nevar Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά. Εχει κανείς σας υποψην του τι γινεται με ολα αυτα τα σχεδια που ειναι αραδιασμενα σε διαφορες σελιδες στο ιντερνετ και μιλουν για εξωτερικες καρτες γραφικων αλλα που οταν ψαξει κανεις δεν βρισκει τιποτα για αγορα??? Τι παθανε τα σταματησανε ή υπαρχει ηδη κατι εξω που δεν το γνωριζω? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...
John-lamia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά.Εχει κανείς σας υποψην του τι γινεται με ολα αυτα τα σχεδια που ειναι αραδιασμενα σε διαφορες σελιδες στο ιντερνετ και μιλουν για εξωτερικες καρτες γραφικων αλλα που οταν ψαξει κανεις δεν βρισκει τιποτα για αγορα??? Τι παθανε τα σταματησανε ή υπαρχει ηδη κατι εξω που δεν το γνωριζω? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων... ΘΑ....καποια στιγμη ΣΤΟ πρωσεχος μελον...ΒΓΟΥΝ και αυτες, μεχρι τοτε βρασε ριζι και...
nevar Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ναι... η αληθεια ειναι πως καπως ετσι το εχω αντιληφθει και εγω.... Το κακο ειναι πως το `προσεχως μελλον` δεν ξερω και εγω ποσο μπορει να ειναι μιας και απ` οτι βλεπω το ολο θεμα συζητιεται εδω και 4 χρονακια περιπου μαλιστα με ημερομηνιες παραδοσης προιοντως στο εμποριο κ παει λεγοντας...
John-lamia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 απ` οτι βλεπω το ολο θεμα συζητιεται εδω και 4 χρονακια περιπου μαλιστα με ημερομηνιες παραδοσης προιοντως στο εμποριο κ παει λεγοντας... τελος οι κουβεντες απ οτι καταλαβα!!! για δες αυτο : http://www.guru3d.com/article/amilo-sa3650-with-graphics-booster-review/
nevar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Η αληθεια ειναι πως ειχα πεσει πανω σε αυτο το `σχεδιο` εξ. καρτας πριν καποιες μερες που το εψαχνα και παλι... Καλο μου φαινεται τα ασχημα του ειναι οτι δεν ειδα παλι πουθενα να πουλιεται και δευτερον οτι απο τα γραφομενα φαινεται να ειναι αποκλειστικο για το Φουτζιτσου Ζιμενς Αμιλο ΣΑ-3650... Συγνωμη για την ελληνικη γραφη μου στο μοντελο αλλα δεν θα με αφηνε να απαντησω διαφορετικα λογω των κανονων εναεριας κυκλοφοριας.... Κ δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω τον τροπο συνδεσής της στο λαπτοπ λογω γερμανικων... Οι εποδοσεις της παντως φαινονται στο σημερα ενδιαφερουσες.... Ευχαριστω Τζον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.