harrkou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Κατι ακομα...Μπορει καποιος να μου σφυριξει πως αλλαζουμε τους υποτιτλους απο *&**%* σε καθαρα ελληνικα? Κ γτ στο ενα αρχειο υποτιτλων με το που το ανοιγω μου βγαζει παραθυρο διαλογου με το οποιο καθοριζω το format ενω στο διπλανο αρχειο δεν εχω τετοια επιλογη...Με βλεπω να το γυρναω στα fedora.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Για ποιο προγραμμα? Εννοεις τον player ή θες να τα βλεπεις κανονικα σε καποιον text editor? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 επίσης το θέμα των υποτίτλων είναι από τα πιο πολυσυζητημένα. Σίγουρα θα ανακαλύψεις μερικά παλιότερα topics. λογικά θέλεις μια εντολή του στυλ: iconv -f iso8859-7 -t utf8 αρχείο_εισόδου > αρχείο_εξόδου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Η να βάλει στον player που χρησιμοποιεί το σωστό encoding για υπότιτλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrkou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Παιδευτικα λιγο αλλα το βρηκα Γενικα αναγκαστικα να κανω format προσφατα κ το συστημα ειναι λιγο μπλοκαρισμενο...Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.