pmichal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα! Είμαι νέος στο χώρο και έχω το εξής πρόβλημα... Έχω εγκαταστήσει από το cd του κανονικά τον εκτυπωτή Canon mp140. Από όπου και να πάω να εκτυπώσω μου έχει την επιλογή two-sided ανενεργή... Αυτό που θέλω είναι να εκτυπώνω τα φύλλα και στις 2 μεριές. (θέλω να πιστεύω ότι αυτή είναι η επιλογή που πρέπει να τικάρω) Καμιά ιδέα πως αλλάζει αυτό ή τι έχω κάνει λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι αυτή η επιλογή. Πάτα το μενού που λέει Layout κι από εκεί πήγαινε στο "two-sided printing". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Από εδώ δεν βλέπω να αναφέρει τέτοια δυνατότητα. Μάλλον δεν υποστηρίζετε από τον εκτυπωτή σου η λειτουργία αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Από εδώ δεν βλέπω να αναφέρει τέτοια δυνατότητα. Μάλλον δεν υποστηρίζετε από τον εκτυπωτή σου η λειτουργία αυτή. Θα εννοεί απλώς την επιλογή για να τυπώνει πρώτα τις ζυγές και μετά τις μονές σελίδες, με break στο ενδιάμεσο για να τις γυρίσεις ανάποδα Η απενεργοποιημένη επιλογή που λες στο αρχικό post έχει να κάνει με την εκτύπωση πολλάπλων σελίδων στην ίδια πλευρά ενός φύλλου, συγκεκριμένα με τη διάταξή τους. Αν επιλέξεις 2 η 4 pages per sheet (πχ 4 σελίδες powerpoint ανά πλευρά), θα μπορείς να επιλέξεις και διάταξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmichal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ναι.. αυτήν την επιλογή λέω... που γυρνάς μετά τούμπα τις σελίδες... Πάντως στην επιλογή layout είμαι... :s ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Αα.. μόλις κατάλαβα τι θες να πεις... Ότι μαζί με τα Preview, Layout, Color Matching κλπ.. έπρεπε να έχει και επιλογή Two-sided printing... Σε εμένα δεν την έχει... Φταίνε οι drivers της canon λογικά ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, η επιλογή σε εμένα είναι αυτή ενώ το μενού έχει αυτές τις επιλογές Εμένα δεν έχει preview σε αυτό το μενού, ούτε Color Matching. Ίσως είναι drivers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmichal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Έτσι φαίνεται.. εμένα είναι τελείως διαφορετικά... Έβαλα και τους καινούριους από το site αλλά τπτ... Δεν το υποστηρίζει... Αν κανείς με canon έχει βγάλει άκρη.. ας ενημερώσει.. Παιδιά thanks πάντως για την βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.