 και call of duty 5 μόνο. από review που διαβάζω το fear 2 είναι μέτριο, το dead space βαρετό και μία δύο φορές σε αυτό το φόρουμ έχουν πει ότι το nfs δεν αξίζει.

Δημοσ.
fallout 3 και call of duty 5 μόνο. από review που διαβάζω το fear 2 είναι μέτριο, το dead space βαρετό και μία δύο φορές σε αυτό το φόρουμ έχουν πει ότι το nfs δεν αξίζει.

ναι ε..? καποιο αλλο ρε σεις ...? να εχει τφεκιδι καργα θελω!!!!

το fear 2 γιατι ειναι μετριο? εχω δει εικονες με καλα γραφικα....εδω στο θεμα που εχουμε στο insomnia....

Δημοσ.

το left 4 dead λεει τπτ?

alone in the dark το καινουργιο που εχει βγει, καλο? μου αρεσουν αυτου του ιδους τα παιχνιδια.....

Prince of Persia καλο? το καινουριου που βγικε τωρα.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

To fallout rpg είναι... :o

.

ναι αλλα οχι οπως το wow....εχει πολιβολα μεσα!!!!

βασικα για το dead space που εχω δει σε βιντεακια λεει πολλα!!! διασταυροση doom με resident evil

Δημοσ.
Gears of War;

Βioshock;

Left 4 Dead;

μχλχμχμχμλχχμχ

Tο bishok το επαιξα το επαιξα αλλα δεν με ενθουσιασε και τοσο, αν και εχει μηχανη γραφικων unreal δεεεεε. Το stranglehold παλι που ειχε μηχανη γραφικων unreal ηταν και γαμο!!!

το left 4 dead εχει πιστες κανονικες η ειναι για λαν...? κατι τετιο εχω μαθει αλλα σαν ιδεα παιχνιδιου ( ζομπι και οπλα ) καλο .....

το Street Fighter IV βγικε ειναι καλο?

Δημοσ.

Μονο Fallout 3 αξιζει και λιγο το Dead Space.Το Fear 2 ειναι απλα ΑΘΛΙΟ.COD 5 ειναι μετριο-ξαναζεσταμενο φαγητο.Προτεινω:

1) Fallout 3 + αν σηκωνει το μηχανακι τιγκαρε το στα mods.Δεν ειναι καθαροαιμο rpg.

2) ΒΙΑ Hell's Highway

3) NBA 2k9 (ειναι τζαμπα) +αν περιμενεις λιγες μερες παρε και το MLB 2k9(επισης φτηνο)

4) Dead Space

Παρε καποια απο αυτα και πες και τον θειο σου να σου παρει Cryostasis και Dark Sector να γουσταρεις.

Δημοσ.
Μονο Fallout 3 αξιζει και λιγο το Dead Space.Το Fear 2 ειναι απλα ΑΘΛΙΟ.COD 5 ειναι μετριο-ξαναζεσταμενο φαγητο.Προτεινω:

1) Fallout 3 + αν σηκωνει το μηχανακι τιγκαρε το στα mods.Δεν ειναι καθαροαιμο rpg.

2) ΒΙΑ Hell's Highway

3) NBA 2k9 (ειναι τζαμπα) +αν περιμενεις λιγες μερες παρε και το MLB 2k9(επισης φτηνο)

4) Dead Space

Παρε καποια απο αυτα και πες και τον θειο σου να σου παρει Cryostasis και Dark Sector να γουσταρεις.

:rolleyes: ποιο θειο!!!?? :rolleyes:

αυτα τα δυο Cryostasis και Dark Sector πρεπει να ειναι καλα αλλα απ οτι εψαξα στο πλαισιο δεν καταφερα να τα βρω οσο αναφαρο το site .

Δημοσ.
:rolleyes: ποιο θειο!!!?? :rolleyes:

αυτα τα δυο Cryostasis και Dark Sector πρεπει να ειναι καλα αλλα απ οτι εψαξα στο πλαισιο δεν καταφερα να τα βρω οσο αναφαρο το site .

Έλα βρε...Ο θείος ;)

Ο θείος που σου τα φέρνει όταν δεν έχεις να πληρώσεις; :whistle:

Κατάλαβες; :P

Δημοσ.
Τον θειο Γιαννη μηπως??ή τον θειο Κωστα.Εναν απο τους δυο.

Α:-) εχουμε τους ιδους θειους! :lol:

τι σιμπτοση Ε !?:-D

αυτο το dark sector καλο φενετε

αλλα εχει βγει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...