harrkou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ορισμενες ιστοσελιδες(τις οποιες ο firefox μου δν μπορει να φορτωσει) ο internet explorer τις φορτωνει αφου πρωτα φορτωσει ενα προγραμματακι που λεγεται java. Ενας newbie οπως εγω ομως θα αναρωτιοταν: 'Εχει καμια σχεση το προγραμματακι αυτο με την γλωσσα προγραμματισμου?'. Αυτο για να εμπλουτισουμε τις γνωσεις μας. Απο πρακτικης αποψης, τι πρεπει να κανω για να μπορει κ ο firefox να διαβαζει αυτες τις σελιδες? Στην επισημη σελιδα (http://www.java.com) εχει κατι οδηγιες αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ορισμενες ιστοσελιδες(τις οποιες ο firefox μου δν μπορει να φορτωσει) ο internet explorer τις φορτωνει αφου πρωτα φορτωσει ενα προγραμματακι που λεγεται java. Ενας newbie οπως εγω ομως θα αναρωτιοταν: 'Εχει καμια σχεση το προγραμματακι αυτο με την γλωσσα προγραμματισμου?'. Αυτο για να εμπλουτισουμε τις γνωσεις μας. Απο πρακτικης αποψης, τι πρεπει να κανω για να μπορει κ ο firefox να διαβαζει αυτες τις σελιδες? Στην επισημη σελιδα (http://www.java.com) εχει κατι οδηγιες αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη..... O firefox δεν στις φορτώνει γιατί δεν έχεις εγκαταστήσει το java plugin που χρησιμοποιείται για να δουλέψουν σωστά τα διάφορα applets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Τι διανομή έχεις; Μπορεί να χρειάζεται να περάσεις το Java Runtime Environment (jre). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrkou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εχω βαλει ολα τα pluggins για java που βρηκα κ παλι τπτ...Επιπλεον τωρα δν μπορω να δω την μπαρα με τα κουμπια ελαχιστοποιησης/κλεισιματος κ.λπ. Μηπως να τον κανω reinstall τον mozila? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Έχει άμεση σχέση με την γλώσσα προγραμματισμού. Είναι η μηχανή που καταλαβαίνει και τρέχει τον κώδικα που έχει προκύψει από τις εντολές που έχει γράψει ο προγραμματιστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Κανε install το openjdk και τα παρελκομενα του απο τον package manager σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_t Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, έχει άμεση σχέση με τη γλώσσα προγραμματισμού Java. Για να τα τρέξεις χρειάζεσαι το runtime environment (JRE) το οποίο θα σου εγκαταστήσει και τα Plugins για firefox/ie. Το πιθανότερο είναι ότι εγκατέστησες πρώτα τη Java και μετά το firefox. Αν δεν βγάλεις άκρη τελικά, κατέβασε πάλι το JRE, απεγκατέστησε το παλιό και πέρνα την καινούρια έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Mε jdk ή openjdk από τον package manager της διανομής σου (περιέχεται το jre σε αυτά) θα κάνεις τη δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 μπορείς να τεσταρει τη java εδώ ή εδω για τη vm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.